Kuinka avata Volume Mixer Windows 11 -tietokoneellani? - Ääniasetukset

Haluatko löytää helpoimman tavan päästä äänenvoimakkuuden mikseriin ja määrittää äänesi? Windows tarjoaa erilaisia ​​pikakuvakkeita jossa voit siirtyä suoraan ääniasetuksiin helposti ja saumattomasti apua ohjaimeltasi näppäinyhdistelmien avulla jotka mahdollistavat suoran pääsyn tietokoneellesi määritettyihin tai taulukoituihin asetuksiin äänenvoimakkuuden mikserin tulon mukaan.

Indeksi
  1. Poistitko äänenvoimakkuuden mikserin vanhan version Windows 11:stä?
    1. Miten päästään mikserin vanhaan versioon?
  2. Millä kaikilla tavoilla voi avata äänenvoimakkuuden mikseri tietokoneellasi?
    1. asetuksista
    2. tehtäväpalkissa
    3. Windows-näppäin + R

Poistitko äänenvoimakkuuden mikserin vanhan version Windows 11:stä?

Jos haluat käyttää vanha versio windows mixeristä mitä sinun pitäisi tehdä, on avata Windows-suoritusohjelma painamalla Windows + R -näppäintä, johon sinun on kirjoitettava seuraava "sndvol.exe" ja painettava hyväksyä, voit lisätä tämän kokoonpanon tehtäväpalkkiin ja kirjoittaa niin monta kertaa kuin haluat, joten voit selata asetuksia ja määrittää ne tietojesi ja mieltymystesi mukaan.

Uuden Windows 11 -päivityksen myötä on luotu uusia työkaluja antaa käyttäjilleen paremman toiminnallisuudenmutta se ei tarkoita, että vanhemmat työkalut olisi korvattu tai poistettu, koska Windows tallentaa samat sovellukset, jotta käyttäjät voivat työskennellä vanhemmissa versioissa olevien sovellusten kanssa helposti.

Miten päästään mikserin vanhaan versioon?

On monia tapoja päästä äänenvoimakkuuden säädinsovellukseen tai -työkaluun, löydämme sen suoraan komentosarjan kauttas näppäimistömme tai käyttöjärjestelmämme asetusten avulla, tehtäväpalkissa sijaitsevan hakuavustajan ja Windowsin käyttäjilleen tarjoamien erilaisten pikanäppäinten avulla.

Monissa tapauksissa hakuavustajan avulla Se on ollut haaste käyttäjille tänään, koska selain ei ole avautunut eikä se vastaa annettuihin komentoihin, mutta Windows 11 tarjoaa muita tapoja syöttää äänenvoimakkuusasetuksia.

Millä kaikilla tavoilla voi avata äänenvoimakkuuden mikseri tietokoneellasi?

Windows tarjoaa loistavaa erilaisia ​​pikanäppäimiä, yksinkertaisia ​​ja suoria painikkeita kun syötät tiettyyn kokoonpanoon ja ohitetaan askel askeleelta, jolloin vältetään ajanhukkaa, joka on arvokasta monille. Tässä näytämme sinulle erilaisia ​​temppuja, joita voimme tehdä sekä fyysisen että virtuaalisen näppäimistön avulla, joka sisältyy oletuksena Windows-versioihin.

asetuksista

Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on siirry "aloitus"-vaihtoehtoon tai voit myös painaa näppäimistölläsi olevaa aloitusnäppäintä, joten painamme 'asetukset', jo asetusten sisällä siirrymme 'äänet'-osioon ja siinä klikataan 'äänimikseri' tämän alaosassa. -osiossa, tämä on yksi pisimmistä menetelmistä muihin huijauksiin verrattuna.

tehtäväpalkissa

Osoittimen avulla siirrymme tehtäväpalkin yli oikeasta alakulmasta ja etsimme äänikuvaketta, kun olet siellä, napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella ja napauta 'Avaa äänenvoimakkuuden mikseri', jos et löydä tätä kuvaketta tehtäväpalkki, voit tehdä sen muiden toimintojen kautta virtuaalisen tai fyysisen näppäimistösi avulla.

Tämä on yksi niistä yksinkertaisempia ja helpompia menetelmiä Koska se löytyy suoraan ja sen avulla voit syöttää kokoonpanon vain kahdella napsautuksella, äänenvoimakkuuden mikserin tehokkuus sen vanhassa versiossa on se, että sen avulla voit ohjata erilaisia ​​toimintoja, kuten mikrofonin äänenvoimakkuutta, äänialuetta ja eri ympäristöjä. Voit saada sekä kaiuttimien että näytön äänet mikserissä olevan laitteiston mukaan.

Windows 10 -versiossa on ollut monia haittoja koska monissa tapauksissa äänenvoimakkuuden säädöt ovat pysähtyneet rajusti, kuten tapahtuu uudessa Windows-versiossa, minkä vuoksi monet käyttäjät haluavat siirtyä äänenvoimakkuuden mikserin vanhaan kokoonpanoon suorittaakseen toiminnot ilman ongelmia.

Windows-näppäin + R

Paina fyysisen tai virtuaalisen näppäimistön avulla Windows + R -näppäimiä muutaman sekunnin ajan, tämä vaihtoehto toimii voit avata Windowsin käynnistysohjelman ja jatkamme kirjoittamalla seuraavaa 'sndvol.exe - f', kun kirjoitat, paina hyväksy tai paina Enter-näppäintä tässä osiossa. Näkyviin tulee ikkuna kaiuttimiemme asetuksia varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up