Kuinka käyttää ja käyttää iCloudia Windows PC:ssä

Jos käytämme iCloud-palveluita iPhonessa tai iPadissa, voimme käyttää niitä Windows-tietokoneelta

iPhonessa kameralla otetut valokuvat (yhdessä muiden henkilökohtaisten tietojen kanssa) tallennetaan kohteeseen iCloudpilvitallennuspalvelu, joka tarjoaa ilmaisessa versiossa 5 Gt virtuaalista tilaa (voimme laajentaa tilaamalla), johon voimme tallentaa mitä tahansa haluamme: kuvien lisäksi voimme tallentaa yhteystietoja osoitekirjaan, viestejä, mutta myös asiakirjoja, kuvia, videoita jne.

Jos sinulla on useita Apple-laitteita, iCloud synkronoi tiedostot ja lähettää automaattisesti saman sisällön jokaiseen niistä. Kaikki Apple-laitteet käyttävät tätä tilaa automaattisesti, mutta voimme käytä iCloudia Windows PC:ssäjoten voit käyttää Apple-pilveen tallennettuja tiedostoja jopa työtietokoneillasi.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka käytä iCloudia Windowsissajotta voimme heti katsella iPhonesta ottamamme kuvia tietokoneella, jatkaa valokuvien ja yhteystietojen palauttamista ja muokata iPhonen kuvia jollakin Windowsille saatavilla olevista ohjelmista.

Kuinka käyttää iCloudia Windowsissa

Käyttää iCloud Windows 10:ssä ja Windows 11:ssä voimme luottaa erittäin hyvin saatavilla olevaan sovellukseen Microsoft Store.
Sovelluksen etuna ohjelmaan verrattuna on mahdollisuus työskennellä Applen pilveen tallennettujen tiedostojen kanssa ilman, että niitä tarvitsee ladata PC:lle, koska iCloud Drive pitää muutokset synkronoituina, mikä säästää aikaa ja levytilaa.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää valokuvia, videoita, sähköposti- ja kalenteritietoja sovelluksen kautta ja että voit myös avata iCloud Drive -tiedostoja suoraan Windowsin Resurssienhallinnasta aivan kuin se olisi tietokoneeseen integroitu pilvipalvelu.

Sovelluksen lataamisen jälkeen meidän tarvitsee vain käyttää Apple-tilin tunnistetietoja (Apple ID), jotka ovat myös iPhonessa tai iPadissa pilvisynkronoinnin aloittamiseksi.

Perinteinen iCloud-ohjelma

Vaihtoehtona erilliselle sovellukselle voimme ladata ohjelman iCloudpainamalla kohdetta alaspäin "Lataa asennusohjelma (iCloudSetup.exe) iCloud for Windowsille".
Asennuksen jälkeen voit hallita verkkotallennustilaasi siirtymällä Käynnistä-valikkoon ja kirjoittamalla iCloud tai käyttämällä oikeassa alakulmassa olevaa ilmaisinalueen iCloud-kuvaketta.

Napsauttamalla painiketta Arkisto voit ostaa lisää tilaa, poistaa iCloudilla tehdyn varmuuskopion, katsoa sen viemän koon Options-näppäimiä käyttämällä voimme määrittää iCloudissa olevat yksittäiset elementit, jotta voimme hallita niitä mukavasti Windowsista.

Klikkaamalla Tilin tiedot voit tarkastella henkilökohtaisten tietojesi yhteenvetoruutua (Apple ID). Perinteisen sovelluksen toiminta on hyvin samankaltainen kuin Windowsissa omistetun sovelluksen, vaikka on suositeltavaa käyttää jälkimmäistä missä tahansa nykyaikaisessa tietokoneessa (ellet käytä edelleen Windows 7:tä tai Windows 8.1:tä käyttöjärjestelmänä).

Kuinka käyttää iCloudia iTunesista

iCloud-integraatio on saatavilla myös iTunes-ohjelmassajonka voi myös ladata (Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä) suoraan osoitteesta Microsoft Store.
Joka kerta kun laite yhdistetään ja siirrymme varmuuskopionhallintanäyttöön valitsemalla valintamerkki iCloud voit tehdä varmuuskopion online-tilillesi napsauttamalla Tämä tietokone varmuuskopiointi tehdään paikallisesti.

