Kuinka estää Safaria avaamasta latauksia automaattisesti MACissani?

Varmasti olet törmännyt huonoon tuuriin, kun lataat tiedostoa Mac-tietokoneellesi, alat suorittaa jotain muuta tehtävää ja yhtäkkiä lataamasi tiedosto avautuu, estäen sinua jatkamasta muuta tekemistäsi. Siksi tarjoamme sinulle pienen oppaan, kuinka se tehdään estää Safaria avaamasta latauksia Macissasi automaattisesti. Selitämme myös, missä ladatut kirjat säilytetään.

Indeksi

  Mitä asetuksia voit käyttää Safari-latausten kanssa?

  iOS-laitteiden oletusselaimessa on tehdasasetus avata asiakirjat latauksen päättyessä. Voimme kuitenkin tietysti muuttaa näitä asetuksia ja määrittää, että vain tietyntyyppiset tiedostot avataan tai ne avataan suoraan ei avaudu latausprosessin lopussa.

  Alla selitämme, kuinka voit tehdä kahdenlaisia ​​asetuksia, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä estämään tietokonettasi saa tartunnan avaamalla ohjelman, jossa on haittaohjelma tai joka keskeyttää tekemäsi tärkeän toiminnan:

  Suojaa tiedostot latauksen aikana

  Ensimmäinen vaihtoehto, joka meillä on, on kokoonpano poistaa käytöstä tiedostot, jotka tietokone pitää turvallisina niitä ladattaessa. Tämä tarkoittaa, että jos Mac havaitsee juuri lataamasi ohjelman tai tiedoston latauksen, mikään muu ei osoita, että tiedosto on jo ladattu ja saatavilla.

  On tärkeää muistaa, että laite pitää turvallisina tiedostoina kaikki ne dokumentit, jotka liittyvät videoihin, kuviin, ääniin, tekstidokumentteihin, PDF-muotoisiin asiakirjoihin ja kaikkiin pakattuihin tiedostoihin. Joten jos haluat, että yllä mainitut tiedostot ladataan, et voi käyttää tätä menetelmää.

  • Tämän määrityksen tekemiseksi siirrymme Safari-selaimeen ja siirrymme oikeassa yläkulmassa olevaan selainvalikkoon. Sitten kirjoitamme kohtaan selainasetukset ja se vie meidät toiseen välilehteen.
  • Asetukset-kohdassa näemme yleisen osion, ja meidän on valittava se. Selaamme sivun viimeiseen osaan ja näemme ruudun, joka on käytössä Avaa turvalliset tiedostot, kun lataat niitä.
  • Poistamme valintaruudun valinnan ja otamme muutokset käyttöön, jotta uusi kokoonpano tallennetaan. Kun tämä on tehty, aina kun tiedosto ladataan, näkyviin tulee vain ilmoitus latauksen päättymisestä.

  Apple kannettava tietokone

  luettelotiedostot

  Nyt toinen vaihtoehto on määrittää lataukset -sovelluksen kautta pääsyn estäminen luettelotiedostoilla. Tämä on manuaalinen prosessi, jonka avulla voit tehdä sen niin, että vain tietyiltä sivustoilta peräisin olevat lataukset eivät voi avautua, kun ne on ladattu, mutta toisten sivustojen lataukset voivat avautua.

  Tämä menetelmä on melko hyvä yhtä yksinkertaista kuin syötä tehtävähallintasinun on vain suoritettava vaiheet, jotka annamme sinulle alla:

  • Siirrymme Safari-sovellukseen Macin valikosta ja siirrymme osioon ja asetuksiin.
  • Määritysosiossa siirrymme Asetukset-osioon, ja se vie meidät toiselle sivulle, jossa näemme Verkkosivustot-välilehden.
  • Kun siirryt tälle Verkkosivustot-välilehdelle, näemme sivupalkin, jossa on useita vaihtoehtoja näytön vasemmassa reunassa. Napsauta Lataa ja siirry ikkunaan.
  • Ikkunan sisällä näemme osan nimeltä Configured Websites ja sen alla kaikki sivustot, joilta olemme ladanneet tiedoston.
  • Napsauttamalla verkkosivustoa tulevat näkyviin vaihtoehdot Salli, Estä ja Kysy ennen latausta.
  • Valitsemme Estä-vaihtoehdon, jos emme todellakaan halua tiedoston avautuvan, kun se ladataan, tai Kysy, haluammeko avata sen, mutta emme automaattisesti.

  Mitä ohjeita sinun tulee noudattaa estääksesi Safari-lataukset avautumasta automaattisesti?

  Jos olet jo määrittänyt Macin lopettamaan turvallisiksi katsomiensa tiedostojen avaamisen, tai jos olet valinnut tiedostot luettelosta, sinulla on jo mahdollisuus avata lataukset automaattisesti pois päältä. Siksi, sinun ei tarvitse tehdä muita toimenpiteitä muut kuin edellä mainitut. Jos lataukset avautuvat edelleen automaattisesti, ota yhteyttä tekniseen tukeen.

  avaa tietokone

  Kuinka voit asettaa poistopäivämäärän Safari-latauksille MAC-tietokoneellasi?

  Yksi Safarin monista eduista on se, että se mahdollistaa sen poista lataukset automaattisesti aikaa on kulunut. Tällä tavalla vältämme sen, että ne tiedostot, joita emme enää aio käyttää, poistetaan automaattisesti, jotta ne eivät keräänny myöhemmin mahdollisesti tarvitsemaamme tilaa. Tämän kokoonpanon tekemisprosessi on seuraava:

  • Palaamme Safari-selaimeen ja siirrymme yleisten asetusten osioon.
  • Yleisessä kokoonpanossa meidän on etsittävä latausosio ja napsautettava sitä.
  • Kun siirrymme yleiseen latausosaan, näkyviin tulee vaihtoehto Poista lataukset luettelosta. Napsauta sitä ja ikkuna avautuu, jossa se näyttää meille vaihtoehtoja latausten poistamiseen.

  valmistusprosessi

  • Vaihtoehdot tulevat näkyviin päivän kuluttua, latauksen lopussa tai valitun vaihtoehdon, joka on Manuaalisesti. Valitsemme meistä parhaalta näyttävän vaihtoehdon ja muutokset otetaan käyttöön automaattisesti.
  • Kun olet valmis, määrätty päivämäärä on asetettu kaikkien Macille ladattujen tiedostojen poistamiselle ilman, että meidän tarvitsee tehdä niin. Näytämme myös, kuinka voit muuttaa latauspaikkaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up