Kuinka asentaa ja määrittää Kodi 0: sta Androidille ja TV BOXille oikein

Oletko koskaan miettinyt miten asennetaanko Kodi Android TV Boxiin? Totuus on, että se on yksi tärkeimmistä opetusohjelmista, joita meiltä on kysytty viime aikoina, joten tänään lopetamme siihen. Totuus on, että jos haluat oppia asentamaan Kodin Android TV Boxiin, sinun on käytävä läpi seuraavat rivit, joten ilman johdanto -osaa mennään sen kanssa.

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon näissä tapauksissa, on opetusohjelma asenna Kodi Android TV Boxiin Se ei ole yksi, mutta on välttämätöntä voida hyödyntää televisioitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä, jos luulet, että et saa parhaiten irti televisiostasi ja sinulla on Android TV Box, suosittelemme, että pääset täysin Kodin maailmaan, joten opi asentamaan Kodi Smart TV: hen mikä tahansa merkki.

Indeksi

  Asenna Kodi Android TV Boxiin

  Ensimmäinen asia on puhua hieman Kodista, joka tunnettiin aiemmin nimellä Xbox Media Center tai XBMC, ja erityisesti viittaamme monialustaiseen multimediaviihdekeskukseen, joka on yli kymmenen vuotta vanha. Ja mikä parasta, voimme hyödyntää sitä eri käyttöjärjestelmissä, kuten Android, Linux, Mac OS X, iOS ja Windows. Jopa Android TV -laatikossa.

  Nykyään Kodi on erittäin mielenkiintoinen alusta kaikille television käyttäjille. Tämän ansiosta voit käyttää elokuvia, sarjoja, kansainvälisiä televisiokanavia ja paljon muuta mielenkiintoista sisältöä. Voit jopa luoda soittolistoja ja muokata kokemustasi niin paljon kuin haluat. Siksi aiomme opettaa sinulle asennuksen Kodi Android TV Boxissa.

  • Mene mpäävalikko Laitteesta
  • Kun olet siellä, napsauta painiketta Google Play Kauppa
  • Toinen ilmestyy sisäinen valikko, mistä löydät haluamasi sovelluksen
  • Tässä tapauksessa sinun on etsittävä Kodi, Varma
  • Kun sinulla on ladatatai avaa sen päävalikko
  • Ota aikaa mukautettu kaikkien suosikkilaajennusten kanssa

  Kuinka parantaa Kodin suorituskykyä?

  Suositus, jota emme voi jättää tekemättä, liittyy nimenomaan siihen, että käytät siihen aikaa asenna laajennuksia jotka parantavat Kodin suorituskykyä, ja niitä on monia ja erilaisia. Jos haluat tietää ne, sinun on siirryttävä kohtaan Ohjelmat, Ohjelmien lisäosat, Lisäosien asennusohjelma, vaikka nyt näytämme sinulle vaihe vaiheelta, jotta sinulla ei ole epäilyksiä.

  • Siirry päävalikkoon Kodi
  • Kirjaudu sisään Järjestelmä, Tiedostonhallinta, Lisää lähde
  • Palkki tulee näkyviin ja kirjoittaa siihen "https://fusion.tvaddons.ag/"
  • Antaa Lahjoittaa
  • Toinen palkki tulee näkyviin ja kirjoittaa siihen "fuusio"
  • Napsauta uudelleen Donja
  • Tulla takaisin päävalikko ja noudata seuraavaa merkkijonoa: Järjestelmä, Asetukset, Lisäosat, Asenna ZIP -tiedostosta, Fuusio, Tähti tähän, Laajennus.

  Jos olet noudattanut kaikkia edellisiä ohjeita, oletamme, että olet jo asentanut ja määrittänyt ne Kodi Android TV -laatikossasi, ja että olet alkanut nauttia siitä ilman ongelmia. Jos sinulla on kysyttävää Kodin asentamisesta Android TV Boxiin, sinun tarvitsee vain jättää meille kommentti, jotta voimme yrittää auttaa sinua.