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran (tai suoritat päivityksen)kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja päätä aktivoida ja käyttää iCloudia Asetuksissa on kaikki yksittäiset palvelut, jotka kytkimen kautta voidaan aktivoida tai deaktivoida tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Toistamme, että iCloud tarjoaa oletusarvoisesti 5 Gt tilaa, mutta voit ostaa lisää muistia maksamalla tilauspaketin, jossa on vaihtelevat hinnat ja pilvimitat, kuten sivustolta näkyy. Apple One.

Kuinka käyttää iCloudia verkosta

iCloud on käytettävissä myös Internetistä, asentamatta mitään tietokoneeseen; Pääset henkilökohtaiseen pilveen avaamalla verkkosivun millä tahansa selaimella iCloud.com.

Tälle sivulle syötetään Apple ID:n käyttöoikeustiedot sähköpostin, yhteystietojen, kalenterin tarkistamiseksi, Find My iPhonen ja iWorkin käyttämiseksi (iOS-sovellukset löytyvät jälkimmäisestä).

Aiemmin verrattuna iCloudiin on mahdollista ladata minkä tyyppisiä tiedostoja tahansa, tärkeintä on noudattaa tilauksellesi käytettävissä olevaa enimmäistilaa (tiedostokohtainen raja on 50 Gt käytettävissä olevasta tilasta riippumatta, vaikka meillä olisi 1 TB ei voi ladata tiedostoja 1 Tt:sta).

Lisää iCloud-ominaisuuksia

Apple on integroinut iCloudin iWork-sovelluksiin; iCloudin online-käyttöliittymän kautta käyttäjällä on pääsy kaikkiin tiedostoihin, jotka on luotu iOS:n Pagesissa, Keynotessa tai Numbersissa.

Se tarkoittaa, että Voit aloittaa asiakirjan Pages for iPadissa ja viimeistellä tai muokata sitä Pages for iPhone -sovelluksessa. Kaikki iTunesista ostettu musiikki näkyy automaattisesti laitteillasi ja ostetut kappaleet voidaan ladata uudelleen missä ja milloin haluat osiossa olevan latauspainikkeen ansiosta. ostiiTunesissa.

iOS-laitteiden seurantajärjestelmä on saatavilla iCloud-tekniikan ansiosta; siirtymällä iCloud.com-sivustoon tai käyttämällä tiettyä iOS-sovellusta, laitteitasi voidaan seurata kartalta varkauden tai katoamisen varalta.

Vaihtoehtoja iCloudille

iCloud ei ole ainoa palvelu, joka tarjoaa tallennustilaa tiedostoillesi. Alle olemme koonneet yhteenvedon parhaista pilvipalveluista, joita voimme käyttää iPhonessa, iPadissa, Macissa ja Windowsissa iCloudin vaihtoehtona (usein myös enemmän vapaata tilaa tarjotaan):

Kaikissa näissä palveluissa on käteviä sovelluksia käytettäväksi Apple-laitteilla, mutta myös Androidilla sekä synkronointiohjelmat Windowsille ja Macille.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme vertaa ilmaisia ​​pilviasemia tiedostojen tallentamiseen verkossa.

Johtopäätökset

iCloud on viitepiste niille, jotka käyttävät iPhonea, iPadia tai Macia työskentelyyn tai henkilökohtaisten tiedostojen tallentamiseen, mutta jos tarvitsemme Windows PC:n, voimme synkronoida myös kaikki tähän pilveen tallennetut valokuvat, asiakirjat ja henkilökohtaiset tiedot. tietokoneilla käyttämällä suoraan Microsoft Storesta saatavaa asiakasohjelmaa tai vaihtoehtoisesti lataamalla suoritettava tiedosto iCloudin asentamiseksi mihin tahansa Windows-versioon.

Jos etsimme muita pilviä tietojen synkronoimiseksi millä tahansa laitteella, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka saada ääretön ja ilmainen pilvitila Älä viitsi jotka ovat turvallisimpia pilvitallennustiloja tiedostojen salaamiseen.

Indeksi
  1. Kuinka käyttää iCloudia Windowsissa
    1. Perinteinen iCloud-ohjelma
  2. Kuinka käyttää iCloudia iTunesista
  3. Kuinka käyttää iCloudia verkosta
  4. Lisää iCloud-ominaisuuksia
  5. Vaihtoehtoja iCloudille
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up