Kuinka kirjautua sisään Outlookiin QR-koodilla

Jos olet kuunnellut kyberturvallisuusasiantuntijoiden viisautta, Outlook-salasanasi on luultavasti mahdoton muistaa sen pituuden ja monimutkaisuuden vuoksi, joten tallennat sen salasanan hallintaan. Vaikka tämä lähestymistapa onkin turvallinen, voi olla hankalaa hakea näitä salaperäisiä yhdistelmiä, kun käytät uutta laitetta tai sinulla on kiire. Onneksi Microsoft tarjoaa kätevän kiertotavan: kirjaudu sisään Outlookin QR-koodilla. Tämä opetusohjelma näyttää, kuinka se toimii.

Hyvä tietää: jos näet "Outlook-datatiedostoa ei voi käyttää" -virheen, kokeile näitä korjauksia.

Outlookin QR-koodin luominen

Voit luoda Outlookin QR-koodin osoitteessa Outlook.com ja kirjaudu sisään postilaatikkoosi. Napsauta asetusratasta oikeassa yläkulmassa ja siirry kohtaan Kenraali -> Mobiililaitteet.

Vieritä alas ja napsauta Kirjaudu nopeammin sisään Outlookiin puhelimellasi -painiketta. Näytöllesi tulee ponnahdusikkuna, jossa näkyy ainutlaatuinen QR-koodisi.

Kärki: sinulla on vaikeuksia luoda Outlookin QR-koodia, koska et pääse tilillesi? Opi palauttamaan estetty Microsoft-tili.

Kuinka kirjautua sisään Outlook Mobile App -sovellukseen QR-koodillasi

Nyt kun Outlookin QR-koodi on luotu, voit käyttää sitä kirjautuaksesi sisään Outlook-tilillesi mobiililaitteellasi ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi. Avaa Outlook-sovellus Android tai iOSValitse Kirjaudu sisään käyttämällä tietokoneesi QR-koodia vaihtoehto, napauta Skannaa QR-koodija skannaa työpöydän näytöllä näkyvä koodi.

Tämä nopea ja turvallinen menetelmä ei ainoastaan ​​poista manuaalisen salasanan syöttämisen tylsyyttä, vaan lisää myös ylimääräisen suojauskerroksen kirjautumisprosessiisi, sillä heikot ja varastetut salasanat ovat Akilleen kantapää useimmissa kyberturvallisuustapauksissa.

Tiedoksi: järjestä Outlook-postilaatikkosi luokkien avulla.

Voinko kirjautua sisään Outlookiin työpöydällä QR-koodilla?

Toistaiseksi QR-koodin kirjautumisominaisuus on käytettävissä vain Outlook-mobiilisovelluksissa Android- ja iOS-laitteissa. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää tätä ominaisuutta kirjautuaksesi sisään Outlookin työpöytäversioon.

Ei ole mahdotonta, että Microsoft voisi ottaa käyttöön samanlaisen QR-koodiominaisuuden työpöytäkäyttäjille: luoda QR-koodi mobiilisovelluksella ja skannata se sitten web-kameralla työpöydän käyttöä varten. Tällaista ilmoitusta ei kuitenkaan ole tehty. Siihen asti Windowsin ja macOS:n työpöytäsovellukset luottavat edelleen perinteisiin todennusmenetelmiin.

Kärki: katso, kuinka voit käyttää ehdollista muotoilua Outlookissa sähköpostien havaitsemiseen nopeasti ja tehokkaasti.

Vaikka QR-koodin kirjautumisvaihtoehdon puuttuminen työpöydälle saattaa olla pettymys joillekin, on syytä muistaa, että sähköpostiohjelmien tulisi tarjota muutakin kuin käteviä kirjautumismenetelmiä. Jotkut Outlook-vaihtoehdot tuovat pöytään houkuttelevia ominaisuuksia, jotka voivat saada sinut pohtimaan, onko QR-koodin kirjautumisten mukavuus pakollinen.

Indeksi
  1. Outlookin QR-koodin luominen
  2. Kuinka kirjautua sisään Outlook Mobile App -sovellukseen QR-koodillasi
  3. Voinko kirjautua sisään Outlookiin työpöydällä QR-koodilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up