Kuinka asentaa mukautettuja teemoja Windows 10:een

Windows 10 on monipuolinen alusta räätälöinnin suhteen. Yksi parhaista (tai ainakin visuaalisesti silmiinpistävimmistä) esimerkeistä tästä on valtava valikoima vaihtoehtoisia teemoja, joita voit käyttää siihen ja jotka voivat muuttaa litteän W10-työpöydän kokonaan erilaiseksi.

Haluatpa sitten pitää kiinni Microsoftin virallisen online-teemakokoelman turvallisuudesta tai tutustua joihinkin uskomattoman luoviin Windows 10 -teemiin DeviantArtissa, näytämme sinulle, kuinka voit asentaa mukautettuja Windows 10 -teemoja sekä kaikki tarvittavat varotoimet.

Indeksi
  1. Microsoft ja muut kuin Microsoft-teemat
  2. Kuinka asentaa Microsoft Themes
  3. Muiden kuin Microsoftin teemojen asentaminen
  4. Johtopäätös

Microsoft ja muut kuin Microsoft-teemat

Teemoja löytyy muutamasta paikasta. Microsoft itse asiassa tarjoaa melko vähän saatavilla heidän oma verkkosivusto. Mielenkiintoisimmat teemat ovat kuitenkin saatavilla sellaisilla sivustoilla kuin DeviantArt jossa riippumattomat suunnittelijat luovat omat pakettinsa.

Muita kuin Microsoftin teemoja ei kuitenkaan voi asentaa oletuksena. Ensin meidän on löysennettävä Microsoftin rajoituksia teemaasennuksille.

Kuinka asentaa Microsoft Themes

Jos haluat asentaa jonkin Microsoftin teemoista, se on hyvin yksinkertaista.

1. Lataa haluamasi teema osoitteesta Microsoftin verkkosivuilla.

2. Kun teema on ladattu, kaksoisnapsauta ladattua ".themepack"-tiedostoa lisätäksesi teema teemakirjastoosi ja ota se heti käyttöön.

Voit käyttää teemoja myös Mukauttaminen-valikosta. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa työpöydän taustalla ja napsauta "Muokkaa".

Täällä voit valita uuden teeman vasemmalla olevasta ruudusta tai tehdä omia säätöjäsi olemassa olevaan - kuten muuttaa fonttityyliä, taustaa ja värejä. Lisätietoja tämän alueen käytöstä on oppaassamme omien Windows 10 -teemojen luomisesta.

Muiden kuin Microsoftin teemojen asentaminen

Jos olet seikkailunhaluinen, voit myös korjata järjestelmäsi sallimaan muiden kuin Microsoftin teemojen asentaminen.

1. Tee varmuuskopio! Teeman, joka ei täsmää, käyttäminen voi tuhota järjestelmän, ja sen mahdollisuus on mitätön. Palautuspiste on hyvä, mutta kuvan varmuuskopio on vielä parempi.

2. Lataa ja asenna UltraUXThemePatcher (ei enää saatavilla).

3. Etsi teemoja verkkosivustoilta, kuten DeviantArt.

4. Kopioi teematiedostot kansioon "C:/Windows/Resources/Themes". Jos tiedosto sisältää teemoja useille Windows 10 -versioille, varmista, että käytät oikeaa teemaa. Löydät koontiversiosi painamalla Win + R ja kirjoittamalla komentoriville winver.

5. Napsauta Ohjauspaneelin Mukauttaminen-valikosta teemaa, jota haluat käyttää.

Johtopäätös

Uusien Windows 10 -teemien asentaminen ei ole liian monimutkaista, mutta sinun on oltava varovainen epävirallisten teemojen kanssa, koska prosessin tekeminen väärin voi häiritä tietokonettasi. Pidä tämä mielessä hauskaa ja anna Windows 10 -työpöydällesi uudet kasvot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up