Kuinka jakaa Mac-näytöni etänä ilman iMessagea?

Applen kehittämät Mac-tietokoneet tarjoavat suuren määrän vaihtoehtoja, joista voi olla hyötyä kaikentyyppisille käyttäjille, joista yksi on näyttöjen jakaminen muiden laitteiden kanssa. Tällä on kuitenkin haittapuoli, ja se on, että meidän on käytettävä iMessagea, mikä on rajoitus joillekin ihmisille, jotka eivät käsittele tätä ohjelmaa. Siksi tänään Näemme kuinka jakaa Macin näyttö ilman iMessageasaavuttaa sen yksinkertaisilla vaiheilla.

Indeksi

  Mitä tarvitset Mac-näytön etäjakamiseen ilman iMessagea?

  Meillä on tapa jakaa omamme Mac-näyttö ilman iMessageamutta tämä menetelmä vaatii tiettyjä vaatimuksia, joista tärkeintä on Macille kuuluva verkko-osoite. Jos sinulla ei ole tätä verkko-osoitetta ja haluat hankkia sen, näiden ohjeiden avulla voimme selvittää, mikä verkko-osoite on.

  Tiedä Macisi verkko-osoite

  Tämä koko prosessi voidaan suorittaa yksinkertaisissa vaiheissa, joista vaikka kaikki eivät osaakaan tehdä sitä, se ei tarkoita sitä, että siitä pitäisi kirjoittaa kotiin. Meidän on tehtävä vain seuraavat:

  • Siirrymme Macin aloitusnäytöltä Apple-valikkoon, joka on merkitty omenalogolla, ja napsautamme myöhemmin kohtaa "Järjestelmäasetukset".
  • Kun tämä on tehty, siirrymme kohtaan, jossa lukee "Verkko", tarkkailemme näytön vasemmalla puolella olevaa ikkunaa ja siirrymme Wi-Fi-verkkoon, johon Mac on yhdistetty.
  • Myöhemmin meidän on napsautettava "Lisäasetukset", jolloin näkyviin tulee "Laitteisto" -vaihtoehto voimme syöttää ja nähdä verkko-osoitteen, joka meillä on tässä Macissa.

  Kuinka jakaa Mac-näyttösi etänä ilman iMessage-sovellusta?

  Jos meillä on jo verkko-osoitteemme, voimme jatkaa Macin näytön jakamista ilman iMessagea ja valita joitakin vaihtoehtoja sen saavuttamiseksi. Riippumatta menetelmästä, jota aiomme käyttää, tässä selitämme, kuinka se tehdään yksinkertaisilla vaiheilla ja ilman iMessagea, kun jaat tämän näytön.

  Apple ID:n käyttäminen

  Apple ID on enemmän kuin menetelmä, osa tämän näytön jakamisen vaatimuksia, joten jos meillä ei ole sitä, meidän on palautettava Apple ID. Mitä tulee ohjelmaan, jota käytämme, se tulee olemaan Macin "Jaa näyttö" kanssa, josta voimme jakaa näyttömme toiselle joukkueelle. Seuraavaksi näemme vaihe vaiheelta, kuinka se saavutetaan noudattamalla näitä ohjeita:

  • Ensimmäinen asia on mennä Applen etsijään kirjoittamalla hakupalkkiin "Screen Sharing", jolloin tämä sovellus tulee heti näkyviin.
  • Kun olemme avanneet 'Näytön jakamisen', näemme, että näkyviin tulee laatikko, johon sijoitamme sen toisen tietokoneen Apple ID:n, jonka kanssa haluamme jakaa näytön, vaikka olisi mahdollista sijoittaa vain tämän henkilön käyttäjä.
  • Kun tämä on tehty, kutsu lähetetään toiselle tiimille, jossa, kun pyyntömme on hyväksytty, on mahdollisuus sallia näytön hallinta tai yksinkertaisesti tarkkailla.

  Tämän kanssa on enemmän kuin tarpeeksi nähtävää ja jopa ohjata näyttöä toisesta Macista tai Macillamme. On tärkeää mainita, että jos haluamme peruuttaa näytön jakamisen, meillä on aina mahdollisuus tehdä se käsillä.

  mac:n työpöytä

  Kokeile käyttää FaceTimea

  Mitä tulee FaceTimen käyttämiseen näyttöjen jakamiseen Macissa, meillä on suuri etu, että jakamalla näytön voimme tehdä sen mihin tahansa Apple-laitteeseen, olipa se sitten iPhone, iPad tai toinen Mac. Seuraavaksi selitämme, miten se tehdään. sen askel askeleelta Hän ohitti.

  • Etsimme Macin aloitusnäytöltä FaceTime-sovelluksen ja siirrymme sen henkilön chattiin, jonka kanssa haluamme jakaa näytön.
  • Kun tämä on tehty, katsomme keskustelun oikeaa yläosaa napsauttamalla kohtaa "Tiedot", useita vaihtoehtoja ja keskustelumme yksityiskohtia ilmestyy, mutta meille on tärkeää napsauttaa kahta ruutua, jotka simuloivat kahta näyttöä.
  • Kun teet niin, vaihtoehto "Pyydä jakaa näyttöjä" tai "Jaa näyttöjä" tulee näkyviin napsauttamalla jompaakumpaa ja aloittamalla puhelun näyttö jaetaan automaattisesti.

  kannettava tietokone ryhmäpuhelussa

  Jos olemme puhelussa, kun haluamme jakaa näyttöjä, voimme myös tehdä sen, meidän on vain napsautettava kahta ruutua, jotka näkyvät videopuhelusymbolin vieressä, alkaa siis jakaa näyttöjä. Tämä voi toimia jopa ryhmäpuheluissa, jolloin kaikille osallistujille näytetään työpöytämme.

  Voit jakaa sen toiselle Macille

  Jos haluamme jakaa näyttömme toisen Macin kanssa, mikä tahansa yllä mainituista vaihtoehdoista toimiijoka vie vähän aikaa toteuttamiseen ja yksinkertaisin vaihein kaikentyyppisille ihmisille.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up