Kuinka katsella yksityisiä twiittejä TWITTERissä

Yksi parhaista ja käytetyimmistä viestintä- ja ilmaisukeinoista on nykyään sosiaaliset verkostot, ja yksi maailman käytetyimmistä on Viserrys

Sen avulla voimme kehittää lyhyen kommentin jostakin erityisesti järjestämällä tai luokittelemalla sen alustalla Hashtagit jotta viestimme tavoittaa oikean yleisön; ilmoita näin kommenttimme ja mielipiteemme alustalla.

Jotain, joka sallii tämän alustan kommentoida tai Twiitit on monia lajikkeita, jotka luokitellaan käyttäjän suorittaman vaihtoehdon mukaan, mutta yksi näistä vaihtoehdoista on Yksityinen.

Ne eivät näy profiilimme julkaisujen yleisessä rivissä, mutta ne voidaan nähdä vain joissakin aiemmin määrittämissämme profiileissa; Tämä ominaisuus on hyvin samanlainen kuin se, jonka Facebook äskettäin perusti alustalleen.

Indeksi
 1. Yksityisten twiittien katselemisen vaiheet
  1. Ensimmäinen vaihe: Twitter -tilimme
  2. Toinen vaihe: siirry yksityisviesteihin
  3. Vaihe kolme: Tarkastele yksityisiä twiittejä
 2. Seuraavat vaiheet mobiililaitteiden sovelluksessa
  1. Vaihe 1: Siirry Twitteriin
  2. Vaihe 2: Tarkastele suoria viestejä
  3. Vaihe 3: Yksityiset twiitit

Yksityisten twiittien katselemisen vaiheet

Ensimmäinen vaihe: Twitter -tilimme

Kuten näyttää itsestään selvältä tai ilmeiseltä, meidän on ensin kirjauduttava henkilökohtaiseen tiliimme Viserrys Käyttämällä käyttäjätunnustamme, sähköpostiamme tai puhelintamme henkilökohtaisen salasanasi lisäksi. Kun istunto on aloitettu, sen pitäisi sijaita näytön yläosassa, ja näet osan, jossa on Viesti joka sijaitsee yleensä ilmoitusvälilehden vieressä.

Toinen vaihe: siirry yksityisviesteihin

Paina osiota välittömästi ViestiNäkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa se ohjaa sinut suoraan kaikkiin sinulle lähetettyihin yksityisviesteihin. jotka näkyvät vain sinulle ja viestin lähettäneelle käyttäjälle; Myös tämä vaihtoehtoinen viestivaihtoehto, joka näkyy yksityisenä keskusteluna tällä alustalla, vaikka se ei ole sen päätehtävä, antaa meille mahdollisuuden kommunikoida turvallisemmin ja huomaamattomammin yhden tai useamman käyttäjän kanssa.

On tärkeää mainita, että alustalla on ilmoitusjärjestelmä, jonka tehtävänä on ilmoittaa sinulle heti, kun uusi yksityisviesti saapuu postilaatikkoosi, tämä ilmoitus näkyy esillä.

Lisäksi on monia muita toimintoja, joita voit käyttää hyvin erityistapauksissa, kuten lukemattomaksi merkitseminen, jotta voit tiivistää tai kirjoittaa uuden viestin ja jatkaa yksityistä keskustelua.

Vaihe kolme: Tarkastele yksityisiä twiittejä

Kun olet ponnahdusikkunassa, jossa näkyvät kaikki yksityiselle lokerollesi lähetetyt viestit, sinun on valittava vain se, jonka haluat lukea, ja jos haluat vastata suoraan; Jälkimmäisessä on tärkeää huomata, että jos haluat vastata suoraan, sinun on kirjoitettava alle 280 merkkiä kuten silloin, kun kirjoitat minkä tahansa tweetin alustan alussa kaikille yleisöille.

Uutuus tämän tyyppisessä chatissa, jonka Twitter on toteuttanut, on mahdollisuus käyttää multimediatiedostojen, kuten valokuvien ja muiden lähettämistä ja vastaanottamista, sekä vastata suoraan seuraamiisi käyttäjiin.

Epäilemättä tämä sovellus uusitaan aina vuosien varrella. Tämä toiminto tarjoaa nyt enemmän mukavuutta käyttäjälle, kun hän lähettää viestin, jonka haluaa vain tietty henkilö lukea.

Toteuttamalla eräänlainen vaihtoehtoinen keskustelu, jonka me kaikki tiedämme ja jota sen kovin kilpailija suositteli, Facebook.

Mutta mikä erottaa tämän toiminnon viestien lähettämisestä yksityisesti, on se, että se ylläpitää samaa tyyliä, joka erottaa tämän alustan kilpailusta, eikä kuulu jo hakkeroituun keskusteluun.

Seuraavat vaiheet mobiililaitteiden sovelluksessa

Jos käytät Twitter -sovellusta mobiililaitteille, molemmat Android -käyttöjärjestelmä kuten iOS, näytämme sinulle alla:

Vaiheet, jotka sinun on suoritettava, jotta voit löytää yksityiset tai suorat viestit -osion ja saada tällä tavalla kaiken irti alustasta:

Vaihe 1: Siirry Twitteriin

Aloita siirtymällä mobiililaitteesi viralliseen Twitter -sovellukseen. Kun olet kotisivulla, näet käyttöliittymän yläosassa palkin, jossa on viisi kuvaketta alustan logon lisäksi. Löydät kuvakkeen kirjeen tai viestin muodossa, joka sijaitsee ilmoituskellon vieressä näytön yläpalkissa.

Tämä toimisi viestiosion toiminnassa, kun suoritamme vaiheet tietokoneella, tässä tapauksessa osiossa on kirjainkuvake.

Vaihe 2: Tarkastele suoria viestejä

Kun olet siirtynyt tähän osioon, sovellukset ohjaavat sinut välilehdelle, joka sisältää kaikki lähetetyt ja lähettämäsi viestit. Tämä paneeli hoitaa asiat järjestyksessä, kun uusia viestejä saapuu lokeroon, jotta saat parhaan mahdollisen mukavuuden.

Vaihe 3: Yksityiset twiitit

Sinun tarvitsee vain valita viesti, jonka haluat lukea, ja jos haluat vastata, valitse laitteen näytön oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvakkeen vieressä oleva kuvake. kirjaimen plusmerkillä (+), voit lähettää uuden viestin haluamallesi käyttäjälle.

Usein käy niin, että sekoitamme ja ajattelemme, että suorat twiitit ja maininnat ovat samat kuin yksityisviestit; Jos näin on, sinun on suoritettava muita vaiheita löytääksesi etsimäsi osio:

 1. Sinun on annettava ilmoitusosio, joka sijaitsee näytön vasemman reunan yläpalkissa, aloitusvälilehden vieressä.
 2. Kun olet Twitter -ilmoitusten sisällä, sinun on siirryttävä vasemman sivupalkin mainintaosioon. Siellä näkyvät twiitit, joissa he ovat maininneet sinut suoraan lempinimesi tai käyttäjätunnuksesi kautta.

Jos haluat tietää enemmän tästä ja muista sosiaalisista verkostoista, suosittelemme alla olevia artikkeleita, jotka kiinnostavat sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up