Kuinka asentaa iOS 16 iPhoneen esikatselussa

Haluammeko heti kokeilla uusinta iOS 16 -versiota iPhonessa ennen virallista julkaisua? Katsotaan kuinka ladata esikatseluversiot.

Apple tarjoaa joka vuosi päivitetyn iOS-version iPhoneille, joka voidaan ladata vakaana versiona muutaman kuukauden suljetun testauksen jälkeen, joka on varattu kehittäjille tai betatestaajille. Tavallisille käyttäjille siis kaikki Applen uutiset ovat ladattavissa suoraan puhelimesta kun ne ovat valmiita, mutta jos emme ole enää ihossa ja Haluamme saada iOS 16:n esikatselun iPhonessa välittömästimeidän tarvitsee vain asentaa kehittäjäprofiilit puhelimeen ilman, että meidän tarvitsee edes rekisteröityä ohjelmoijaksi Applen verkkosivuilla.

Joten seuraavassa oppaassa näytämme sinulle iOS 16:n esikatselu iPhonessakäyttämällä kehittäjäprofiilia, joka voidaan ladata ja asentaa vapaasti kaikkiin Applen edelleen tukemiin iPhone-puhelimiin (tarkistettava artikkelin luettelosta).

iPhonet, jotka tukevat iOS 16:ta

Ennen kuin siirryt yksityiskohtaisesti iOS-testausversioiden oppaaseen, kannattaa tarkistaa, onko uusi käyttöjärjestelmä yhteensopiva tällä hetkellä käytössämme olevan iPhonen kanssa, koska monet iPhone-laitteet ovat edelleen hyviä, mutta niillä on vuosia takana Apple ei enää tue niitä. iOS 15 on yhteensopiva vain seuraavassa luettelossa olevien iPhone-laitteiden kanssa:

 • iPhone 13 mini, 13, 13 Pro, 13 Pro Max
 • iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max
 • iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max
 • iPhone
 • iPhone 8, 8 Plus
 • iPhone SE (2. ja 3. sukupolvi)

Joten jos meillä on jokin yllä mainituista iPhoneista, voimme esikatsella iOS 16:ta ilman, että meidän tarvitsee aktivoida ohjelmoijaprofiilia Applen verkkosivustolla; Muistutamme, että Apple-kehittäjäksi rekisteröityminen maksaa 100 dollaria vuodessa, mikä on kustannus, jonka voimme helposti välttää noudattamalla alla olevia ohjeita.

Ennen kuin asennat minkä tahansa iOS 16:n beta-version, sinun tulee olla tietoinen siitä, että näissä versioissa on melko usein virheitä tai hidastuksia. Nämä virheet korjataan myöhemmissä ohjelmistopäivityksissä ja todennäköisesti häviävät kokonaan, kun vakaa versio käynnistetään. Siksi se kannattaa aina ennen jatkamista tee varmuuskopio iPhonestasi.

Kuinka asentaa iOS 16:n julkinen beta

iOS 16 on saatavilla julkisena betaversiona, joten kuka tahansa käyttäjä, jolla on tuettu iPhone, voi ladata sen ilmaiseksi ilman ongelmia ja mitätöimättä mitään takuuta. Avaamme sivuston jatkaaksemme iOS 16:n julkisen betaversion asentamista Apple Beta -ohjelmistopaina Rekisteröidy ja käytä Apple ID -kirjautumistietojasi jatkaaksesi.

Napsautamme oikeassa yläkulmassa olevaa nuolta ja valitsemme sitten Rekisteröi laitteesivalitsemme iOSpaina sinistä painiketta Lataa profiili ja hyväksymme kaikki ehdot napsauttamalla Sallia.

Näiden vaiheiden lopussa avaamme sovelluksen asetuksetjosta löydämme ylhäältä uuden merkinnän sanomalla Profiili ladattu: painamme sitä, vahvistamme tarvittaessa ja käynnistämme laitteen uudelleen pyydettäessä.

