Kuinka hallita Android-mobiiliasi MACilla ja päinvastoin? | täysi synkronointi

Applen käyttäjinä tiedämme, että aivan kuten voit synkronoida Macin iPhonen kanssa, voit synkronoida käytännössä minkä tahansa laitteen. Nyt on kuitenkin aika tietää, mikä on se toimenpide, jonka voimme suorittaa, jotta laitteemme voidaan myös synkronoida ilman, että niiden tarvitsee kuulua Applelle, vaan pikemminkin Android Applen kanssa ja päinvastoin.

kännykkä

Indeksi

  Mikä on oikea tapa synkronoida Android MACin kanssa?

  Jos sinulla on tärkeitä asiakirjoja, jotka sinun on siirrettävä Android-laitteesta Maciin, sinun pitäisi tietää, että niitä on erilaisia ​​prosesseja, joita voit käyttää käyttää sitä ilman riskiä tietojen menettämisestä.

  USB-liitännällä

  Ehkä USB-synkronointi on perusvaihtoehto toteuttaa. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen tietyistä ohjelmista, jotka on asennettava Maciin prosessin suorittamiseksi.

  Ottaen huomioon se, mikä on juuri mainittu, puhumme Android File Transfer (AFT) joka on Googlen käynnistämä virallinen ohjelma, jonka tarkoituksena on, että kuka tahansa käyttäjä voisi siirtää tiedostoja Androidista Mac-tietokoneeseen USB-kaapelin avulla yksinkertaisin mutta tehokkain menettelyin.

  Se on ilmainen ja helppokäyttöinen, joten varmista asenna AFT jatkaaksesi USB-yhteyden muodostamista ja automaattisestiohjelma ottaa käyttöön laitteen tunnistamisen ja jatka tiedostojen siirtoa.

  Voit ladata ohjelman siirtymällä osoitteeseen virallinen sivu Googlessa. Se on käytössä suurimmassa osassa tietokoneita, mutta joissain tapauksissa se voi aiheuttaa ongelmia yhdistetyn laitteen havaitsemisessa, mutta sen suorituskyky on erittäin korkea ja siksi se on ensimmäinen vaihtoehto, jota sinun tulee harkita.

  Bluetoothin kautta

  Jos sinulla ei jostain syystä ole USB-kaapelia, ei ole syytä huoleen, koska Androidin synkronointi Maciin Bluetoothin kautta se on mahdollista ja kerromme kuinka se tehdään:

  • Siirry Android-matkapuhelimella kohtaan Asetukset ja valitse Bluetooth-osio.
  • Kun saat luettelon aktiivisista laitteista, sinun tulee tunnistaa Mac-tietokone.
  • Jatka napsauttamalla Macin nimeä ja siellä näkyy pariliitoskoodi.
  • Sinun on vahvistettava tämä koodi tietokoneella ja napsauta sitten OK.

  mac-laitteet

  Tietää kuinka asiakirja siirretään tai muita tiedostoja, sinun on löydettävä Macin integroiva valikkopalkki ja jatkettava Bluetooth-kuvakkeen napsauttamista, jolloin yhdistetyn mobiililaitteesi nimen pitäisi ilmestyä välittömästi.

  Tästä voit tehdä valinnan Lähetä tiedosto laitteeseen Androidissa sinun on vain hyväksyttävä jaettu asiakirja.

  Mitä sinun tulee tehdä, jotta voit hallita ja hallita matkapuhelimesi tietoja MAC:n avulla?

  Mitä tulee Applen ekosysteemiin muodostettuun linkkiin, jokaisen suorituskyky on varsin hyvä tehoon asti. hallita niitä sujuvasti.

  Ongelmana on, että Android-Apple ei välttämättä anna samaa tulosta ja jopa pahimmassa tapauksessa voimme menettää tietoja laitteesta. Sen ratkaisemiseksi on turvauduttava ohjelmistoon, joka antaa meille a ratkaisu tiedostojen hallintaan ja hallintaan missä tahansa laitteessa.

  Näistä työkaluista, AFT:n lisäksi, voimme käyttää AirDroidia, koska sinun tarvitsee vain asentaa se aloittaaksesi vuorovaikutuksen Android Macista.

  Jotkut AirDroidin tarjoamat toiminnot on kyettävä jakaa tiedostoja molempien laitteiden välillä ilman USB-kaapeleiden tarvetta sen lisäksi, että lähetämme ilmoituksia ja hälytyksiä sovelluksista tai puheluista tietokoneen näyttöön, sekä pystymme kopioimaan matkapuhelimen kokonaan tietokoneeseen, mikä jättää meille mahdollisuuden hallita ja hallita sitä, mitä tarvitaan. Manzana-laitteen kautta.

  omenatuotteet

  Kuinka pääset käsiksi MAC-tietoihisi Android-laitteella?

  Saatat huomata, että sinun on aina muodostettava yhteys muista kuin Applen ekosysteemilaitteista tarvitaan ulkoinen työkalu pyynnön toteuttamiseksi.

  Mac Remote on välissä paras ohjelmointi suorittaaksesi tämän tehtävän, ja kerromme sinulle, mitkä ovat sen käytön vaiheet:

  • Sinun on ladattava Mac Remote -sovellus Android-laitteeseen ja suoritettava se.
  • Kun löydämme meidät nyt Macissa, meidän on napsautettava Järjestelmäasetukset, sitten Internet- ja langattomat yhteydet ja sitten Jakaminen.
  • Katso aktiivisen Mac Remote -istunnon laiteluettelosta.
  • Tässä osiossa tarkastelemme oikeaa puolta, joka kertoo, jos haluat aloittaa etäistunnon tällä tietokoneella ja sitten sinun on kirjoitettava [email protected] Käyttäjätunnus on edellytys sovelluksen käytölle ja numerot @:n jälkeen ovat tietokoneen IP-osoite, joten ne tulee huomioida.
  • Palaamme Android-laitteeseen ja napsautamme Yhdistä.
  • Uusi ikkuna vaatii tietoja, kuten käyttäjänimen ja IP-osoitteen, Macin käynnistyksen yhteydessä määritetyn salasanan lisäksi.
  • Kun olemme syöttäneet kaikki tiedot oikein, sovellus antaa meille mahdollisuuden ohjata Apple-tietokonetta Android-laitteesta.

  Kuinka voit siirtää valokuvasi ja videosi Androidista MACiin?

  Yksinkertaisin vaihtoehto tälle tehtävälle on DoubleTwistin kautta joka on samanlainen kuin iTunes, mutta on yhteensopiva Androidin ja Applen kanssa. Käyttääksesi sitä, sinun on vain varmistettava, että se on asennettu molemmille tietokoneille ja USB-kaapeli on käsillä, jota käytetään sisällön synkronointiin ilmaiseksi.

  Sinun tarvitsee vain liittää laitteet ja Mac tunnistaa Androidin, sovellus näyttää tiedostot ja siellä voit aloita synkronointi. Voit myös siirtää musiikkia iTunesista Androidiin.

  median hallinta

  Kuinka peilata matkapuhelimesi näyttö MACin kanssa?

  ApowerMirror on ohjelma, joka, vaikka sen nimi kertookin, peilaa näyttöä miltä tahansa laitteeltamme riippumatta siitä, onko ne Android vai Mac.

  Sinun tarvitsee vain ladata asiakassovellus laitteelle, jonka näytön haluat kopioida, ja vastaanottavassa näytössä lataa vastaanottava sovellus, Jatkat yhteyden muodostamista ja siinä se! Näytämme myös, kuinka voit tarkastella piilotettuja tiedostoja Macissasi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up