Kuinka katsoa otteluita DAZN:llä, PC:llä, televisiolla ja älypuhelimella

Kuinka käyttää DAZN-suoratoistoalustaa Serie A -jalkapallo-otteluiden katsomiseen suoratoistona PC:llä, TV:llä, Android-älypuhelimella ja iPhonella

Jotta voit katsella monia urheilutapahtumia verkossa, DAZN-verkkoalusta on varmasti paras. Sen avulla voimme seurata jalkapallo-otteluita ja muita urheilulajeja suorana ilman satelliittiantennia ja ilman digitaalista maanpäällistä antennia, vaan käyttämällä yksinkertaista nopeaa Internet-yhteyttä.

Jos emme tiedä kuinka käyttää DAZN:a erilaisissa laitteissammetässä oppaassa näytämme sinulle kuinka katso otteluita suoratoistona DAZN:stäjoten voit seurata suosikkijoukkuettasi tällä alustalla.

HUOMAA: Katkostapauksessa, jos et näe mitään, DAZN tarjoaa a linkki jalkapallo-ottelun seuraamiseen tähän osoitteeseen https://www.dazn.com/it-IT/help.

Mitä nähdä DAZNissa

DAZN:n avulla voimme nähdä kaikki Serie A:n ja Serie B:n ottelut. On myös muita urheilutapahtumia (jalkapallo ja muut), kuten: Eurosport 1, Eurosport 2, Espanjan La Liga, Espanjan Segunda División, Espanjan King's Cup, Ranskan Ligue 1 ja Ligue 2, Hollannin Eredivisie, US MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Afrikan Cup, FA Cup, EFL Cup (Englannin liigacup), NFL, NHL , MLB, Heineken Champions Cup, UFC, Matchroom Boxing, Bellator MMA, Showtime Boxing, PDC Darts ja rallin maailmanmestaruuskilpailut. Täydellinen luettelo lähetystapahtumista on esillä virallinen sivusto.

Emme tiedä, lähetetäänkö meitä kiinnostavaa Serie A -ottelua DAZN-kanavalla? Voimme käyttää sovellusta, kuten SofaScore saada selville; sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android Ja iPhone/iPad.

Kun se on asennettu laitteeseen, valitsemme Serie A -ottelun, jonka haluamme katsoa, ​​ja näytöltä Yksityiskohdatrullaamme, kunnes näemme osion TV-kanavat; jos kirjoitus on olemassa DAZNottelu on katsottavissa vain suoratoistoalustalla.

DAZN-tilaustiedot

Nähdä DAZN sinun täytyy maksaa a tilaus 29,99 € kuukaudessa; valitettavasti ilmainen kokeilujakso ei ole enää saatavilla, joten joudumme maksamaan välittömästi vaaditun summan, jotta voimme katsoa otteluita suoratoistona.

A. vaaditaan maksamiseen Voimassa oleva sähköpostiosoite se on a maksutapa: DAZN:ssä on mahdollista maksaa luottokorteilla, pankkikorteilla, prepaid-korteilla (PostePay) mutta myös iTunesilla, PayPalilla, Google Paylla, Amazon In App Paymentilla (Amazon Fire Stickistä) ja DAZN prepaid-kortit (jälkimmäistä löytyy elektroniikkaliikkeistä tai suurista kauppakeskuksista).

Kuinka katsella DAZN:ia PC:llä

Jos käytämme tietokonetta usein silloin, kun meitä kiinnostavia jalkapallo-otteluita tai tapahtumia lähetetään, voimme katsoa DAZN:ää tietokoneelta yksinkertaisesti avaamalla minkä tahansa verkkoselaimen (suosittelemme Microsoft Edgeä, jos käyttöjärjestelmämme on Windows 11 tai Windows 10 järjestelmä, muuten voimme aina käyttää Google Chrome) ja vie meidät kohteeseen alustan verkkosivusto.

Jos emme ole vielä rekisteröityneet palveluun, napsauta suurta keltaista painiketta, jossa on sanat Aktivoi nyt ja täytä vaaditut kentät, jotta voimme saada henkilökohtaisen käyttäjätunnuksemme ja salasanamme palveluun pääsyä varten välittömästi; summan maksu on välitön (voimme käyttää sekä PayPalia että luotto- tai pankkikortteja) eikä uusimisvelvoitteita ole.

Palveluun rekisteröitymisen jälkeen (tai jo luodulla tilillä kirjautumisen jälkeen) pääset välittömästi käsiksi alustan tarjoamiin live-tapahtumiin tai muuhun multimediasisältöön (kohokohdat, eksklusiiviset haastattelut jne.).

