Kuinka asentaa WhatsApp iPadiin / iPod Touchiin rikkomatta vankilaa

WhatsApp Messenger on yksi suosituimmista alustojen välisistä pikaviestiohjelmista, pääasiassa sen saumattoman integroinnin ansiosta iOS: n, Androidin ja muiden laitteiden kanssa. Yksi sovelluksen ärsyttävä piirre on kuitenkin kyvyttömyys asentaa WhatsApp iPadiin tai iPod Touchiin. Kun yrität asentaa sen, saat virheellisen virheen.

Jos laitteellasi on rikkoutunut häkki, voit helposti käyttää erilaisia ​​kolmansien osapuolten sovellusten asennusohjelmia, jotka ovat saatavana Cydialta WhatsAppin asentamiseen ja pysyä ystävien ja perheen kanssa. Mutta käyttäjillä, jotka eivät ole vankilassa, on myös tapa saada WhatsApp, ja se on melko yksinkertainen.

Voit tehdä tämän kirjautumalla tietokoneeseen / Maciin ja väliaikaisesti iPhoneen, jossa on uusi SIM-kortti, jota ei ole koskaan rekisteröity WhatsAppissa.

Indeksi

  Lataa WhatsApp .ipa-tiedosto

  Ensimmäinen vaihe, jonka sinun on tehtävä, on etsiä ja hankkia WhatsApp.ipa-tiedosto. Tätä varten sinun tarvitsee vain avata iTunes ja noudattaa seuraavia ohjeita:

  1. Napsauta "iTunes Store" -painiketta oikeassa yläkulmassa.

  2. Kirjoita hakupalkkiin "WhatsApp" ja paina Enter.

  3. Lataa WhatsApp Messenger iPhone-sovellukset-osiosta. Napsauta "Free" ja kirjoita Apple ID ja salasana pyydettäessä.

  5. Kun sovellus on ladattu, avaa iTunes-kirjaston Sovellukset-osio.

  6. Etsi WhatsApp-sovellus, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Näytä Resurssienhallinnassa" Windowsille ja "Näytä Finderissa" Macille.

  Vaihtoehtoisesti voit käyttää seuraavia sijainteja Windows- ja Mac-tietokoneilla:

  Windows:

  C: "Käyttäjieni musiikki" Oma musiikki "Viritä mobiilisovelluksissa" Media "

  Macissa:

  ~/Música/iTunes/iTunes Media/Mobile Applications/

  Täältä löydät WhatsApp-sovelluksen nimeltä "WhatsApp.ipa".

  Lataa iFunBox tai mikä tahansa muu iOS-tiedostoselain

  Tarvitset nyt kolmannen osapuolen iOS-tiedostoselaimen Macissa / PC: ssä, jotta pääset iPadiin. Saatavilla on monia tiedostoselaimia, mutta käytämme niitä iFunBox tästä oppaasta. Se on ilmainen ja tekee sen, mitä sen pitäisi tehdä. Muita käytettävissä olevia tiedostoselaimia ovat DiskAid Y iExplorer .

  Liitä iPad Maciin / PC: hen ja kytke iFunbox päälle. Napsauta "Asenna sovellus", siirry työpöydälle ja valitse "Whatsapp.ipa" tiedosto.

  Napsauta sitä ja sovellus asennetaan iPadillesi. Kun olet valmis, irrota iPad tietokoneesta, ja WhatsApp-kuvake ilmestyy aloitusnäyttöön. Huomaat myös, että kun napsautat iPadin / iPod Touchin kuvaketta, se ei toimi. Tämä johtuu siitä, että meidän on suoritettava joitain muita alla kuvattuja vaiheita.

  Asenna WhatsApp iPhoneen

  Seuraava vaihe edellyttää, että sinulla on pääsy iPhoneen. Asenna WhatsApp iPhoneen normaalisti lataamalla ja asentamalla se App Storesta.

  Huomautus : Sinun on varmistettava, että numeroa, johon rekisteröit, ei ole koskaan käytetty WhatsAppin kanssa. Tätä varten sinun on vain asetettava uusi SIM-kortti iPhoneen. Kirjaudu sisään uudella puhelinnumerolla ja varmista, että WhatsApp lähettää sinulle vahvistuskoodin. Ilman tätä WhatsApp ei toimi iPadissasi. Jos sinulla on jo WhatsApp iPhonessa, asenna se uudelleen ennen uuden numeron lisäämistä.

  Kun olet ladannut, avaa sovellus ja rekisteröi sitten puhelinnumero; varmista, että tätä haluat käyttää WhatsAppin kanssa iPadissa / iPod Touchissa. Sinun on vahvistettava tämä koodilla, joka lähetetään ilmoittamaasi numeroon.

  Kun olet määrittänyt, yhdistä iPhone Maciin ja avaa iFunBox. Valitse iPhone-osiossa "Käyttäjäsovellukset:"

  Napsauta tässä WhatsApp-logoa, joka avaa ikkunan, jossa on joitain eri tiedostoja.

  Tarvitset "Kirjasto" - ja "Asiakirjat" -kansiot, koska ne sisältävät WhatsApp-lokitiedot. Kopioi ne työpöydälle valitsemalla kansiot ja napsauttamalla valikkorivillä Kopioi Maciin.

  Kopioi rekisteröintitiedot iPadiin / iPod Touchiin

  Irrota nyt yksinkertaisesti iPhone ja kytke iPad / iPod Touch Mac / PC: hen. Napsauta iPad / iPod Touch -osiossa Käyttäjäsovellukset ja WhatsApp-kuvaketta.

  Korvaa vain Kirjasto- ja Asiakirjat-kansiot aiemmin kopioiduista iPhonesta, kopioimalla rekisteröintitiedot iPadiin. Voit tehdä tämän valitsemalla valikkoriviltä "Kopioi Macista" ja valitsemalla työpöydän kansiot.

  Ja siinä kaikki, sinun pitäisi nyt olla WhatsApp käynnissä iPad / iPod Touch. Jos sovellus kertoo toistuvasti "Laitetta ei tueta", yritä käynnistää laite uudelleen.

  Varmista, että noudatat yllä olevia ohjeita huolellisesti, ja jos asennuksessa on vielä muita ongelmia, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up