Kuinka kääntää Word-asiakirjoja

Meillä on englanninkielisiä asiakirjoja, mutta emme osaa kääntää niitä? Voimme käyttää suoraan Wordin käännöstoimintoa

Word-asiakirjojen kanssa voi käydä niin, että käsissäsi on englanniksi tai muulla tuntemattomalla kielellä kirjoitettu asiakirja. Näissä tapauksissa voimme erittäin hyvin luottaa Office-ohjelmistoon integroituun kääntäjään tai vaihtoehtoisesti käyttää mobiilisovelluksia tai verkkosivustoja kääntämään minkä tahansa tyyppisiä asiakirjoja .doc- tai .docx-muotoon.

Seuraavissa luvuissa näytämme sinulle yksityiskohtaisesti kuinka kääntää Word-asiakirjoja tietokoneeltakuinka kääntää Word-asiakirjoja älypuhelimesta tai tabletista ja lopuksi mitä sivustoja voit käyttää asiakirjojen kääntämiseen verkossa ilman ohjelmien asentamista.

Käännä Word-asiakirjoja PC:llä ja Macilla

PC:llä ja Macilla voimme kääntää .doc- tai .docx-muotoisia asiakirjoja suoraan Microsoft Office -kirjoitusohjelmalla Microsoft Wordilla. Jos meillä ei vielä ole Officea tietokoneellamme, voimme aina kokeile sitä ilmaiseksi 30 päivää ja päätä sitten, haluatko säilyttää sen vai poistaa sen (vaikka jotkin toiminnot olisivat saatavilla 30 päivän ilmaisen kokeilujakson jälkeen).

Kun Microsoft Office on asennettu tietokoneellemme, avaamme Microsoft Word -ohjelman, paina valikosta Sinä auki ja valitse asiakirja, jonka haluat kääntää. Kun asiakirja on auki, avaamme yläreunassa olevan valikon Revisiopainamme valikkoa Kääntää ja lopuksi valitsemme äänen Käännä asiakirja.

Ikkunassa, joka avautuu sivulle, josta lähdemme Automaattinen tunnistus lähdekieleksi ja valitse italialainen kohdekieleksi ja paina sitten -painiketta Kääntää saada tekstin käännös italiaksi asiakirjan kielestä riippumatta.

Wordiin integroitu järjestelmä käyttää käännösmoottorina Microsoft Translatoria: on sanomattakin selvää, että meidän on oltava yhteydessä Internetiin voidaksemme jatkaa asiakirjojen kääntämistä Wordin kautta. Sen lisäksi, että pystymme kääntämään koko tekstin, voimme kääntää vain osan tekstistä, meidän tarvitsee vain valita käännettävä teksti oikealla painikkeella, viedä meidät takaisin polulle Tarkista -> Käännä ja valitse kohde Käännä valinta.

Käännä Word-asiakirjoja älypuhelimilla ja tableteilla

Jokainen, joka haluaa kääntää Word-asiakirjoja älypuhelimella tai tabletilla, voi käyttää sovellusta suoraan Tiedoston kääntäjäladattavissa ilmaiseksi Android.

Lataamalla tämän sovelluksen voimme kääntää .doc-, .pdf- ja .txt-muotoisia asiakirjoja helposti ilman PC:tä tai Macia. Jatka kääntämistä avaamalla sovellus ja painamalla valikkoa Tiedoston kääntäjäpaina +-painiketta sovelluksen keskellä, valitse asiakirja, jonka haluat kääntää ja valitse seuraavassa näytössä lähdekieli ja kohdekieli ja paina Kääntää.

Käännöksen lopussa saamme pienimpiä yksityiskohtia myöten käännetyn tekstin, jonka voimme tallentaa suoraan PDF-muotoon (painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta), jotta voimme lukea sen myöhemmin rauhallisesti tai jakaa nopeasti muiden kanssa. ihmiset.

Jos yllä oleva sovellus ei tyydytä meitä, voimme yrittää kääntää tekstivalikoiman (siis ei koko tiedostoa) ohjeessa näkyvillä sovelluksilla parhaat kääntäjä- ja monikieliset sanakirjasovellukset Androidille ja iPhonelle.

Käännä Word-asiakirjoja verkossa

Paras tapa kääntää asiakirjoja Word-muotoon on käyttää online-sivustoja, jotka voivat toimia sekä tietokoneilla että mobiililaitteilla. Paras sivusto, jota voimme käyttää Word-asiakirjojen kääntämiseen verkossa, on epäilemättä Google kääntäjä.

Google-kääntäjällä voimme kääntää minkä tahansa nykyaikaisen Word-asiakirjan avaamalla sivuston painamalla painiketta Lataa tietokoneellesivalitsemalla käännettävän tiedoston ja painamalla lopuksi -painiketta Kääntää. Muutaman sekunnin kuluttua käännös on valmis ladattavaksi, meidän tarvitsee vain painaa painiketta Lataa käännös. Tällä palvelulla hyödynnämme maailman parasta käännöskonetta: Googlen tarjoamia tehokkaampia ja välittömiä sivustoja on vaikea löytää.

Toinen kelvollinen sivusto, jota voimme käyttää tekstiasiakirjojen kääntämiseen, on DocTranslator.

Jos haluat kääntää minkä tahansa asiakirjan nopeasti, avaamme mainitun sivuston painamalla -painiketta Lataa tiedostojalataamme asiakirjan käännettäväksi, läpäisimme anti-bot-tarkistuksen, valitsemme lähdekielen ja kielen käännettäväksi ja painamme lopuksi painiketta Kääntää käännöksen suorittamiseen. Käännöskoneen tarjoaa Google Translate, joten käännöstaso on erinomainen.

Jokainen, joka haluaa, voi löytää muita kelvollisia online-käännössivustoja ai-oppaastamme parhaat sivustot kielten ja sanojen kääntämiseen automaattisilla online-kääntäjillä.

Johtopäätökset

Word-asiakirjojen kääntäminen on hyvin yksinkertainen toimenpide, koska se voidaan tehdä suoraan Microsoft Word -ohjelmasta ilman, että tarvitsee käyttää muita kolmannen osapuolen sovelluksia. Microsoft-ohjelman lisäksi voimme käyttää tiettyjä sovelluksia kääntämään asiakirjoja suoraan puhelimesta tai tabletista tai vaihtoehtoisesti verkkokäännössivustojen avulla kääntää koko tiedoston ilman, että sinun tarvitsee ensin valita käännettävä tekstiosa.

Käännösaiheesta huolimatta pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka kääntää kirjoituksia kameralla reaaliajassa (Android ja iPhone) ja miten kääntää asiakirjat ja PDF-tiedostot italiaksi tai muille kielille ilmaiseksi.

Indeksi
  1. Käännä Word-asiakirjoja PC:llä ja Macilla
  2. Käännä Word-asiakirjoja älypuhelimilla ja tableteilla
  3. Käännä Word-asiakirjoja verkossa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up