Kuinka heijastaa iPhone-näyttö Samsung TV:lle AirPlayn avulla?

Artikkelissa opastetaan langattoman peilaus-toiminnon käytössä, jolla voi heijastaa iPhone-sisältöä Samsung Smart TV:lle AirPlay 2 -tekniikan avulla, ilman lisävälineitä.

Opetamme sinulle, kuinka voit peilata iPhonesi Samsung-televisiosi näyttöön

Kuvitteletko, että voit toistaa iPhone-laitteesi sisältöä suuren ruudun mukavuudella ilman lisälaitteita? Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit hyödyntää peilaus-toimintoa ja nauttia iPhone-puhelimesi kuvista ja videoista olohuoneesi Samsung-television kautta. Tavoitteenamme on selittää askel-askeleelta menetelmä, joka mahdollistaa tämän teknologisen yhteistyön ilman lisäkomponentteja tai johtoja, täysin langattoman menetelmän avulla.

Ennakkoedellytykset peilaukselle

Jotta voimme aloittaa, on tärkeää varmistaa, että laitteet ovat yhteensopivia. Apple AirPlay on teknologia, joka helpottaa langatonta yhteyttä Apple-laitteiden ja muiden yhteensopivien laitteiden, kuten Samsung Smart TVn, välillä. Tarkista, että iPhone-puhelimessasi on iOS 12.3 tai uudempi versio ja että Samsung-televisiosi tukee AirPlay 2 -toimontoa, tyypillisesti vuoden 2018 mallit tai myöhemmät.

Jos älypuhelin tai tabletti ei muodosta yhteyttä

Jos kohtaat tilanteen, jossa älypuhelin tai tabletti ei muodosta yhteyttä televisioosi, tässä muutamia vinkkejä:

 • Varmista, että laitteesi ovat samassa Wi-Fi-verkkossa, mikä on etiäinen ehto muodostaaksesi yhteyden.
 • Tarkasta, että näytön heijastaminen on otettu käyttöön molemmissa laitteissa. Tämä varmistaa peilauksen esteettömän kulun.
 • Jos puhelin ei ole saanut lupaa heijastamiseen televisiosta, saattaa laitteiden uudelleenkäynnistys auttaa, tai vaihtoehtoisesti yritä muodostaa yhteys uudelleen ja varmista, että televisio on asetettu sallimaan heijastus.

Kuinka peilata iPhone Samsung-televisioon?

Lähtökohta on helpompi kuin uskoisitkaan. Vaikka aiemmin saatettiin tarvita Apple TV-laite, nykyisin suora langaton yhteys Samsung-televisioon on mahdollista. Noudattamalla ohjeitamme saat iPhonen näytön peilattua oleskelutilasi televisioon hetkessä.

Siirry Samsung TV:n asetuksiin

Ensimmäinen askel on siirtyä Samsung TV:n asetukset-valikkoon. Etsi ja valitse Apple AirPlay-asetukset. Tämän vaiheen aikana saatat monesti tarvita kaukosäädintäsi.

Valitse Apple AirPlay

Kun olet löytänyt Apple AirPlay-kohdan televisiosi asetuksista, aktivoi toiminto. Saatat joutua käyttämään kertakirjautumiskoodia, joka näkyy iPhonessasi, vahvistaaksesi yhteyden.

Ota iPhonesi käyttöön

Siirry nyt iPhonen asetukset-valikkoon ja etsi peilaustoiminto. Varmista, että sekä iPhone että Samsung TV ovat samassa Wi-Fi-verkkossa, jotta heijastaminen onnistuu.

Toimiiko se kaikissa Samsung-televisioissa?

Peilaus ei välttämättä toimi kaikissa Samsung-televisiomalleissa. Käyttöoppaasta tai valmistajan verkkosivuilta voit tarkistaa mallisi yhteensopivuuden Apple AirPlayn kanssa.

Tämä toiminto ei välttämättä ole tuettu kaikilla alueilla

Huomaathan, että vaikka televisiosi olisikin yhteensopiva, toiminnan tuki voi vaihdella mallin ja maantieteellisen alueen mukaan.

Apple TV+

Apple TV+ -palvelu vaatii tilauksen

Monet käyttävät peilausta nauttiakseen Apple TV+-palvelun sisällöstä. Muistathan, että tämä palvelu vaatii tilauksen ja sen saatavuus voi vaihdella sijaintisi perusteella.

Kaikki esimerkkikuvat ja -sisällöt tässä artikkelissa on simuloitu asian havainnollistamiseksi.

Apple ja AirPlay ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä, rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Indeksi
 1. Opetamme sinulle, kuinka voit peilata iPhonesi Samsung-televisiosi näyttöön
  1. Ennakkoedellytykset peilaukselle
  2. Jos älypuhelin tai tabletti ei muodosta yhteyttä
 2. Kuinka peilata iPhone Samsung-televisioon?
  1. Siirry Samsung TV:n asetuksiin
  2. Valitse Apple AirPlay
  3. Ota iPhonesi käyttöön
  4. Toimiiko se kaikissa Samsung-televisioissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up