Kuinka avata "Temporary Internet Files" Windows 10 -tietokoneessani?

Selatessamme voimme kohdata erilaisia ​​elementtejä, jotka haluaisimme tallentaa tietokoneellemme myöhemmin. Väliaikaisten tiedostojen avulla voimme palauttaa osan näistä asiakirjoista, vaikka poistamalla ne voisimme myös säästää jonkin verran tallennustilaa tietokoneellamme. Tässä artikkelissa opetamme sinua avaamaan väliaikaiset Internet-tiedostot Windows 10:ssä nopeasti ja helposti.

Indeksi

  Kuinka löydän väliaikaiset Internet-tiedostot tietokoneeltani?

  Voimme liittää nämä väliaikaiset tiedostot sovellusvälimuistiin, tässä tapauksessa verkkoselaimiin, koska ne ovat ohjelmia, jotka ovat vastuussa Internetin käytöstä tietokoneellamme. Näiden elementtien löytämiseksi voimme valita pari tapaa tai menetelmää ja siten päästä niihin helposti käsiksi. Voit myös etsiä päällekkäisiä tiedostoja poistaaksesi ne myöhemmin helposti Windowsissa.

  Internet Explorerin kanssa

  Vaikka tämä selain on hieman vanha, se on edelleen saatavana sisäisesti Windows 10 -kehyksessä, joten tämä kumoaa huhun, että Microsoft Edge olisi suora korvaaja tämän käyttöjärjestelmän edelliselle selaimelle. Edgen kautta voit aktivoida yötilan paremman näön saamiseksi työaikana.

  Vahvistaaksemme väliaikaiset tiedostot Internet Explorerin kautta meidän on suoritettava seuraavat vaiheet oikein:

  1. Avaamme tämän selaimen, voimme paikantaa sen Windowsin alusta Sovellukset-osiossa, vaikkakin suosituin on kirjoittaa tehtäväpalkin hakukoneen kautta.
  2. Siirrymme oikeaan yläkulmaan ja napsautamme työkalukuvaketta, joka on merkitty hammaspyörän symbolilla. Pääset tähän osioon myös käyttämällä Alt+X-näppäinyhdistelmää.
  3. Avaamme Yleiset-välilehden. Tämän ikkunan alareunassa on Selaushistoria-osio.
  4. Napsautamme "Asetukset" ja sitten "Näytä tiedostot".
  5. Tiedostonhallinnassa avautuu uusi ikkuna ja voimme tarkastella sekä Internet Explorerin että muiden asentamiemme selainten välimuistia.

  Windows 10 diagonaalinen logo

  Avautuva kansio on nimeltään 'INetCache', sinne on tallennettu kaikki käyttämiemme selainten ja sivujen väliaikaiset elementit, myös useista palveluista, kuten sähköpostit, mm.

  Puhdistamalla kovalevy

  Jos valitsemme tämän menetelmän, se johtuu siitä, että olemme tehneet päätöksen poistaa nämä väliaikaiset Internet-tiedostot kokonaan tietokoneeltamme. Kiintolevyn puhdistamiseksi meidän on suoritettava seuraavat vaiheet:

  1. Avaamme Windows 10 File Explorerin.
  2. Siirrytään sivupaneelin kohtaan Tämä joukkue.
  3. Etsimme levyn, jonka haluamme puhdistaa.
  4. Napsautamme kiintolevyä hiiren kakkospainikkeella, yleensä se on C-asema.
  5. Siirrymme ominaisuuksiin ja napsautamme vaihtoehtoa Vapauta tilaa.
  6. Valitsemme vaihtoehdon 'Vain väliaikaiset tiedostot'. Netistä tulevat sisällytetään sinne, ne voidaan myös tunnistaa välimuistiksi.

  Toinen tapa on kirjoittaa tiedostoselaimeen 'Poista väliaikaiset tiedostot' ja se näyttää meille tallennustilassamme olevan kokonaiskoon, napsautamme tätä kohdetta ja näkyviin tulee luettelo ohjelmista, joista voimme poistaa sen väliaikaiset elementit. Meidän on oltava varovaisia ​​poistamisen kanssa. jotkin väliaikaiset tiedostot ovat välttämättömiä järjestelmälle.

  Miksi väliaikaiset tiedostot poistetaan automaattisesti tietokoneeltani?

  Suurin osa tämän tyyppisistä kohteista ne eivät ole niin tarpeellisia Jos sinulla on edelleen epäilyksiä siitä, miksi nämä tiedostot pitäisi poistaa automaattisesti, esittelemme useita syitä, joita kannattaa harkita tietokoneemme optimaalisen toiminnan varmistamiseksi:

  • Säilytystilaa säästävä.
  • Enemmän RAM-muistia ja vähemmän tilapäisesti käsiteltäviä tiedostoja.
  • Se optimoi tietokoneemme selaimet ja muut alkuperäiset ohjelmat.
  • Mahdollisuus miehittää tämä tila väliaikaisissa elementeissä, joita tietokone tarvitsee.

  Jos haluat ottaa tämän automaattisen poiston käyttöön, meidän on käytävä Windows 10:n Asetukset-kohdan Tallennus-osioon. Meidän on yksinkertaisesti otettava käyttöön "varastointianturi', joka poistaa ajoittain kaikki tarpeettomat väliaikaiset tiedostot sekä roskakorissa olevat.

  Windows 10 Storage Sense

  Kuinka palauttaa kadonneet väliaikaiset tiedostot tietokoneeltani?

  Kaikki riippuu tavasta, jolla olet poistanut tai "kadonnut" nämä elementit. Jos se oli perinteinen tapa, eli tiedostoselaimen kautta, tiedostojen valinta ja poistaminen; meidän on vain pakko mene roskakoriin ja palauta poistetut tiedostot polkuun, jossa ne olivat aiemmin.

  Nyt, jos poisto tapahtui jollain muulla tavalla, emme valitettavasti voi palauttaa niitä. Voit kuitenkin tutkia tapaustasi osoitteessa Microsoftin tukisivusto ja tutustu omaasi vastaavaan tapaukseen UKK-osiossa, se auttaa varmasti löytämään vastauksia tähän ongelmaan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up