Valitsemme meitä kiinnostavan tapahtuman hiirellä ja napsautamme hiiren vasemmalla painikkeella jotta voit tarkastella sitä välittömästi erillisessä ikkunassa. Toisto alkaa välittömästi; Voit katsoa tapahtuman koko näytöllä napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa poikkeavien nuolien symbolia, säätämällä äänenvoimakkuutta vasemmassa alakulmassa olevalla painikkeella ja lopuksi keskeyttääksesi napsauttamalla videota.

Kuinka katsoa DAZN:ia Smart TV:ssä

Jalkapallon kaltaisesta urheilutapahtumasta voi nauttia täysin vain olohuoneessa, jossa on suuri tv ja paljon ystäviä, jotka ovat valmiita kannustamaan! Onneksi DAZN on saatavana erillisenä sovelluksena lähes kaikissa älytelevisioissajoten voit hyötyä siitä yhdistämättä muita laitteita.

Televisioissa, joissa on tällä hetkellä yhteensopiva sovellus:

 • LG Smart TV (WebOS) 2015 ja uudempiin malleihin
 • Samsung Smart TV 2017 ja myöhemmille malleille
 • Android TV
 • Philips TV
 • Sony Bravia

Jos televisiosi on yhteensopivien joukossa, avaa vain integroitu sovelluskauppa (ilmeisesti Smart TV on liitettävä Internetiin Wi-Fi- tai Ethernet-kaapelilla) e etsi DAZN-sovellusjotta voit asentaa sen.

Asennuksen lopussa avaamme DAZN-sovelluksen television Smart-osiossa saatavilla olevien joukosta ja syötämme aiemmin luodun tilin käyttötiedot (suosittelemme luomaan sen tietokoneelta, jotta voit hallita paremmin sovelluksen kautta syötettyjä tietoja). näppäimistö).

Kirjautumisen jälkeen valitsemme saatavilla olevien joukosta meitä kiinnostavan tapahtuman ja vahvistamme TV:n kaukosäätimellä, jotta voimme aloittaa suoratoiston. Huolehditaan siitä, että painike on aina korostettuna tapahtuman aikana Elää oikeassa alakulmassa, jotta voit olla varma, että näet tapahtuman viivytyksettä.

DAZN-ohjelman katsominen ei-älykkäillä tai yhteensopimattomilla televisioilla

Jos meillä on televisio, joka ei ole yhteensopiva alkuperäisen DAZN-sovelluksen kanssa, tai muu kuin älytelevisio, voimme silti käyttää suoratoistoalustaa yhdistämälläAmazon Fire TV Stick johonkin television HDMI-liitännöistä.

Kun olet liittänyt Fire TV -kaapelit ja yhdistänyt sen Wi-Fi-kotiverkkoosi (käyttäen 5 GHz verkko modeemista) meidän tarvitsee vain avata sovellusluettelo, painaa DAZN-sovellusta ja kirjautua sisään. Jos DAZN-sovellus puuttuu, voimme aina ladata sen kaupasta, sillä laite on täysin yhteensopiva palvelun kanssa.

Muita DAZN-sovellusta tukevia laitteita ovat:

Valitaan ensisijainen laite läsnä olevien joukosta ja määritetään se käytettäväksi DAZN-tilillämme.

Kuinka katsella DAZN:ia Androidilla

Jos haluamme seurata urheilutapahtumia millä tahansa Android-älypuhelimella, Chromecastilla tai kiinalaisella televisiolla, jossa on sisäänrakennettu Android, kirjaudu sisään Play Kauppaan millä tahansa Google-tilillä ja lataaDAZN-sovellus Androidille.

Latauksen jälkeen avaamme sovelluksen ja syötämme jo aiemmin luodut DAZN-tunnisteet (vaihtoehtoisesti voimme luoda ne myös sovelluksesta, koska näyttönäppäimistön läsnäolo auttaa käännösvaiheessa kuten PC:ssä) ja valitse tapahtuma, jonka haluamme visualisoida.

Lähettääksesi tapahtuman Chromecastilla, napsauta yläreunassa olevaa Cast-symbolia, jotta Chromecast yhdistetään DAZN:ään ja voit katsella valittua sisältöä televisiossa. Ilmeisesti jos asennamme sovelluksen Android TV Box -laitteeseen, avaa sovellus, valitse tapahtuma ja paina painiketta nähdäksesi sen koko näytöllä HDMI-liitännän kautta liitetyssä televisiossa.

