Kuinka etsiä aiemmin katsottua videota TikTokissa

Olemmeko nähneet videon TikTokissa ja haluatko katsoa sen myöhemmin uudelleen? Katsotaanpa, kuinka voit etsiä videoita maailman tunnetuimmasta sovelluksesta

TikTok on videoalusta, joka näyttää uusia videoita joka päivä yksinkertaisesti avaamalla osion Sinulle; jotkut näytetyistä videoista saattavat koskettaa meitä tietyllä tavalla tai olla erittäin hauskoja, mutta jos haluamme katsoa ne uudelleen myöhemmin, kohtaamme varmasti joitain vaikeuksia, koska TikTokin ei ole tarkoitus olla (ainakin virallisesti) pitääksesi videoita ja katsoaksesi ne uudelleen.

Jos etsimämme video on erittäin kaunis ja haluamme näyttää sen ystäville ja sukulaisille, suosittelen, että jatkat tämän oppaan lukemista: itse asiassa näytämme sinulle kuinka löytää tai etsiä aiemmin katsottu video TikTokissajotta voimme "kalastaa" muutama päivä sitten näkemämme videot ja jakaa ne helposti.

Tykkää TikTok-videoista

Helpoin ja nopein tapa löytää TikTok-videoita on käyttää ominaisuutta minä pidän heti kun katsomme videon, joka osuu meihin tai josta pidämme: lisätäksemme sen luetteloomme käytämmesydänkuvake joka näkyy alustan jokaisen videon oikealla puolella.

Asetuksen jälkeen minä pidän löydämme videon helposti painamalla alla olevaa kuvaketta Profiili ja painamallasydänkuvakejotta löydämme itsemme yhden edessä lista videoista, joista pidimmesijoitettu kronologiseen järjestykseen (viimeisin ylhäällä).

Lisää TikTok-videoita suosikkeihin

Toinen erittäin tehokas tapa löytää tai etsiä videoita, jotka on jo nähty TikTokissa, on osion käyttö Suosikititse asiassa erinomainen vaihtoehto Tykkäälle, jotta voimme löytää myöhemmin videot, joista pidimme eniten.

Jatkamiseksi avaamme TikTok-sovelluksen puhelimessamme ja heti kun mielenkiintoinen video ilmestyy, painamme tällä kertaakirjanmerkkikuvake, näkyy aina videon oikealla puolella. Jos haluamme katsoa tämän videon myöhemmin uudelleen, siirrytään valikkoon uudelleen Profiili ja avataan välilehti tällä kertaa Suosikkivideotjosta löydämme kaikki tallennetut videot, joista nautimme sovelluksen selaamisen aikana.

Tällä menetelmällä videoiden lisäksi voimme myös tallentaa sisällä käytetyt tehosteet, äänet ja hashtagit TikTok-vaikuttajilta, joten voit tehdä entistäkin kohdistetumman haun löytääksesi mielenkiintoisia (tai samaan aiheeseen perustuvia) videoita.

Tallenna videoita yksityiseen Telegram-chatiin

Jos emme halua jättää videoon mitään vuorovaikutusta tai haluamme katso videoita myös TikTokin poistamisen jälkeen voimme käyttää jakamistoiminto yhdistettynä yksityinen chat Telegramissa.

Käytä tätä temppua avaamalla TikTok-sovellus ja heti, kun pidämme videosta tulee näkyviin, paina nuolipainiketta (Jaa) oikealla puolella; eri vaihtoehdoista valitsemmeTelegram-sovellus ja valintanäytössä valitsemme nimetyn chatin Tallennetut viestit.

Tästä lähtien voimme löytää TikTokissa jo nähtyjä videoita yksinkertaisesti avaamalla Telegram-sovelluksen ja tekemällä hakuja yksityisestä chatista Tallennetut viestit (näkyy vain meille) ja mahdollisuus (ei aliarvioida) jakaa linkki uudelleen Telegramissa tai missä tahansa muussa sosiaalisessa sovelluksessa myöhemmin.

Etsi TikTok-videoita ilman vuorovaikutusta

Etsi video TikTokista jonka olemme vain nähneet ilman mitään vuorovaikutusta (ei tykkäyksiä eikä tallentamista suosikkeihin) on pahin skenaario, jonka voimme kohdata, koska itse asiassa katsomillamme videoilla ei ole todellista historiaa.

Tässä skenaariossa jo nähdyn videon etsimiseen tarvitsemme hyvän annoksen onnea ja sovellukseen integroitua hakukonetta: jatkaaksesi avaamme sovelluksen Home-osion, paina oikeasta yläkulmastasuurennuslasikuvake ja etsi videon hashtag, videon luoja, videon teema tai napauta jotakin sovelluksessa näytetyistä trendeistä.

Pienellä onnella pitäisi olla mahdollista löytää video, josta pidimme niin paljon, jotta voimme tallentaa sen toiminnolla minä pidän tai toiminto Suosikit.

Johtopäätökset

Yksi suurimmista puutteista TikTok on katsottujen videoiden todellisen historian puuttuminen: koska vain minuutissa voidaan katsoa suuri määrä videoita (mukaan lukien ne, jotka katsomme ja hylkäämme alle sekunnin kuluttua), on historia jokaiselle TikTok-käyttäjälle vaativat erittäin tehokkaita palvelimia ja laitteita, joissa on paljon muistia, mikä tekee palvelusta käyttökelvottoman muutaman videon katselun jälkeen.

Jos haluat etsiä TikTokissa jo nähtyä videota, sinun tarvitsee vain luoda oman kronologiammekäyttämällä TikTokin Tykkää- ja Suosikit-painikkeita tai vaihtoehtoisesti käyttämällä henkilökohtaista Telegram-chattiasi eräänlaisena "TikTok-videokansiona".

Edelleen TikTok-teemalla voimme lukea oppaitamme Kuinka käyttää TikTokia PC:llä Älä viitsi kuinka muokata videota TikTokissa.

Indeksi
  1. Tykkää TikTok-videoista
  2. Lisää TikTok-videoita suosikkeihin
  3. Tallenna videoita yksityiseen Telegram-chatiin
  4. Etsi TikTok-videoita ilman vuorovaikutusta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up