Kuinka kääntää Mac-tietokoneeni näyttöä? - Muokattu suunta

Tilanne, joka on tapahtunut meille kaikille, on se, että näyttöämme on kierretty hetkestä toiseen, mikä on tapahtunut vahingossa, koska olemme painaneet näppäinyhdistelmää, joka muutti tätä suuntaa. Haluatpa palauttaa näytön ennalleen tai muuttaa sen suuntaa, tässä artikkelissa näemme kuinka käännän Mac-näyttöä muuttaa suuntausta mielemme mukaan.

Indeksi

  Missä on mahdollisuus kääntää näyttöä Macissa?

  Ensinnäkin meidän on tiedettävä, mistä aiomme kiertää Macin näyttöä, koska tilaa, josta se voidaan tehdä, ei ole niin helppo paikantaa, saati kompastua päivittäisessä käytössä. Katsotaan nyt miten valitaan näytön kierto ja kuinka voit muuttaa sitä noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

  • Asetumme Mac-tietokoneemme päänäytölle ja etsimme sieltä Apple-valikon, joka on merkitty omenalla ja josta voimme siirtyä kohtaan Järjestelmäasetukset.
  • Tässä tilassa näkyy useita vaihtoehtoja. Napsauttamalla sitä, jossa lukee "Näytöt", meidän on syötettävä "Resoluutio" ja lopuksi valittava kohta "Säädetty". On huomattava, että jos tarvitsemme mukautetun resoluution, voimme korjata sen täältä.
  • Sen lisäksi, että voimme valita haluamamme resoluution, meillä on vaihtoehto, jossa lukee "Kierto", jossa voimme valita eri asteiden välillä, napsauttamalla 'Vahvista', kun löydämme meille sopivan.

  tehnyt tämän, näyttömme on vaihdettu onnistuneesti, joka vaatii alle 20 minuuttia tämän prosessin suorittamiseen. Tämä toiminto on yleensä erittäin hyödyllinen joissakin projektoreissa, joissa on konfigurointivirheitä, koska on helpompi muuttaa suuntaa Macistamme kuin tästä väärin määritetystä projektista.

  Kuinka monta astetta Macin näyttöä voi kääntää?

  Aina ei ole kovin selvää, kuinka paljon näyttöä voidaan kiertää Mac-laitteella, koska tämä tapahtuu yleensä niin, että se täyttää kokonaan näytön. Tästä syystä Macin kääntöasteet ovat 0 astetta, 90 astetta, 180 astetta ja 270 astetta, ja missä tahansa näistä kierroksista näyttö tai näyttö on täysin täynnä.

  Täytön lisäksi Mac-tietokoneiden muotoilu ei tue erilaista kiertoakoska koko ulkoasun pitäisi muuttua, eikä ole kovin yleistä, että henkilö päättää nähdä päänäytönsä vinosti.

  Miten hiiri vaikuttaa näytön pyörittämiseen?

  Sen lisäksi, että muutamme tapaa, jolla näemme Macin, tietokoneen näytön kääntäminen vaikuttaa hiiren toimintaan, koska tämä alkaa toimia ikään kuin se olisi asetettu näytön suuntaan. Tämä tarkoittaa, että jos näytön yläreuna on meidän vasemmalla puolellamme, kun liikutamme hiirtä eteenpäin (ylös), se siirtyy vasemmalle koskettaaksesi näytön yläreunaa.

  Tästä voi tulla a ongelma, jos haluamme kääntää näyttöämme uudelleenkoska meidän on tulkittava hiiren merkitys ja kuinka päästä kaikkiin vaihtoehtoihin tällä kokoonpanolla, jota on niin ärsyttävää käsitellä.

  hiiri ja näppäimistö

  Mitä tehdä, jotta näyttö palautetaan normaaliasentoon?

  Jos haluamme muuttaa näyttömme palataksemme normaaliin suuntaan, meidän on noudatettava useita yksinkertaisia ​​vaiheita, joiden suorittaminen ei vie meiltä paljon aikaa. Näitä vaiheita ovat esimerkiksi:

  • Asetumme Mac-tietokoneemme päänäytölle ja etsimme sieltä Apple-valikon, joka on merkitty omenalla ja josta voimme siirtyä kohtaan Järjestelmäasetukset.
  • Tässä tilassa näkyy useita vaihtoehtoja. Napsauttamalla sitä, jossa lukee "Näytöt", meidän on syötettävä "Resoluutio" ja lopuksi valittava kohta "Säädetty". On huomattava, että jos tarvitsemme toisen resoluution, voimme valita sen ilman ongelmia täältä.
  • Sen lisäksi, että voimme valita haluamamme resoluution, meillä on vaihtoehto, jossa lukee "Kierto", jossa voimme valita eri asteiden välillä, valitsemalla standardin.
  • Kun kaikki tämä on tehty, meidän tarvitsee vain napsauttaa "Vahvista", jotta näyttömme pyörii normaalisti ja ihanteellisesti toimiakseen.

  Ennen viimeistelyä on huomattava, että jos Macimme jatkuvasti muuttaa suuntaa, meidän on siirryttävä kohtaan Applen ohjesivu. Tämä johtuu Se voi olla haittaohjelma tai ongelma laitteissamme joka luo tämän konfiguraatiomuutoksen jatkuvasti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up