Kuinka katsella DAZN:ia iPhonella ja iPadilla

Omistammeko yhden viimeisimmän sukupolven Apple-laitteista? Tässä tapauksessa riittää lataamaanDAZN-sovellus iPhonelle ja iPadille.

Avaamme sovelluksen latauksen lopussa ja annamme jo määritetyn tilin käyttöoikeustiedot (voimme tehdä tämän myös älypuhelimesta tai tabletista, koska näytön näppäimistö on olemassa); kun olemme sovelluksessa, valitsemme tapahtuman aloittaaksesi pelaamisen.

Sovellus on yhteensopiva Chromecastin kanssa myös iOS-laitteilla ja tukee AirPlayta yhdistämään Apple TV:hen tai mihin tahansa muuhun Apple-laitteeseen (MacBook ja iMac). Me voimme asenna se myös suoraan Apple TV:henjoten voit hallita kanavia mukana tulevalla kätevällä kaukosäätimellä.

Kuinka saada korkein laatu DAZN-palvelussa

DAZN:ssä monilla käyttäjillä on ollut puskurointi- ja huonolaatuisia ongelmia lähetettäessä otteluita, jotka liittyvät useisiin tekijöihin (Internetin nopeus, yhteystyyppi, solmun tukkeutuminen, palvelinongelmat jne.).

Maksimaalisen laadun ja vakauden saavuttamiseksi katsoessasi DAZN:ää suoratoistona, suosittelemme seuraavien ehdotusten noudattamista:

 • Jos mahdollista, käytä aina Ethernet-verkkokaapeli kytkeäksesi suoratoistoon käytettävän laitteen (TV, konsoli, PC, TV Box, dekooderi jne.) modeemiin.
 • Jos emme voi käyttää Ethernet-kaapelia, käytämme vain 5 GHz:n WiFi-yhteyttä suoratoistoon käytettävään laitteeseen, enintään 10 metrin päässä modeemista. Ei 2,4 GHz WiFi, häiriöriski on liian suuri!
 • Tehdään yksi tarkka nopeustesti kaikkien laitteiden joukosta meidän on valittava nopein.
 • Jos meillä on linja, jonka latausnopeus on alle 20 megatavua sekunnissa, irrotamme kaikki tarpeettomat laitteet suoratoistoa katsellessa (älypuhelin, tabletti, PC, kannettava jne.) ja jätämme vain DAZN-toistoa varten tarkoitetun laitteen kytkettynä modeemi.
 • Windows-tietokoneissa käytämme Microsoft Edgeä streamien katseluun; muissa käyttöjärjestelmissä käytämme Google Chromea.
 • Jos haluamme katsoa DAZN:ää älypuhelimella tai tabletilla ollessamme poissa kotoa, muista käyttää 5G- tai 4G-verkkoa erinomaisella signaalilla.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka nopeuttaa DAZN-, Netflix- ja muita suoratoistopalveluita ja miten ratkaise DAZN-häiriöt ja estot.

Johtopäätökset

Noudattamalla kaikkia tämän oppaan vaiheita voimme saada kaiken irti palvelusta, joka toimii vain suoratoistona eikä käytä satelliittiantennia tai antennia massiivisten tapahtumien, kuten jalkapallotapahtumien, lähettämiseen. todellinen vallankumous, josta voi pian tulla ainoa tapa nähdä seuratuimmat tapahtumat suoratoistossa, etenkin kun Internetin nopeus lisääntyy kaikissa kodeissa.

Suosittelemme sovelluksia selvittämään, milloin suosikkijoukkueemme pelaa ottelutulokset, kommentit ja maalivideot iPhonessa ja Androidissa.

Jos kuitenkin etsimme muita tapoja katsella jalkapallo-otteluita suoratoistona mobiililaitteesta, voimme lukea oppaamme Mistä katsella jalkapallo-otteluita verkossa Androidilla ja iPhonella.

Indeksi
 1. Mitä nähdä DAZNissa
 2. DAZN-tilaustiedot
 3. Kuinka katsella DAZN:ia PC:llä
 4. Kuinka katsoa DAZN:ia Smart TV:ssä
 5. DAZN-ohjelman katsominen ei-älykkäillä tai yhteensopimattomilla televisioilla
 6. Kuinka katsella DAZN:ia Androidilla
 7. Kuinka katsella DAZN:ia iPhonella ja iPadilla
 8. Kuinka saada korkein laatu DAZN-palvelussa
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up