Kuinka kirjoittaa muistiinpanoja PDF-tiedostoon

Haluammeko työkaluja muistiinpanojen ja muistiinpanojen kirjoittamiseen PDF-tiedostoon? Katsotaanpa, miten se tehdään ostamatta maksullisia ohjelmia

Vaikka PDF-tiedostoja luonteeltaan ei voi muokata, mikään ei estä meitä lisäämästä muistiinpanoja, muistiinpanoja ja ideoita lukemisen aikana käyttämällä sekä virallisten PDF-hallintasovellusten että joidenkin ei-mielisten sovellusten (kuten verkkoselain) tarjoamia työkaluja. Muistiinpanojen tekeminen PDF-tiedostoihin on todella helppoa, eikä se vaadi maksullisia ohjelmia.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat työkalut muistiinpanojen tekemiseen PDF-tiedostoihinantaa maksimaalisen etusijalle sovellukset, jotka tarjoavat muistiinpanojen ja muistiinpanojen lisäämisen PDF-tiedostoihin täysin maksutta (eli meidän ei välttämättä tarvitse ostaa tai käyttää Adobe Acrobat Prota tätä yksinkertaista muokkausta varten).

1) Microsoft Edge

Voimme käyttää Windows 11:ssä ja Windows 10:ssä Microsoft Edge Voit kirjoittaa muistiinpanoja PDF-tiedostoon ilmaiseksi avaamatta lisäohjelmia ja tallentamatta muutoksia uuteen PDF-tiedostoon.

Jatka avaamalla Microsoft Edgellä muokattava PDF-tiedosto napsauttamalla tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja napsauttamalla Avaa -> Microsoft Edgenapsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa PDF-tiedostoa ja napsauta lopuksi kohdetta Lisää teksti kirjoittaa minkä tahansa tyyppisiä muistiinpanoja.

Kun muutokset on tehty, paina Tallenna nimellä tallentaaksesi uuden PDF-tiedoston henkilökohtaisten muistiinpanojesi kanssa.

2) Microsoft Word

Jos meillä on sviitti Microsoft Office asennettuna PC:lle voimme suoraan käyttää Wordia muistiinpanojen kirjoittamiseen PDF-tiedostoon.

Word for PDF -muistiinpanojen käyttäminen avaa asiakirjaeditorin tietokoneellamme, vedä PDF-tiedosto sen ikkunaan ja paina OK tulospyyntöikkunassa; heti kun asiakirja on valmis hyväksymään muutokset, painamme valikon yläosassa lisää ja klikkaa Tekstilaatikkojoten voit kirjoittaa muistiinpanoja PDF-tiedostoon valitsemalla eri tyyleistä (mukaan lukien Lainauskätevin muistiinpanojen tekemiseen).

Kun muutokset on tehty, paina valikon yläosassa Tiedostonapsautamme Viedä ja lopulta ylös Luo PDF/XPSvalitsemalla polun, johon uusi PDF-tiedosto tallennetaan.

3) Mac-esikatselu

Macilla tai MacBookilla voimme kirjoittaa muistiinpanoja PDF-tiedostoon suoraan sovelluksen avulla Esikatselujoka on PDF-dokumenttien avaamiseen tarkoitettu järjestelmäsovellus.

Jatkamiseksi sinun tarvitsee vain kaksoisnapsauttaa PDF-tiedostoa merkintää varten ja painaa oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta Näytä muokkaustyökalurivipainaa nappia Teksti ja aseta tekstikenttä alueelle, johon haluat tehdä muistiinpanoja.

Voimme muuttaa muistiinpanoissa käytetyn tekstin tyyliä ja väriä painamalla painiketta Tekstin tyyli; tallentaaksesi uuden PDF-tiedoston, paina vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkoa Tiedosto ja valitse lopuksi valikko Viedähuolehdi valinnasta PDF tallennustiedostomuotona.

4) PDF24-työkalut

Löydämme varmasti parhaiden kolmannen osapuolen ohjelmia muistiinpanojen kirjoittamiseen PDF-tiedostoon PDF24Työkalutladattavissa ilmaiseksi kaikille Windows-tietokoneille.

Kun ohjelmisto on asennettu tietokoneellemme, avaudumme PDF24 Valitse Käynnistä-valikosta valikko Merkitse PDFjatkamme Valitse tiedosto tai vedämme tiedoston suoraan ikkunaan ja paina uudessa ikkunassa ylhäältä Lisää teksti muistiinpanojen lisäämiseen. Lopuksi painamme kuvaketta Tallenna PDF tallentaaksesi kopion selostetusta PDF-tiedostosta.

Ohjelman lisäksi voit merkitä PDF-tiedostoja PDF24-työkaluilla käyttämällä omistettu verkkosivusopii erinomaisesti muistiinpanojen kirjoittamiseen PDF-tiedostoon Macista, Chromebookista tai PC:stä Linuxilla.

5) Adobe Acrobat Reader DC

Toinen ilmainen sovellus muistiinpanojen kirjoittamiseen PDF-tiedostoon on Adobe Acrobat Reader DCaina paras ilmainen ohjelma PDF-tiedostojen lukemiseen ja muokkaamiseen.

Jos haluat kirjoittaa muistiinpanoja, avaa PDF-tiedosto Adobe-ohjelmalla ja paina sivua Kommentti ja klikkaa yllä olevaa Lisää merkintä tai Lisää tekstilaatikko lisättävän muistiinpanon tyypin mukaan.

Heti kun PDF on valmis, paina yläreunassa Tallenna tiedosto tallentaaksesi kopion huomautuksilla varustetusta PDF-tiedostosta mihin tahansa tietokoneen kansioon.

Johtopäätökset

varten muistiinpanojen kirjoittaminen PDF-tiedostoon, meidän ei tarvitse käyttää kalliita PDF-muokkausohjelmia! Useimmissa tapauksissa pelkkä PDF-tiedoston avaaminen Microsoft Edgellä, Mac Previewilla tai Microsoft Wordilla riittää merkintöjen tekemiseen nopeasti. Vaihtoehtoisesti voimme käyttää PDF24 Toolsia täydellisenä ohjelmistopakettina PDF-tiedostojen hallintaan tai väistämätöntä Adobe Acrobat Reader DC:tä, joka tarjoaa ilmaisen työkalun PDF-tiedostojen kommentointiin ja merkintöihin.

Lisätietoja voimme lukea oppaistamme parhaat vaihtoehdot Adobe Acrobat Readerille PDF-tiedostojen lukemiseen ja avaamiseen Älä viitsi kuinka muokata PDF-tiedostoja (ilmaisia ​​ohjelmia ja sivustoja).

Indeksi
  1. 1) Microsoft Edge
  2. 2) Microsoft Word
  3. 3) Mac-esikatselu
  4. 4) PDF24-työkalut
  5. 5) Adobe Acrobat Reader DC
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up