Kuinka asentaa uusin Bluetooth-ohjainversio - Windows 11

Jos olet miettinyt, kuinka voin asentaa uusin bluetooth-ohjainversio Windows 11 -tietokoneellani? Täällä selitämme sen sinulle nopeasti, mutta yksityiskohtaisesti, jotta voit tehdä sen mahdollisimman nopeasti. Lisäksi selitämme sekä automaattiset että manuaaliset menetelmät, jotta voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Indeksi

  Millä tavoilla voit päivittää Bluetooth-ohjaimen Windows 11 -tietokoneellasi?

  Päivittääksesi ohjaimen Bluetooth-laitteet Windows 11:ssä, Meillä on kaksi vaihtoehtoa: toisaalta tee tämä prosessi käyttämällä laitehallintaa automaattisella vaihtoehdolla ja toisaalta käyttämällä manuaalista asennusta, niin selitämme molemmat vaihtoehdot yksityiskohtaisesti.

  Suoraan Laitehallinnasta

  Ensinnäkin selitämme automaattisen prosessin laitehallinnan kautta, sen avaamiseksi meidän on avattava Käynnistä-valikko ja napsauta sitten hakupalkkia kirjoittaaksesi "laitteen järjestelmänvalvoja. Tämän pitäisi johtaa samannimiseen vaihtoehtoon, joka meidän on valittava avataksemme laitehallinnan, jossa emme näe vain Bluetooth-laitetta, vaan myös kaikki tietokoneeseen liitetyt oheislaitteet ja laitteistot.

  Kun ikkuna latautuu, näemme luettelon kaikista tietokoneen laitteista. Meidän tapauksessamme meidän on valittava Bluetooth-osio ja napsautettava sen vieressä olevaa nuolta. Tämä aiheuttaa valikon, jossa näkyvät kaikki tällä tavalla yhdistetyt laitteet.

  Tässä vaiheessa on normaalia, että Bluetooth-pääohjain ei tule näkyviin, joten meidän on käytettävä 'View'-välilehteä aivan oheislaitteiden yläpuolella. Napsauttamalla avautuu pieni valikko vaihtoehtoineen, jossa meidän on valittava "näytä piilotettu". Tämä päivittää luettelon ja voimme nähdä bluetooth-korttisovitin.

  Tässä vaiheessa meidän tarvitsee vain napsauttaa ohjainta hiiren oikealla painikkeella ja sitten päivittää. Kun teemme tämän, meiltä kysytään, haluammeko tehdä sen automaattisesti vai manuaalisesti, joten meidän on valittava automaattinen tapa. Jos nykyaikainen ohjain on olemassa, Windows huolehtii sen lataamisesta ja asentamisesta Windows päivityslopussa sinulle ilmoitetaan viestillä, jos Windows Update ei löydä mitään, voit yrittää tyhjentää välimuistin ja yrittää hakua uudelleen.

  käsin

  Toisaalta meillä on manuaalinen prosessi, jota käytetään tapauksissa, joissa kuljettajaa ei saada automaattisesti. Näissä tapauksissa meidän on etsittävä kuljettaja verkossa, tätä varten meidän on ensin tiedettävä, mikä kuljettaja meillä on ja mikä merkki. Napsauta tätä varten vain hiiren kakkospainikkeella sovitinta ja sitten ominaisuuksia.

  Näiden tietojen avulla voimme etsiä uusinta ohjainta, esimerkiksi jos ohjain on Inteliltä, ​​meidän on käytettävä Intelin virallinen sivu latausosiossa ja etsi laitteen nimi. Tämän pitäisi antaa meille laitteen uusin ohjain, joten meidän on ladattava se.

  päivitä bluetooth-ohjain

  Latauksen jälkeen meidän on tehtävä palaa laitehallintaan ja napsauta ohjainta uudelleen hiiren kakkospainikkeella ja napsauta päivitä. Tällä kertaa valitsemme kuitenkin manuaalisen vaihtoehdon ja kun valintaikkuna avautuu, meidän on merkittävä juuri lataamamme. Tämän jälkeen hyväksymme ehdot ja ajuri asennetaan normaalisti.

  Kuinka asentaa Bluetooth-ohjain Windows 11:lle tarvittaessa turvallisesti?

  Jos sinulla ei ole sellaisia bluetooth-ohjain asennettu tietokoneellesi ja haluat asentaa sen manuaalisesti, niin sinun pitäisi napsauttaa laitehallinnassa 'toiminnot'. Kun teet tämän, näyttöön tulee useita vaihtoehtoja ja sinun on valittava "lisää ohjelmisto", jolloin meiltä kysytään, haluammeko asentaa tuntemattoman laitteen ja meidän on napsautettava kyllä, sitten valitsemme ohjaimen sijainnin ja napsautamme hyväksyä.

  On syytä huomata, että yksinkertaisempi tapa on yhdistää ensin Bluetooth-laite, jolloin Windows asentaa yleisen ohjaimen, jonka voimme päivittää mainituilla menetelmillä. Tämä vaihtoehto on helpompi, koska meillä on perusta päivittää ohjain automaattisesti tai manuaalisesti.

  Miksi et voi päivittää Bluetooth-ohjainta onnistuneesti Windows 11:ssä?

  Ohjaimen päivitysvirhe voi johtua useista seikoista, mutta yleisin voi johtua siitä, että yritämme asentaa ohjainta, joka ei sovi asentamaamme laitteeseen. Tästä syystä on tarpeen lukea laitteen nimi hyvin sopivan ohjaimen asentamiseksi.

  päivitä bluetooth windowsissa

  Lisäksi voi olla niin, että ajurin versio on uusin, joten kun yrität asentaa toista, saamme virhevaroituksen, että asennettu versio on uusin tai nykyaikaisempi.

  Toisaalta automaattinen päivitys voi epäonnistua, jos Internet-yhteys on heikko tai laitteessa on päivitysongelmia. muodostaa yhteyden verkkoon, mikä tekee sen mahdottomaksi etsiä kuljettajaa. Tästä syystä on aina hyvä idea tarkistaa, että meillä todella on Internet, ennen kuin teet mitään näistä vaiheista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up