  Jotkut tärkeimmistä kyselyistä, joita yritämme ratkaista seuraavalla askel askeleelta ja muilla niihin liittyvillä, jotka olemme nähneet, liittyvät seuraavaan: asenna Kodi LG Smart TV: hen webos, kuinka asentaa kodi androidille, kuinka asentaa kodi älytelevisioon, voit asentaa xbmc: n samsung smart tv: hen, asentaa kodi -ikkunat, määrittää kodi android 2017: n, kuinka asentaa kodin tietokoneelle tai asentaa kodin usb: lle. Jos sinulla on muita kysymyksiä, jätä meille kommentti, jotta voimme auttaa sinua.

  Jos olet yksi lukijoistamme, joka seuraa kaikkia artikkeleitamme, tiedät, että eri aikoina olemme jo puhuneet sovellus kuten Kodi, erittäin kuuluisa. Totuus on, että kun viitataan Kodiin, puhumme ohjelmasta, joka toimii multimediakeskuksena, jossa voit katsella parhaita 3D -elokuvia.

  Joka tapauksessa, ja vaikka sen avulla voimme suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten musiikin kuuntelu, elokuvien toistaminen tai TV -kanavat verkossa, monet käyttäjät eivät pääse sinne, koska he eivät tiedä miten se asetetaan.

  Tässä mielessä tapahtuu kuitenkin se, että vaikka puhumme täysin avoimen lähdekoodin järjestelmästä, jota voidaan itse asiassa käyttää eri käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, Linux, Mac tai Android; sinun on tiedettävä, miten voit määrittää sen ennen kuin alat käyttää sitä.

  Siksi tässä artikkelissa haluamme ilman suurempia huomautuksia näyttää sinulle, miten voit määrittää Kodin tyhjästä, ottaen huomioon, että se näyttää meille yksi houkuttelevimmista opetusohjelmista, jonka voimme näyttää sinulle, jotta hyödyntää sitä laitteissasi.

  Kuinka asentaa Kodi

  No, ilmeisesti ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata ja asentaa Kodi. Kun olet tehnyt sen, sinulla on mahdollisuus aseta Kodi tyhjästä. Jos et tiedä kuinka ladata sovellus, sinun on tehtävä se suoraan tästä täysin turvallisesta linkistä.

  Näet, että kun avaat sovelluksen, se on oletuksena englanniksi. Joten ensimmäinen asia, jota aiomme suositella, on muuttaa sovelluksen kieli.

  Tätä varten sinun on siirryttävä viimeiseen vaihtoehtoon, joka näkyy järjestelmän oikealla puolella, ja näet, että siellä on Asetukset, eli Asetukset. Kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot näytetään sinulle, vaikka sinun on siirryttävä ensimmäiseen, Ulkonäkö.

  Valitse sitten Kansainvälinen ja lopulta kieli. Voit jopa asettaa joitain muita asetuksia, kuten alueen, jossa olet, jotta aikavyöhyke tallennetaan. Suosittelemme, että näet kaikki mukautus- tai kokoonpanovaihtoehdot täällä.

  Yksi Kodin nauttimisen avaimista liittyy lisäsisältöön. Jotta voit nauttia niistä, sinun on vain asennettava lisäosa nimeltään Lisäosat, jonka löydät järjestelmästä, asetuksista, lisäosista, todella nopeasti ja helposti.

  Näet, että on monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit lisätä Kodin ominaisuudet. Tämän temppun avulla voit nauttia TV -kanavista, sarjoista, elokuvista ja monesta muusta mielenkiintoisesta sisällöstä.

  Tässä mielessä suosittelemme myös, että yrität asentaa kaikki Internetissä näkemäsi lisäosat, joissa niitä on myös erilaisia. Jotkut käyttäjien suosikit tässä mielessä liittyvät AdryanList tai Exodus, kaksi yleisimmin halutuimmista.

  Tämän lisäksi sinun on tiedettävä, että niiden asentamiseksi sinun on tehtävä se noudattamalla edellisiä vaiheita ja siirtymällä sitten Järjestelmä, Asetukset, Lisäosat, Asenna .zip -tiedostosta. Ja sama tapahtuu, kun asennat Exoduksen.

