Kuinka avata tai luoda tiedosto GITIGNORE-laajennuksella Windowsissa? (Esimerkki)

Windows on loistava käyttöjärjestelmä, jossa on todella hienoja toimintoja, kuten se, jonka avulla voit kirjoittaa HTML-koodia muistiinpanoihin, vain yksi näistä toiminnoista on tämän päivän opetusohjelma, jotta voit oppia Kuinka avata tai luoda tiedosto GITIGNORE-laajennuksella? Helposti ja yksinkertaisesti.

Ihmisillä on väärä käsitys, että tiedostoja, joiden tunniste on muut kuin eniten käytetyt, kuten JPG tai PNG, on yleensä vaikea luoda tai vaativat erittäin monimutkaisia ​​vaiheita sisältävän prosessin jonka vain tietojenkäsittelytieteilijä voisi tehdä, mutta tämä on täysin väärä, ja sitten näet miksi.

Indeksi

  Kuinka avata tai luoda tiedosto GITIGNORE-laajennuksella?

  Mennään suoraan asiaan ja mihin opi nopeasti avaamaan tai luomaan tiedosto GITIGNORE-laajennuksellaEnsimmäinen asia, joka sinun tulee ottaa huomioon, on, että tätä opetusohjelmaa varten sinulle opetetaan erikseen, kuinka avata ja miten luodaan tiedostoja tällä laajennuksella.

  Tämä johtuu siitä, että vaikka ne ovat äärimmäisen lyhyitä prosesseja, on parempi jakaa ne, jotta et mene sekaisin. Nyt aluksi näet, kuinka voit avata tiedostosi GITIGNORE-laajennuksella. Se saavutetaan menemällä mihin tahansa ohjelma, jonka avulla voit lukea pelkkää tekstiä.

  Koska tämän tyyppiset tiedostot ovat todella tekstitiedostoja eikä mitään muuta, jotka voidaan jopa avata Windowsin muistiolla. Jos et tiedä kuinka avata muistilehtiö, sinun tarvitsee vain tehdä seuraava:

  Siirry tiedostoon, jonka haluat avata, ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella, jolloin näyttöön tulee luettelo vaihtoehdoista, seiso kutsutun tiedoston kohdalla "Avaa kanssa"Tällä toiminnolla tulee jälleen näkyviin lisää vaihtoehtoja, valitse "Muistio", joka avaa tekstisi automaattisesti.

  Mikäli et halua käyttää muistilehteä, voit ladata Storesta toisen sovelluksen, kuten Notepad ++:n, joka palvelee samaa tarkoitusta kuin tavallinen muistilehtiö.

  Jos kuitenkin haluat muokata tiedostoa ammattimaisesti, niin sinun on suositeltavaa asentaa ATOM tietokoneellesi, koska se sisältää monia toimintoja, joiden avulla voit käsitellä GITIGNORE-tiedostoja.

  Luo GITIGNORE-tiedosto!

  Yllä olevan kanssa kysymyksen ensimmäiseen osaan on jo vastattu, kuinka avata tai luoda tiedosto GITIGNORE-tunnisteella?, joten lopettaaksesi tämän oppaan, nyt sinua opetetaan helpoin tapa luoda tämäntyyppisiä tiedostoja.

  Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on mennä muistikirjaasi Windowsissa, teet sen menemällä alkuun ja asettamalla muistio hakupalkkiin. Kun sovellus tulee ulos, sinun tarvitsee vain painaa sitä ja se on siinä.

  Sisällä ollessasi sinun on syötettävä tiedoston sisältö (se on sinun päätettävissäsi), kun olet valmis, napsauta vaihtoehtoa nimeltä "Tallenna nimellä", jolloin näyttöön tulee tallennuslaatikko, jossa valitaan kohdekansio ja laita tiedostosi nimeksi .gitignore.

  Lopuksi yksinkertaisesti muuta tiedostotyypiksi "Kaikki tiedostot" ja voila, sillä kaikki on tehty, joten voit nyt sanoa, että osaat avata tai luoda tiedoston GITIGNORE-laajennuksella, joten sinulla ei ole muuta tekemistä täällä.

  Ennen lähtöä on kuitenkin suositeltavaa jatkaa tiedon etsimistä tästä aiheesta, koska vaikka se ei ole monimutkaista, on hyvä harjoitella ja hanki lisää tietoa voidaksesi luoda tiedostoja entistä helpommin.

  Samanaikaisesti ei olisi huono, jos täydentäisit näitä tietoja etsimällä artikkeleita, kuten: Kuinka korvata Windows 10 -muistiotekstieditori? tai kuinka korostaa tekstiä muistiossa?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up