Kuinka avata portti palomuurin etätyöpöydälle Windowsissa? (Esimerkki)

Käytä tarjoamia työkaluja Internet se on erittäin hyödyllistä ja melkein välttämätöntä. Tämän työkalun käytöstä on kuitenkin kiistelty näinä aikoina. Puhumme turvallisuudesta, jostakin, joka on erittäin tärkeää, mutta silti sivut kiinnittävät vain vähän tai ei ollenkaan huomiota.

Tämä tietysti jättää tietokoneen alttiina viruksia tai hakkereita jotka käyttävät hyväkseen näitä suojarikkomuksia henkilökohtaisten tietojesi varastamiseen.

Virustorjunta on hyvä vaihtoehto suojautua, mutta joskus tarvitaan jotain muuta näiden haittaohjelmien torjuntaan. Joten saatat ihmetellä, mitä voin tehdä parantaakseni tietokoneeni suojausta? Tässä artikkelissa kerromme kuinka.

Puhumme palomuurista ja kuinka voit käyttää tätä työkalua Internet-verkkosi suojausavaimena. Tämän vakuutustietämyksen avulla voit suojata järjestelmääsi kaikilta ulkoisilta uhilta, jotka voivat saastuttaa henkilökohtaisen tietokoneesi. Seuraavassa linkissä kehitämme tätä aihetta hieman. Mitä palomuurit ovat, mitä varten ne ovat ja miten ne toimivat? – Palomuuri

Indeksi

  Mikä on työpöydän oletusportti?

  Portti on tietokonekoodi, TCD-3389 joka on oletuksena integroitu Windows-palvelimeesi ja vastaa verkkolinkkien vastaanottamisesta. Tämä tietokoneresurssi ei ole kovin turvallinen, mutta muuttamalla sen alkuperäistä kokoonpanoa olet paremmin suojattu kaikilta mahdollisilta hyökkäyksiltä.

  Oletusportin asettaminen on myös erittäin hyödyllistä, jos haluat yhdistää useita palvelimia tai tietokoneita pääpalvelimeen. Tämän uuden kokoonpanon avulla voit suorittaa komentoja tai ohjeita etänä missä tahansa PC liitetty verkkoon.

  Ennen kuin siirrymme oppaaseen, on hyvä muistuttaa, että teet varmuuskopion porttirekisteristä. Joten voit palauttaa sen, jos määritysprosessin aikana saattaa ilmetä ongelmia.

  Portin määrittäminen Firewallissa

  Aloitetaan oppaasta, näytämme sinulle vaiheet, joita sinun on noudatettava portin määrittämiseksi Windows 10: stä, mutta vaiheet ovat hyvin samanlaisia ​​muille Järjestelmä Windows. Sinun on myös oltava yhteydessä Internetiin koko ajan prosessin aikana ja noudata ohjeitamme huolellisesti.

  Windows 10:lle

  Vaihe 1

  Mennä Ohjauspaneelimene vain suurennuslasin luo ja kirjoita se ylös.

  Vaihe 2

  Ohjauspaneelin asetusten sisällä siirryt yläreunaan, jossa hakukone on, ja kirjoitat "Palomuuri" ja vaihtoehto "Windowsin palomuuri" tulee näkyviin.

  Vaihe 3

  Tämän vaihtoehdon sisällä siirryt osioon "Lisäasetukset" ja näkyviin tulevissa vaihtoehdoissa napsautat sisääntulosääntöjä.

  Vaihe 4

  Siirry sitten vaihtoehtoon "Uusi sääntö" avataksesi uuden ohjatun saapuvan sääntötoiminnon. Sitten ohjatussa toiminnossa valitsemme vaihtoehdon "Portti" ja sitten avautuu ikkuna, jossa kysytään, koskeeko tämä sääntö TCP:tä tai UDP:tä, valitse TCP-vaihtoehto.

  Vaihe 5

  Sitten samassa ikkunassa on toinen vaihtoehto, joka kysyy, koskeeko sääntö kaikkia paikallisia portteja vai tiettyä, jätät merkittynä "Salli yhteys seurasi". Määritä sitten, missä profiileissa sääntöä sovelletaan, joko Julkinen tai Yksityinen, ja valitse myös uuden säännön nimi ja portti.

  Vaihe 6

  Kun olet suorittanut kaikki nämä vaiheet, palaat kohtaan sisääntulosäännötseuraava asia olisi korjata, että sääntö on tallennettu oikein, joten valitse luomasi portin nimi korjataksesi, että kaikki on kunnossa.

  Jatka nyt uuden luomista ja valitse vaihtoehto "Uusi sääntö" ja aktivoi vaihtoehto "Portti" ja kirjoita numero 21 kohtaan, jossa lukee "tietty portti".

  Vaihe 7

  Valitse sitten valintaruutu "Estä yhteys" ja Domain-kohdassa valitse Julkinen ja Yksityinen. Kun olet valinnut vaihtoehdon, järjestelmä pyytää sinua syöttämään uudelleen säännön nimen ja portin, joka on numero 21.

  Vaihe 8

  Napsauta lopuksi hyväksy ja seuraavaksi avautuvassa ikkunassa pitäisi olla 2 tekemämme uutta sääntöä, joista toinen on aktiivinen ja toinen estetty.

  Tiedät jo kuinka portti määritetään palomuurissa. Voit myös oppia sallimaan tai estämään ohjelman Windows 10 -palomuurissa.

  Jos haluat parantaa tietoturvaasi entisestään, tutustu tähän artikkeliin Wi-Fi-reitittimen yhteyden suojauksen määrittämisestä ja parantamisesta? siitä voi olla sinulle hyötyä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up