Seuraavalla uudelleenkäynnistyksellä viedään meidät polkua pitkin Asetukset -> Yleiset -> Ohjelmistopäivitys nähdäksesi ja ladataksesi iOS 16:n iPhonellamme.

Kuinka asentaa minkä tahansa iOS-version suljettu beta

Kun Apple julkaisee iOS:n uuden version, se tarjotaan ensin suljetussa beta-versiossa kehittäjille, jotka maksavat vuositilauksen päästäkseen uuden järjestelmän esikatseluun. Onneksi iOS:n suljetut betaversiot on mahdollista asentaa jopa ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sisään ja maksaa sisään Applen kehittäjäprofiili.

Jos haluat asentaa minkä tahansa iOS-version suljetut betaversiot kuluttamatta penniäkään, avaa Safari-selain iPhonessamme ja siirry sivustolle. betaprofiles.com.

Vieritä avautuvaa sivua, kunnes löydät laatikon iOS Beta -profiilipainamme painiketta Asenna profiili ja sitten painikkeella Asentaa. Näkyviin tulee käyttöjärjestelmän varoitusikkuna, jossa meidän on vain painettava Sallia.

Kun asennus on valmis, avaamme sovelluksen asetuksetvalitsemme valikon Ladatut profiilitpainamme juuri ladattua iOS-järjestelmää ja painamme sitten Asentaa oikeassa yläkulmassa vahvistaaksesi muutokset.

Beta-profiilin asennuksen jälkeen voimme jatkaa esikatselupäivityksellä iPhonessamme kokeillaksemme uusia toimintoja ennen muita iPhonen omistajia. Jatkamme varsinaista päivitystä avaamalla sovelluksen uudelleen asetuksetavaamme valikon Kenraalipainetaan valikkoa Ohjelmistopäivitys ja painamme kohdetta lataa ja asenna joka vastaa beta-päivitystä (näkyy sivun keskellä). Varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, ja kun lataus on valmis, käynnistä puhelin uudelleen, kun sinua kehotetaan ottamaan muutokset käyttöön.

Johtopäätökset

Ilman testausversioiden yhteydessä ilmenevien bugien ja hidastumisten riskiä (ne ovat käytännössä väistämättömiä, vaikka ne olisivatkin paljon vakaampia kuin Androidin beta-versiot), uusia iOS-päivityksiä kannattaa testata heti ilman välttämättä. Applen kehittäjistä.

Noudattamalla kaikkia yllä olevia vaiheita (erittäin helppo hakea jopa aloittelevalle käyttäjälle).voimme heti esikatsella iOS 16:ta iPhonessa ja jatkossa kaikki käyttöjärjestelmän uusien julkaisujen beta-versiot, huolehtien yllä olevan beta-profiilin usein asentamisesta. Jos etsit vakaata ja ongelmatonta ohjelmistoa, vältä tietysti beta-profiilin asentamista ja odota kärsivällisesti uuden iOS:n saapumista vakaana versiona.

Jos haluamme mukauttaa iPhonemme mahdollisimman paljon emmekä ole tyytyväisiä Applen käyttöjärjestelmälleen asettamiin rajoituksiin, voimme aina lukea oppaamme Jailbreak iOS avaamaan iPhonen ja iPadin lukituksen (päivitetty opas) Ja Parhaat Cydia-sovellukset ja parannukset Jailbreakilla iPhonessa ja iPadissa iOS 12–14:ssä.

Jos jokin menee pieleen näiden testien aikana, älä huoli: oppaan alussa suositellun varmuuskopion lisäksi voimme aina palauttaa iPhonen alkuperäisiin asetuksiinsa tai palauttaa iPhonen, jonka uskottiin kuolleen, kuten näkyy artikkeleitamme Palauta iPhonen ja iPadin tehdasasetukset poistamalla ja palauttamalla tiedot Ja Palauta kuollut iPhone, jos se ei enää käynnisty tai ei lataa akkua.

Indeksi
 1. iPhonet, jotka tukevat iOS 16:ta
 2. Kuinka asentaa iOS 16:n julkinen beta
 3. Kuinka asentaa minkä tahansa iOS-version suljettu beta
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up