Kuinka asentaa useita offline-ohjelmia kerralla Windowsissa

On totta, että Windows-käyttöjärjestelmä on erilaisia ​​ohjelmia siitä voi olla suurta apua. Niiden lataaminen ja asentaminen Windows-kaupasta tai muuten voi kuitenkin olla melko väsyttävä tehtävä ja saattaa viedä aikaa.

Onko mahdollista asentaa useita ohjelmia samanaikaisesti Windows? Jos on, niin miten voit tehdä sen? Tässä artikkelissa näytämme sinulle pienen luettelon ohjelmista, jotka voivat auttaa sinua tässä tehtävässä.

Indeksi

  Pitääkö minun automatisoida Windows-tehtävät?

  Tietenkin se on välttämätöntä, koska näin voit välttää niiden lataamisen käsin ja säästät paljon aikaa. On normaalia, että Windows tarvitsee useita ohjelmia ja työkaluja, kuten selaimen, a musiikki- ja videosoitin jne.

  Tämä ohjelmien asennusprosessi tulee ärsyttäväksi, kun joudut alustamaan tietokoneesi jonkin ongelman vuoksi. Tai alustamalla ja asentamalla Windows 10. Saattaa myös olla, että olet saattanut saada virustartunnan tai vain turvallisuus- tai ylläpitosyistä.

  Silloin sinun täytyy asenna kaikki windows-ohjelmat uudelleen. Lisäksi sinun on tehtävä se yksitellen, mikä voi olla melko aikaa vievää.

  Ja jos hallitset useita tietokoneita, automaatio on välttämätöntä. Näin voit käyttää niitä kaukaa, jos ne ovat toiminnassa ja yhteydessä.

  Myös työkalulla, jonka avulla voit automatisoida ohjelmasi niin, että ne asennetaan, säästät aikaa, jonka voit käyttää muihin asioihin. Siksi nyt näytämme sinulle, minkälaisilla ohjelmilla voit helpottaa elämääsi.

  Mitä ohjelmia asennetaan Windowsin automatisoimiseksi?

  Olemme valinneet pienen luettelon, jonka avulla voit nähdä, mitä vaihtoehtoja sinulla on, sekä ladata ja asentaa tarpeitasi parhaiten vastaavan.

  Ninite

  Tämä on erityisen hyödyllistä Windowsille, koska se on yhteensopiva järjestelmien kanssa Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 ja 10. Se antaa sinulle mahdollisuuden valita ohjelmaluettelon ja asennusohjelman, jotta nämä ohjelmat ladataan ja asennetaan tietokoneellesi.

  Lisäksi tämä luettelo tarjoaa sinulle ilmaisia ​​ohjelmia ja suosittuja, kuten Chrome-, Firefox- ja Opera-selaimet. Voit asentaa haluamasi ohjelmat, ja niitä on laaja valikoima.

  Sinun tarvitsee vain merkitä haluamasi luettelo ja tietysti mukautettu asennusohjelma, jotta voit ladata nämä ohjelmat automaattisesti. Sen avulla voit myös asentaa useita tietokoneita samanaikaisesti sen maksullisessa Ninite Prossa.

  Patch My PC

  Tämän ohjelman avulla voit pitää sovelluksesi päivitettynä ja asentaa sovelluksiasi Windows nopeasti. Toisin sanoen tämä ohjelma analysoi, mitä olet asentanut nähdäkseen, tarvitseeko sinun päivittää joitain.

  Ja mikä parasta, voit tilata sen värien mukaan. Punainen sovelluksille, jotka kaipaavat päivitystä, vihreä niille, jotka eivät tarvitse, ja musta niille, joita et ole vielä asentanut.

  Lisäksi se on yhteensopiva yli 100 nimikkeen kanssa ja mikä parasta, sinun ei tarvitse asentaa sitä. Tämä johtuu siitä, että voit käyttää sitä USB-muistissa ja päivittää siten useamman kuin yhden tietokoneen. Voit myös ohjelmoida sen tekemään päivityksiä säännöllisesti.

  RuckZuck

  Voit ladata tämän ohjelman edellisen tapaan, se pitää sovelluksesi ajan tasalla ja asentaa haluamasi samaan aikaan. Se tarjoaa myös melko laajan luettelon ohjelmista ja sisältää hakukoneen, jotta voit löytää sovelluksesi helpommin. Eikä vain sitä, vaan se myös järjestää ne luokkien mukaan Hae sovelluksia.

  Npackd

  Siinä on yli 1000 yhteensopivaa ohjelmaa, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon pitää sovelluksesi ajan tasalla. Ja tietysti asentaa useita ohjelmia, joita tarvitset samanaikaisesti. Se on ensisijaisesti suunniteltu käytettäväksi komentojen kautta, mutta siinä on graafinen versio, jota voit käyttää hiiren kanssa.

  Vain - Asenna

  Tässä ohjelmassa, toisin kuin edellisessä, ei ole a graafinen versio, eli voit käyttää sitä vain komentojen kautta. Se on suunniteltu erityisesti järjestelmän tai paikallisen verkon järjestelmänvalvojille, ja siksi siinä on useita sovelluksia, jotka vastaavat jokaisen käyttäjän tarpeita.

  Vaikka monet eivät ehkä pidä siitä sen komentorivin takia, se on itse asiassa yksi parhaista vaihtoehdoista. Sen avulla voit asentaa tarvitsemasi sovelluksia ei vain yhteen vaan useisiin tietokoneisiin

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up