Kuinka himmentää näyttöä lisää Macissa

Joskus valmistajan toimittamat oletusasetukset eivät vain ole sinulle sopivia, joten toivot, että sinulla olisi tapa muuttaa niitä haluamallasi tavalla. Yksi näistä asetuksista on näytön himmennys Mac-koneessa. Kirkkauden oletusasetukset eivät vain toimi joillekin käyttäjille, ja siihen on useita syitä. Ehkä olet todella pimeässä paikassa ja hämäräkin sahalaita on sinulle silti erittäin vaalea.

Tällöin voit joko käyttää oletusasetuksia, vaikka et pidä niistä, tai voit löytää tämän kaltaisen hyödyllisen oppaan, jonka avulla voit himmentää näyttöä alemmas Macissasi.

Kyllä, nyt on tapa himmentää näyttöä enemmän kuin mitä Apple sallii, ja seuraava opas selittää kaiken, mitä sinun tulee tietää.

Indeksi
  1. Näytön himmennys edelleen
  2. Johtopäätös

Näytön himmennys edelleen

Ilmainen sovellus nimeltä Varjoisa voit alentaa Macin näytön vaaleutta johonkin, jota Apple ei ole oletuksena antanut sinulle. Näin voit käyttää sovellusta silmiesi hyväksi.

1. Lataa Varjoisa sovellus ja asenna se Mac-tietokoneellesi.

2. Käynnistä Shady-sovellus napsauttamalla Launchpad telakassa ja etsi sitten Shady-sovellus ja napsauta sitä.

3. Koska sovellus on ladattu App Storen ulkopuolelta, sinulta kysytään, haluatko todella avata sen. Napsauta "Avaa".

4. Heti kun sovellus käynnistetään, huomaat eron näytön vaaleudessa.

Sovellus sijaitsee valikkopalkissa. Napsauta sovelluskuvaketta, ja sinun pitäisi nähdä liukusäädin, jonka avulla voit siirtyä vaaleasta pimeään ja päinvastoin. Vedä liukusäädin Tumma-vaihtoehdon päälle himmentääksesi näyttöä lisää.

5. Voit myös siirtää liukusäätimen Light-vaihtoehtoon.

Yllä käyttämässäsi sovelluksessa on mielenkiintoinen asia. Vaikka olet ehkä arvannut, että sovellus todella muutti näytön vaaleusarvoja, se ei todellisuudessa tehnyt niin. Se kuitenkin asetti harmahtavan peiton näytölle ja sai sinut ajattelemaan, että se todella himmenti näyttöä.

Johtopäätös

Jos Macin oletusasetukset eivät auta sinua himmentämään näyttöä haluamallesi tasolle, yllä olevan sovelluksen pitäisi auttaa sinua tekemään sen maksamatta sinulle penniäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up