Kuinka hallita sovelluksia iPhone-laitteeltani - Tehokas suojaus

Applen kehittämät iPhone-puhelimet ovat huippuluokan laitteita, jotka kaikki johtuvat erinomaisesta suorituskyvystään sekä esteettisyydestään ja komponenteistaan. Toinen iPhonen käytön etu on, että näillä voit hallita sovelluksia ja varmistaa, mitä haluamme soittaa puhelimellamme. Jos olemme kiinnostuneita hallitse sovelluksia iPhonessatässä näytämme sinulle, kuinka se saavutetaan yksinkertaisilla vaiheilla.

Indeksi

  Mitä vaatimuksia lapsilukon ottamiseksi käyttöön iPhonessasi on?

  Kun puhumme lapsilukon valvonnasta, tarkoitamme kaikkia näitä asetuksia ja sovellusten tai muiden toimintojen valvontaa suojella ketä säännellään, joko estämällä tiettyjen sovellusten, verkkosisällön jne. lataamisen. Näiden lapsilukon suorittamiseksi meillä on oltava tiettyjä vaatimuksia, kuten:

  Apple ID -turvakoodi

  Applen suojakoodin tai Apple ID:n pyynnön tarkoituksena on suojella ketä valvotaan, koska tällä tavalla vain heidän vanhempansa voivat hallita näitä rajoituksia katsottavaa sisältöä Applen suositusten avulla. Jos et tiedä kuinka hankkia Apple ID, sinun on vain syötettävä 'Asetukset' puhelimesta, jossa on lapsilukko, paina sitten nimeämme ja hanki tämä Apple ID, jota meidän ei pitäisi näyttää kenellekään. .

  Mihin toimiin sinun tulee ryhtyä, jotta lapsilukko otetaan käyttöön tehokkaasti iPhonessasi?

  Koska meillä on Apple ID, joka on ainoa vaatimus vanhempien valvonnan mahdollistamiseksi, voimme jatkaa tässä prosessissa huolehtiaksemme sisällöstä, jonka lapsemme näkee. Seuraavaksi näytämme sinulle vaiheet, jotka sinun on noudatettava tämän lapsilukon ottamiseksi käyttöön.

  • Siirrymme aloitusnäytöstä kohtaan "Asetukset", kirjoita sitten "Käyttöaika" ja jatka lopuksi.
  • Kun tämä on tehty, meidän on valittava "Tämä on minun laitteeni" ja "Tämä on lapsen laite", jolla käytämme tätä lapsilukkoa.
  • Saadaksemme yksinoikeudella, että vain me voimme hallita tätä hallintaa, meidän on napsautettava Käytä koodia Airtimelle syöttämällä Apple ID ja sitten salasana, jota aiomme käyttää.
  • Kun asetat ruutuajan lapsemme laitteelle, meidän on vieritettävä alaspäin kohtaan Vanhemman koodi kirjoittamalla koodi Apple ID:n viereen.
  • Kun tämä on tehty, painamme kohtaa "Rajoitukset", asetamme salasanan uudelleen ja aktivoimme "Rajoitukset"

  Kaikkien näiden vaiheiden noudattaminen on enemmän kuin tarpeeksi käytettäväksi lapsilukko iPhonessamme, muokkaamalla mielestämme sisältöä, jota sinun ei pitäisi nähdäniiden asetusten lisäksi, joita iOS tarjoaa meille suojellaksemme lapsiamme sopimattomalta tai vaaralliselta sisällöltä.

  Kuinka estää sovelluksia iPhonesta alaikäisen matkapuhelimeen?

  Toisaalta, jos haluamme estää tietyn sovelluksen lapsellemme, näytämme sinulle, kuinka se saavutetaan iPhonellamme, jolloin voimme paremmin hallita heidän käyttämiään ohjelmia. Tämän saavuttamiseksi meidän on noudatettava näitä vaiheita:

  • Siirrymme aloitusnäytöstä kohtaan "Asetukset" ja kirjoita sitten "Käyttöaika"
  • Tekemällä tämän syötämme kohtaan "Rajoitukset", josta voimme estää sovelluksia ja jopa joitain puhelimen toimintoja, kuten bluetooth, kello, valokuvat jne. iphone pöydällä Apple-logo

  Yleinen haitta alaikäisten keskuudessa on Internetissä mahdollisesti oleva selkeä sisältö, koska sisällön suuren määrän ja oletusarvoisen hallinnan puutteen vuoksi huono sanayhdistelmä voi vie poikamme näkemään jotain, mitä hänen iässään ei pitäisi nähdä. Jos haluamme käyttää sisällönhallintaa, voimme tehdä sen myös iPhonellamme seuraavasti:

  • Siirrymme aloitusnäytöstä kohtaan "Asetukset" ja kirjoita sitten "Käyttöaika"
  • Tekemällä tämän kirjoitamme "Rajoitukset" ja siirrymme kohtaan "Sisältörajoitukset" syöttämään "Web Content"
  • Kun tämä on tehty, voimme estää jotkin sopimattomat verkkosivustot lapsellemme sen lisäksi, että voimme hallita linkkejä, joita hän voi nähdä ja etsiä, sekä avainsanoja, joita ei tunnisteta.

  Lopuksi toinen hyödyllinen seikka, jonka Applen lapsilukko tarjoaa meille, on se, että tehdessään ostoksia App Storesta lapsemme ei voi pelästymästä, kun näemme, että rahamme on käytetty peliin, joutua pyytämään hyvitystä sovellukselle. Tätä varten meidän on:

  • Siirrymme aloitusnäytöstä kohtaan "Asetukset" ja kirjoita sitten "Käyttöaika"
  • Kun teemme tämän, kirjoitamme kohtaan "Rajoitukset" syöttämään "iTunes- ja App Store -ostokset", jossa voimme estää ostot tältä laitteeltasen lisäksi, että se sallii sovellusten asennuksen ja asennuksen poistamisen.

  iphone matkapuhelin

  Kuinka poistaa iPhonen rajoitukset tehokkaasti käytöstä tarvittaessa?

  Siinä tapauksessa, että haluamme poistaa Airtimen ja sen rajoitukset käytöstä lapsemme iPhonessa, näytämme sinulle, kuinka se saavutetaan yksinkertaisilla vaiheilla, jolloin sinulla on tämä laite täysin vapaa vanhempien valvonnasta ja rajoituksista. Tämän saavuttamiseksi meidän on:

  • Siirrymme aloitusnäytöstä kohtaan "Asetukset" ja kirjoita sitten "Käyttöaika" ja kirjoita "Rajoitukset"
  • Nyt meidän on syötettävä "rajoitusasetukset" asettamalla salasanamme tähän tilaan, jonka lopussa on useita vaihtoehtoja, joista yksi on "Poista rajoitukset"
  • Lopuksi meidän on syötettävä salasanamme, mikä poistaa kaikki laitteen rajoitukset.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up