Kuinka asetan oletustulostimen Windows 10 -tietokoneeseeni? - Yksinkertainen opetusohjelma

Windows 10 on käyttöjärjestelmä, joka pystyy muodostaa yhteyden kaikenlaisiin ulkoisiin laitteisiin, kunhan ne ovat yhteensopivia tietokoneen kanssa, minkä vuoksi sen avulla voit määrittää ja valita tietyn tulostimen pysyvän käytön linkille, mikä saavutetaan "laitteet ja tulostimet" -osion kautta jossa on mahdollista sekä mukauttaa laitteistoasetuksia että päivittää tulostinajureita.

Tämä järjestelmän osa on sijaitsee asetuksissa tai ohjauspaneelissamolemmat vaihtoehdot voivat sijaita Windowsin käynnistyspainikkeessa vasemmassa alakulmassa, tässä tapauksessa on suositeltavaa asettaa "asetukset" Käynnistä-valikossa, jotta se olisi paljon nopeampi, nyt tästä osiosta voimme hallita tulostinta, jonka haluat käyttää ja minkä tulostimen haluamme asettaa oletusarvoksi järjestelmässä muiden vaihtoehtojen joukossa.

Indeksi

  Minkä tulostimen Windows valitsee oletustulostimeksi?

  Windows-palvelu hallitsee laitetta parhaaksi katsomallaan tavalla haittojen välttämiseksi, joten tulostimien osalta valintajärjestelmä perustuu aseta viimeksi käytetty tulostin oletukseksiSiksi se vaihtelee jatkuvasti ajan myötä.

  Toisin sanoen, valinta perustuu eniten käytettyyn tulostimeenpäälaite, johon tietokone yrittää muodostaa yhteyden, riippuu viimeisestä työntekijästä, mutta on mahdollista muuttaa tätä asetusta haluamiksemme ja valita haluamasi laite manuaalisesti.

  Sellaisenaan Windows-järjestelmällä varustetussa pöytätietokoneessa on tämän tyyppinen kokoonpano, jotta se voidaan tehdä hanki automatisoidumpi järjestelmäJos käytössä on kuitenkin vain yksi laite, voimme muokata tätä vaihtoehtoa ja näin nopeuttaa synkronointia tietokoneemme kanssa entisestään.

  Kuinka muuttaa haluamaasi oletustulostinta Windows 10:ssä?

  Jotta voimme muokata menetelmää, jota Windows käyttää päätulostimen valinnassa, meidän on tehtävä avaa Windowsin käynnistys ja siirry kohtaan "Asetukset", tämä avaa ohjauspaneelin, jossa yritämme päästä 'Laitteet ja tulostimet' -kohtaan ja napsauta sitä osiota siirtyäksesi laitteiston kokoonpanoon.

  Lopuksi, kun siirrymme laitteiden osioon, löydämme "tulostimet ja skannerit", tämä on vaihtoehto mahdollistaa järjestelmään liitetyn laitteiston tiettyjen osien muokkaamisen ja konfiguroinninvaikka olemme vain kiinnostuneita oletusasetuksen poistamisesta käytöstä.

  Tästä ikkunasta löydät tekstin "Anna Windowsin hallita oletustulostintani" ja ruutu mainitun vaihtoehdon vieressä, tämä on vaihtoehto, joka päivittää tulostimet automaattisesti, jos haluamme valita sellaisen itse, sinun on poistettava valinta kyseisestä ruudusta.

  Missä on mahdollisuus vaihtaa tulostin Windows 10:ssä?

  Meidän on etsittävä sama osio, johon menimme aiemmin, tarkoituksella määritä menetelmä, jota Windows käyttää oletustulostimien valitsemiseen, Tällä kertaa aiomme kuitenkin valita laitteen, jonka olemme kiinnostuneita asettamaan oletusasetukseksi manuaalisesti.

  Kun olemme oikeassa osiossa, napsautamme hiiren kakkospainikkeella meitä kiinnostavaa laitetta ja valitsemme vaihtoehdon pienestä näkyviin tulevasta ikkunasta. 'Oletusasetuksena' Tällä tavalla järjestelmä muodostaa automaattisesti yhteyden tähän tulostimeen muiden yli.

  tulostinosio

  Huomaa, että tulostimen manuaalinen valinta toimii vain, jos aiemmin poistanut valinnan kohdasta "Anna Windowsin hallita oletustulostintani", Muussa tapauksessa tulostimet vaihtuvat takaisin alkuperäiseen kokoonpanoon, ja siellä meidän on toistettava koko prosessi.

  Onko suositeltavaa, että Windows hallitsee tulostinta itse?

  Windows-käyttöjärjestelmä itsessään on valmis toimimaan normaalisti ilman ulkoisia muutoksia tai muutoksia, mutta se on mahdollista tehdä henkilökohtaiset asetukset parantamaan nopeutta joiden avulla tietokone suorittaa tiettyjä toimintoja ja siten tuottavuuttamme.

  Siinä tapauksessa et ymmärrä tulostimien käyttöä suositeltua vaihtoehtoakyse on laitteiden konfigurointityön delegoimisesta itse tietokoneelle, sillä vaikka tietyt laitteen prosessit toimivat pienemmällä nopeudella, ne ovat Windowsin tuottamia, ne eivät yleensä koskaan epäonnistu, ja jos näin käy meille, meidän on turvauduttava kohtaan Microsoftin tuki ja kirjaudu sisään.

  Lopuksi kyllä, on suositeltavaa, että Windows hallitsee tulostimia joita järjestelmä voi käyttää itsekseen, tämä ei silti tarkoita, että olisi huono idea konfiguroida nämä osiot itse, on vain ymmärrettävä, minkä tyyppisiä laitteita käytämme ja mikä kokoonpano suosii meitä.

  tulostimen hallinta

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up