Kuinka käyttää AR Emojisia Samsung Galaxyssa ja kaikissa älypuhelimissa

Mitä ovat Samsung AR Emojit ja kuinka niitä käytetään missä tahansa puhelimessa, minkä tahansa mallin ja merkin Android-järjestelmän kanssa

AR Emojit ovat Samsungin vastaus Applen iPhoneissa tarjoamiin Animojiin. Niiden avulla voimme luoda uusia emojia käyttämällä kasvojamme mallina ja lisäämällä koriste-elementtejä, kuten hattuja, partaa, viikset, lasit ja paljon muuta. Näitä mukautettuja hymiöitä voidaan käyttää kaikissa chateissa, mutta keskustelukumppanillamme on oltava myös Samsung-puhelin, jotta he voivat nähdä ne oikein.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle mitä ovat Samsung AR Emojit ja kuinka niitä käytetään jokaisessa puhelimessa varustettu Android-käyttöjärjestelmällä. Käyttämällä vaihtoehtoisia menetelmiä AR-emojien luomiseen voimme hyödyntää personoituja hymiöitä missä tahansa puhelimessa ja missä tahansa chatissa ilman, että meidän tarvitsee ostaa Samsung-puhelinta.

Uusien AR-emojien luominen Samsung Galaxy -älypuhelimiin

Jos meillä on Samsung-puhelin, voimme luoda nopeasti uusia AR-emojia avaamalla sovelluksen AR-alueetjoka on läsnä kaikissa viime vuosina julkaistuissa Samsung-puhelimissa oletussovelluksena (joten emme voi poistaa sitä edes vahingossa).

Kun olet avannut AR Zone -sovelluksen, paina -painiketta AR Emoji Studio ja valitsemme, käytämmekö kasvomme kuvaamiseen suoraan puhelimen etukameraa vai käytämmekö galleriassa jo olevaa kuvaa. Molemmissa tapauksissa näemme yhden ilmestyvän digitoitu versio kasvoistamme emoji-versiossa.

Editorin sisällä voimme valita vartalotyypin, silmien leikkauksen, hiukset, vaatteet, asusteet ja paljon muuta erittäin korkeatasoista räätälöintiä varten.

Kun luominen on valmis, paina Valmista luodaksesi ensimmäiset mukautetut emojit. Avaamme valikon jälleen AR Zone -sovelluksesta AR Emoji -tarra nähdäksesi ensimmäiset kasvomme avulla luodut tarrat: napsauttamalla jotakin tarroista voimme jakaa sen Viestit-sovelluksessa, tallentaa sen galleriaan tai käyttää sitä kuvana kontaktille.

Edelleen samalla näytöllä voimme myös painaa +-painiketta lisätäksesi uusia asentoja ja uusia tarroja, jotka räätälöidään hetki sitten luomamme mallin perusteella. Tallentamalla AR-emojit puhelingalleriaan on mahdollista myös ladata ne WhatsAppiin erillisinä kuvina ja käyttää niitä chateissa, mutta toimenpide on selvästi hankala.

Sovellukset AR Emojin luomiseen jokaisessa älypuhelimessa

Jos haluamme luoda AR-emojit, joita voidaan käyttää missä tahansa puhelimessa ja missä tahansa viestisovelluksessa, suosittelemme lataamista puhelimeesi Bitmojivälillä parhaat sovellukset mukautettujen hymiöiden luomiseen saatavilla Android ja varten iPhone.

Bitmoji-sovelluksen avulla voit ottaa kuvan kasvoistasi ja muuntaa ne henkilökohtaiseksi hymiöksi ja luoda tarroja käytettäväksi WhatsAppissa tai muissa vastaavissa sovelluksissa. Sovellus tarjoaa erilaisia ​​mukautusasetuksia: voimme itse asiassa lisätä asusteita, vaihtaa vaatteita ja kampauksia. Se integroituu täydellisesti mihin tahansa puhelimeen erillisen näppäimistön ansiosta (käynnistetään keskusteluissa) ja tarjoaa myös laajan valikoiman yksilöllisiä tarroja erilaisilla kohtauksilla, joissa emojimme on päähenkilö.

Vaihtoehtoinen sovellus, jonka avulla voit toistaa Samsung AR Emojin toimintatavan Peili: emoji-avatarit, tarratsaatavilla Android.

Sticker Maker & Memoji -sovelluksen avulla voit luoda nopeasti oman henkilökohtaisen hymiön ja saada joukon tarroja ja tarroja, joita voidaan käyttää missä tahansa chatissa. WhatsApp-tarratoiminnon ansiosta uusien emojien lisääminen on todella helppoa, joten voit käyttää WhatsAppiin integroitua tarratoimintoa päästäksesi nopeasti käsiksi luomiimme tarroihin. Uusien tarrapakettien hakujärjestelmä on erinomainen, samoin kuin mahdollisuus lisätä uusia käyttäjiä, jotka luovat tarroja (kuten eräänlaisessa tarra-sosiaalisessa verkostossa).

Toinen sovellus, jonka avulla voimme luoda uusia hymiöitä kasvomme perusteella lennossa, on Emoji Makerladattavissa osoitteesta Google Play Kauppa.

Keskitymällä Emoji Makeriin saamme kaikkien ulottuville yksinkertaisen editorin, jolla voit muokata henkilökohtaisia ​​selfie-kuviamme ja luoda joukon hymiöitä ja tarroja käytettäväksi WhatsAppissa, Telegramissa, Messengerissä tai muissa viestisovelluksissa. Voimme käyttää puhelimessa olevia emojia pohjana tai luoda uusia käyttämällä jotakin sovelluksessa olevista malleista, lisätä kasvomme jo tuntemiimme emojiin ja myös muokata historiallista emojia lisäämällä uusia graafisia elementtejä, uusia kasvoja ja uusia lisävarusteita.

Johtopäätökset

Samsung AR Emoji -toiminnallisuus on yksi vahvuuksista kaikista Samsung-puhelimista, jotka on julkaistu viime vuosina markkinoille: Galaxy S9:stä lähtien kaikki Samsung-puhelimet tarjoavat tämän erittäin söpöjen mutta erittäin rajoitettujen personoitujen emojien generaattorin (voimme käyttää niitä vain sovellusviestit ja vain kuvina WhatsApp-keskusteluissa).

Meidän ei kuitenkaan välttämättä tarvitse ostaa Samsungia luo mukautettuja hymiöitä puhelimellamme: lataamalla ja käyttämällä sinulle ilmoittamiamme sovelluksia voimme kopioida AR-emojit ja luoda siten omia hymiöitämme ja henkilökohtaisia ​​tarrojamme käyttämällä kasvojamme perustana uusien elementtien luomiseen, jotka voidaan helposti integroida WhatsApp tai muut viestisovellukset.

Samasta aiheesta voimme lukea oppaitamme kuinka muuta valokuva personoiduksi Emojiksi kasvomme avulla ja miten luo Animoji Androidille ja iPhonelle Zepetolla (animoitu avatar-sosiaalinen verkosto).

Indeksi
  1. Uusien AR-emojien luominen Samsung Galaxy -älypuhelimiin
  2. Sovellukset AR Emojin luomiseen jokaisessa älypuhelimessa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up