Kuinka asettaa Älä häiritse -tila Macissa? - Asetukset

Tietokoneesi on laite, joka ilmoittaa kaikesta uudesta, mutta joskus nämä ilmoitukset eivät jostain syystä saisi saapua. Tästä syystä ohjauspaneelin vaihtoehto nimeltä Älä häiritse on luotu. Jos otat tämän käyttöön, Mac lakkaa raportoimasta joistakin asioista. Jos haluat tietää, kuinka tämä määritetään tietokoneellasi, sinun tarvitsee vain lukea tämä artikkeli. Täällä kerromme sinulle kaikesta miten asetat Älä häiritse -tilan macissa

Indeksi

  Kuinka voit helposti ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön Macissasi?

  Laitteesi Älä häiritse -vaihtoehto on tapa käyttää puhelintasi vain kiireellisiin tilanteisiin, tätä voi käyttää jos ajat autoa, moottoripyörää tai muuta tapaa, Näin voit välttää liikenneonnettomuudensen aktivointi on erittäin helppoa, sinun tarvitsee vain noudattaa seuraavaa menettelyä:

  1. Käynnistä Mac-laite.
  2. Älä häiritse -vaihtoehdon aktivoimiseksi sinun on mentävä tietokoneesi ohjauspaneeliin, jota varten sinun on napsautettava näytön oikeaa yläreunaa, jossa näkyy, missä kyseinen paneeli sijaitsee.
  3. Ohjauspaneelissasi on kuvake, jossa lukee Älä häiritse, se sijoittuu muihin toimintoihisi riippuen, sinun tarvitsee vain etsiä se, jossa lukee Älä häiritse, ja keskimmäisessä on vaakasuora viiva ympyrän sisällä.
  4. paina nyt kun se aktivoidaan, tämä on loputtomasti, tapa poistaa se käytöstä on painamalla sitä uudelleen, sama menettely kuin aiemmin.

  Kun aktivoit tämän palvelun, sovelluksesi lakkaavat toimimasta 100%. Voit myös aktivoida tämän vaihtoehdon painamalla valintanäppäintä ja samalla painamalla valikkopalkissa olevaa päivämäärää ja kellonaikaa, jolloin löydät Älä häiritse -vaihtoehdon. Tällä yleensä on kokeile, jos omasi on yksi onnekkaista.

  Pikanäppäimellä

  Voit myös aktivoida Älä häiritse -vaihtoehdon pikakuvakkeen avulla, tämä voidaan tehdä käyttämällä useita näppäimiä, mutta sanottu pikakuvake sinun on ensin määritettävä seTätä varten sinun on noudatettava seuraavaa menettelyä:

  1. Siirry tietokoneesi päävalikkoon Apple mac.
  2. Nyt sinun on siirryttävä järjestelmäasetuksiin.
  3. Täällä näet sarjan vaihtoehtoja, sinun on painettava sitä, jossa lukee Pikatoiminnot ja siten asetettava Älä häiritse -vaihtoehto johonkin niistä.
  4. Siirry nyt Ota Älä häiritse -ominaisuus käyttöön tai poista se käytöstä.
  5. Valitse pikakuvake, jonka haluat lisätä, ja kirjoita se nyt tähän.
  6. Esimerkki tästä yhdistelmästä voisi olla näppäimistön kirjain, joka sanoo Joint Shift ja Control päättyy painamalla kirjainta F5, eli Shift + Control + F5, kun kirjoitat kyseisen yhdistelmän Mac-näppäimistöllä, se aktivoituu välittömästi. Voit laittaa haluamasi yhdistelmän.

  Kuinka ajoittaa Älä häiritse -tila Macissa ottamaan itsensä käyttöön?

  Jos et halua käyttää Älä häiritse -tilaa aktivoimalla ja poistamalla se, voit myös ohjelmoida sen ja päättää, milloin kytket sen päälle ja milloin se sammuutämä toiminto voi olla hyödyllinen, jos et halua sen toimivan lounasaikaan, nukkuessasi tai muina aikoina, jolloin et usko sen olevan häiritsemättä, voit ohjelmoida vaihtoehdon seuraavasti:

  menu me -sovellus, josta voit etsiä vaihtoehtoa Älä häiritse

  1. Siirry Mac-tietokoneelta sen ohjauspaneeliin, jossa aktivoit toiminnot, kuten Wifi, Bluetooth, hiljaisuus tai muut toiminnot.
  2. Tässä paneelissa syötät Älä häiritse -vaihtoehdon, se on linkitetty pyöreällä symbolilla ja keskellä on miinusmerkki (-).
  3. Nyt sinun on syötettävä tämän vaihtoehdot.
  4. Napsauta aikataulua.
  5. Täällä saat laatikon, jossa kysytään tarkkaa aikaa, jolloin tämä vaihtoehto alkaa toimia, ja kellonaika, jolloin sen pitäisi päättyä, sinun on annettava tunti, minuutit ja koko päivämäärä.
  6. aktivoi se ja sinä Älä häiritse Tiedän jo, että se on ajoitettu oikein, voit myös poistaa sen käytöstä, jos et enää halua sitä. Voit tehdä niin poistamalla sen käytöstä ohjauspaneelista. Koska sinulla on mahdollisuus muokata sitä milloin haluat.

  Mitkä ilmoitukset hiljennetään, kun Älä häiritse -tila on aktivoitu?

  Aktivoimalla Älä häiritse -toiminnon kaikki ilmoitukset hiljennetään, voit muokata toimintoa niin, että et ole sellainen, mutta jos et tee sitä, ilmoitukset tulevat edelleen samoin kuin ennenkin, mutta antamatta mitään melu, ne kerätään vain ilmoituspalkkiisikun aktivoit tämän vaihtoehdon asetuksissa, voit muokata sitä, mitä haluat vastaanottaa hälytyksiä, seuraavat vaihtoehdot:

  Älä häiritse toimintojen ohjauspaneelia

  Napsauta hiljaista vaihtoehtoa: Jos haluat laitteesi olevan äänettömänä Älä häiritse -toiminnon aikana, sinun on valittava tämä vaihtoehto, tässä ei ole mitään, mikä estäisi hiljaisuuttasi keskeyttämästä, koska tällä vaihtoehdolla on mahdotonta kuulla ilmoitusta . Tässä vaihtoehdossa voit valita olla hiljaa vain lukitulla näytöllä tai koko ajan. Kun tämä elementti on näytöllä, voit valita, haluatko sen olevan niin.

  Napauta vaihtoehtoa salliaksesi puhelut: Jos haluat poikkeuksen ja Älä häiritse -toiminto on päällä ja päätät vastaanottaa puhelun joltakulta, voit tehdä tämän vaihtoehdon, tässä sinulle annetaan valinta, ovatko puhelut, joita haluat vastaanottaa:

  • Kaikkialta maailmasta: tällä vaihtoehdolla saat ilmoituksen puheluista kaikilta ihmisiltä, ​​jotka haluavat kommunikoida kanssasi, mukaan lukien ne, jotka eivät ole yhteystiedoissasi.
  • Tietyltä henkilöltä: Se soi vain tästä valitsemastasi numerosta, ei keneltäkään muulta.
  • Suosikkikontakteistasi: Suosikkeissasi olevien yhteystietojen puhelut ilmoitetaan, vain nämä, ei kukaan muu.

  Paina toistuvien puhelujen vaihtoehtoa: Tämä vaihtoehto on hyödyllinen hätätilanteessa, koska se toimii siten, että jos joku soittaa laitteeseesi ja sitten toisen puhelun 3 minuutin sisällä, sekuntia ei enää hiljennetä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up