  Kuinka olisit voinut havaita aseta Kodi ceristatai se ei ole ollenkaan vaikeaa, vaikka sinun on käytettävä muutama minuutti, jotta voit määrittää kaikki asetukset haluamallasi tavalla, ja olla täysin varma, että voit käyttää kaikkia sen toimintoja.

  Lopuksi emme halunneet missään tapauksessa lakata korostamasta, että löydät tästä sovelluksesta mahdollisuuden pitää hauskaa älytelevisioosi. Juuri tästä syystä uskomme sen olevan olennainen näissä tapauksissa.

  Jos ajattelemme tärkeimpiä multimediasisältöalustoja ympäri maailmaa, tiedät sen varmasti Kodi Se on yksi niistä, joilla on eniten käyttäjiä, eikä se ole sattumaa, vaan se, että sillä on valtava määrä toimintoja, joiden ansiosta siitä tulee hyötyä melkein kaikentyyppisille tämän sisällön kuluttajille.

  Tästä syystä jos olet myös yksi niistä ihmisistä, jotka haluavat nauttia kaikenlaisesta multimediasisällöstä, kuten elokuvista, sarjoista tai miksi et suosikkiradio -ohjelmistasi, ja aiot tehdä niin Android -älypuhelimesiSinun pitäisi tietää, että tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista.

  Itse asiassa teemme tämän artikkelin juuri siksi, että voit oppia lopullisesti kuinka asentaa ja määrittää Kodi -sovellus matkapuhelimeesi Android -käyttöjärjestelmäja siten nauttia siitä täysillä.

  Hieman lisää Kodin asentamisesta Androidiin

  Ensinnäkin asentaa Kodi oikein Android -matkapuhelimeen, meidän on ladattava sovellus Play -kaupasta. Olettaen, että olet suorittanut tämän välttämättömän vaiheen, seuraava liittyy sovelluksen kokoonpanoon, jota suosittelemme ensimmäiseksi muuttamaan sen kieltä, koska se on yleensä saatavilla oletusarvoisesti englanniksi ja vain tässä Näin voit välttää monia kieliongelmia, joita se tuo aloitteleville käyttäjille.

  Sitä varten sinun on siirry Asetukset -valikkoon, joka erottuu rataskuvakkeesta, ja näet, että näyttöön tulee toinen valikko, jossa lukee Liitäntäasetukset, jossa sinun on etsittävä kielesi ja voila, ensimmäinen aiheeseen liittyvä ongelma

  Sen jälkeen on aika pysähtyä Lisäosat, jotka ovat osa Kodia, joka tunnetaan myös tämän sovelluksen täydennyksenä ja joka on monissa tapauksissa välttämätöntä voidakseen hyödyntää sitä täysimääräisesti.

  Jos haluat tietää ne, sinun on siirryttävä kyseisen nimen vaihtoehtoon, joka on sovellusnäytön vasemmalla puolella. Näkyviin tulee kuvake, joka näyttää avoin laatikko ja siellä sinun pitäisi etsiä Asenna arkistoista. Siellä näet kaikki saatavilla olevat lisäosat ja asenna haluamasi lisäosat.

  Mikä on Kodi ja miksi sitä käytetään?

  Nyt luultavasti ihmettelet miksi Kodia tulee käyttää Kun sinun ei tarvitse olla suuri tuntija nähdäksesi valtavan määrän vastaavia sovelluksia, jotka meillä on saatavilla, ne kaikki on suunniteltu siten, että meillä on kokemus mielenkiintoisimmasta audiovisuaalisesta sisällöstä.

  Jotkut syyt, miksi tämä sovellus on muiden yläpuolella, liittyvät siihen, että se on täydellinen multimediakeskus, koska sen avulla voit nauttia sekä elokuvista ja sarjoista että esimerkiksi radiosta. sen lisäksi, että sinulla on a avoimen lähdekoodin käyttöoikeuseli voimme muokata sitä, jos haluamme. Ja tähän meidän on lisättävä, että se on täysin ilmainen.

  Oletko pystynyt asentamaan Kodin Android TV Boxiin tällä askel askeleelta? Voit myös nähdä, mitkä ovat parhaat lisäosat, jotka voit ladata ja asentaa Kodi-mediasoittimeen.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up