Kuinka asentaa Unreal Engine Maciin

Unreal Engine on ilmainen 3D-tietokonegrafiikkapelimoottori, jonka on kehittänyt Epic Games. Sitä on käytetty useissa peleissä, ja se on otettu käyttöön muilla teollisuudenaloilla, etenkin elokuva- ja televisioteollisuudessa. Jos pelaat pelejä Epic Storesta, saatat tarvita Unreal Enginen järjestelmässäsi. Tämä opas opastaa sinut Unreal Enginen asennusprosessin läpi Maciin.

Edellytys

Ennen kuin lataat ja asennat Unreal Enginen, varmista, että sinulla on riittävästi vapaata tallennustilaa Macissasi, sillä sovelluksen koko on melko suuri. Sinulla tulee olla vähintään 40 Gt vapaata sovellusta varten. Sinun on myös asennettava Xcode, koska se on välttämätön Unreal Enginen käyttämiselle.

Kärki: opi selvittämään, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset Macissasi.

Lataa Xcode

Jotta voit käyttää Unreal Engineä, sinun on ladattava Xcode Mac-tietokoneellesi:

 1. Avaa App Store Macillasi ja etsi Xcode.
 2. Lataa se napsauttamalla "Hae".

Kuinka asentaa Unreal Engine

Kun Xcode on ladattu, lataa Unreal Engine noudattamalla alla olevia ohjeita.

 1. Suuntaa kohteeseen Epic Games -sivustoja rekisteröidy tilille.
 2. Lataa Epic Games Launcher Mac-tietokoneellesi.
 1. Avaa asennusohjelma ja vedä Epic Games Launcher "Sovellukset"-kansioon pyydettäessä.
 1. Avaa Epic Games Launcher ja napsauta sitten "Asenna moottori". Muista valita moottorin uusin versio, jos tietokoneesi pystyy käyttämään sitä.
 1. Kun lataat Unreal Engineä, sinulla on mahdollisuus asentaa useita versioita. Se riippuu laitteestasi ja yksilöllisistä vaatimuksista. Tämä voi kestää hetken.
 1. Käynnistä Unreal Engine.

Huomautus: Nyt kun Unreal Engine on asennettuna, siihen tutustuminen ja ohjelmiston oppiminen voi kestää hetken. On tärkeää vapauttaa lisää tilaa pelien tai projektien vientiä varten. Esimerkiksi pienemmät pelit voivat käyttää 50-100 Gt tallennustilaa.

Unreal Engine ja Apple Silicon

Unreal Enginen versio 5.2 tukee Applen silikonitietokoneita, mikä johtaa nopeampaan ja tehokkaampaan alkuperäiseen suorituskykyyn. Tämä johtuu ensisijaisesti Universal Binary -sovelluksen toteutuksesta. Unreal Engine sisältää suoritettavan koodin sekä Intel- että Mac-arkkitehtuureille. Ilman sitä olisit ollut riippuvainen Applen Rosetta 2 -emulaattorista koodin kääntämisessä.

Lisälaajennuksia ja ladattavia objektiskannauksia on helposti saatavilla Epic Games -käynnistysohjelmamarkkinoilta. Tämä on myös paikka, jossa voit ladata lisäpäivityksiä moottoriin tai palata aiempaan ohjelmistoversioon.

Hyvä tietää: utelias, onko Macisi muut sovellukset optimoitu Applen piille? Vieraile oppaassamme saadaksesi lisätietoja.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä muita 3D-ohjelmistoja on Mac-kehittäjien saatavilla?

Joitakin tämän alan johtavia sovelluksia ovat Blender, Maya ja Nuke, joita kaikkia käytetään laajalti elokuvateollisuudessa. Viime vuosina on kuitenkin esiintynyt uusia kilpailijoita – varsinkin Unity, jonka sanotaan olevan helpompi käyttää ja parempi pienemmissä peleissä.

Mitä voin saavuttaa Unreal Enginellä?

Unreal Engine on suunniteltu sekä luoville että 3D-kehittäjille. Sitä käytetään tällä hetkellä elokuvateollisuudessa ja videopeliteollisuudessa. Jotkut Hollywood-menestysfilmien ja seuraavan sukupolven konsolivideopelien parissa työskentelevistä johtavista kuvataiteilijoista käyttävät Unreal Engineä maailmojen rakentamiseen. Ohjelmisto tarjoaa myös alustan 3D-objektien luomiseen ja niiden myyntiin ladattavina tiedostoina, mikä on yhä hyödyllisempää teollisuustekniikan alalla. Tämä lisäominaisuus helpottaa uusien kehittäjien rakentamisen aloittamista huomattavasti.

Kuinka usein Unreal Engine päivitetään?

Unreal Engineä päivitetään jatkuvasti. Uusin versio on Unreal Engine 5.02, joka sisältää tuen macOS Venturalle. Koska Epic Gamesillä on niin omistautunut tiimi ja uskollinen yhteisö, ei ole yllätys, että moottoriin tehdään johdonmukaisia ​​muutoksia. Saat ilmoituksen Epic Games Launcherissa heti, kun päivitys on saatavilla. Voit myös ladata koneellesi useita versioita moottorista tilanteita varten, joissa haluat palata edelliseen versioon.

Indeksi
 1. Edellytys
 2. Lataa Xcode
 3. Kuinka asentaa Unreal Engine
 4. Unreal Engine ja Apple Silicon
 5. Usein Kysytyt Kysymykset
  1. Mitä muita 3D-ohjelmistoja on Mac-kehittäjien saatavilla?
  2. Mitä voin saavuttaa Unreal Enginellä?
  3. Kuinka usein Unreal Engine päivitetään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up