Kuinka asentaa Remix OS -käyttöjärjestelmä Windowsiin ja saada ne PC:lle

Monet ihmiset haluavat käyttää Android-sovelluksia tietokoneillaan, itse asiassa on mahdollista ladata Android-sovelluksia Linuxiin ja muihin käyttöjärjestelmiin emulaattoreiden avulla. Joka tapauksessa, jos haluat mennä pidemmälle, voit asenna Android-pohjainen käyttöjärjestelmä, kuten Remix OS:n tapauksessa. Yllä olevan osalta näytämme, kuinka voit asentaa Remix OS:n Windowsiin.

Indeksi

  Mitä vaatimuksia tarvitaan Remix OS:n asentamiseen Windowsiin?

  Remix-käyttöjärjestelmä vaatii vähintään yhden tietokoneen, jossa on a prosessori, joka on yhtä suuri tai samanlainen kuin Intelin kaksiytiminen 2 GHz:lläTarvitset puolestaan ​​vähintään 2 Gt RAM-muistia ja vähintään 8 Gt vapaata tilaa. Toisaalta on ehdottomasti oltava 32- tai 64-bittinen käyttöjärjestelmä, joka vaatii vähintään Windows 7:n, vaikka suositellaankin nykyaikaisempaa versiota.

  Mitä sinun on tehtävä ennen Remix OS:n asentamista Windows-tietokoneellesi?

  On selvää, että ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on ladata Remix OS -käyttöjärjestelmä. Kun olet ladannut sen, avaa suoritettava tiedosto käyttöjärjestelmäkansiossa. Kun teet niin, sinun on valittava ISO-kuva, napsauta 'Selaa' ja mene kohtaan, josta se on ladattu.

  Nyt sinun on valittava asennustyyppi, jos haluat asentaa käyttöjärjestelmän kiintolevylle, on parasta tehdä erityinen osio tätä tarkoitusta varten. Jos valitset edellisen vaihtoehdon, riittää käynnistää järjestelmä ja tehdä konfiguraatiot, jotka näytämme sinulle myöhemmin. Toisaalta, jos valitset vaihtoehdon asentaa flash-asemaan, sinun on otettava huomioon jokin erittäin tärkeä asia.

  Varmista, että flash-asema on alustettu FAT32-muotoon

  Jos sinun on asennettava Remix muistitikulta sen on oltava FAT 32 -muodossa. Joka tapauksessa, jos käytät työkalua, kuten Rufus, jolla voidaan myös asentaa Linux USB:lle, sinun ei tarvitse alustaa kynäasemaa, koska työkalu huolehtii siitä konfiguroinnin alussa. .

  Kuinka voit käynnistää Remix OS:n Windows-tietokoneellasi?

  Jos teit kaiken oikein, kun käynnistät tietokoneen, molemmat käyttöjärjestelmät tulevat näkyviin, eli Windows ja Remix OS. Tässä tapauksessa riittää, että valitset Remix os:n, käytä näppäimistön nuolia ja paina Enter.

  Jos etätapauksessa Remix os ei näy, voit yrittää asennusta uudelleen, on mahdollista, että se ei toiminut oikein. Sinun vuorostaan ​​saatat joutua käyttämään tietokoneesi järjestelmän BIOSia ja suorittamaan joitain määrityksiä, erityisesti varmistamalla valitse oikea käynnistysasema.

  Mitkä ovat ensimmäiset asetukset, jotka sinun tulee tehdä Remix OS:ssä?

  Heti kun käynnistät Remix os:n, useita konfigurointivaihtoehtoja tulee näkyviin, ensimmäiseksi sinun on valittava kieli, tässä tapauksessa sinun on valittava englanti. Älä huoli, voit vaihtaa kieltä myöhemmin, tämä on vain asennuskieli.

  asenna remix-käyttöjärjestelmä Windowsilla ja käytä molemmat tietokoneessa

  Seuraavaksi sinun on yhdistettävä verkkoon tai käytä vain laitteesi Ethernet-kaapelia. Edellä mainitun jälkeen näyttöön tulee näyttö, jossa on useita sovelluksiavalitse ne, jotka haluat ladata, jos et halua ladata yhtään, napsauta 'Seuraava/Seuraava'.

  Seuraavaksi näytetään muita vaihtoehtoja sovellusten lataamiseen, jos et halua asentaa niitä varmista, ettet valitse niitä ja napsauta 'Seuraava/Seuraava'. Lopuksi näyttöön tulee vaihtoehto aktivoida Google Play. Suosittelemme, että otat tämän vaihtoehdon käyttöön ja viimeistele määritys napsauttamalla Seuraava/Seuraava.

  Miksi Remix OS ei toimi kunnolla?

  Suurin syy Remix OS:n toimimattomuuteen on se, että sinun tietokone on liian vanha tukemaan järjestelmää. Toisaalta tietyt uudemmat laitteet eivät välttämättä ole yhteensopivia, mutta tämä on erittäin epätodennäköistä.

  Toisaalta muista, että Remix OS lopetettiin useita vuosia sitten, joten on mahdollista törmätä bugeihin sekä järjestelmää asennettaessa, kuten sitä käytettäessä. Tämän vuoksi on olemassa toinen vaihtoehto suorittaa esimerkiksi Android-sovelluksia tietokoneellasi lataa bluestacks-ohjelmavaikka mikä tahansa muu moderni emulaattori tekee tempun.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up