Kuinka kirkastaa, korjata tai korjata epätarkkoja ja epätarkkoja valokuvia iOS: ssä ja Androidissa

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joita älypuhelimilla on nykyään, ovat heidän kamera, kamerat, joiden ansiosta voimme ottaa kuvia eri olosuhteissa ilman ammattikameraa.

Valokuvaajien kykyjemme mukaan on kuitenkin mahdollista, että ottaessamme tai älypuhelimen linssin laadun aikana valokuvia meistä tulee epäselviä, pilaa tilanteet, jotka eivät koskaan toistu.

Näistä syistä haluamme näyttää sinulle nopean ja helpon ratkaisun korjata ja kirkastaa epätarkkoja valokuvia jonka olet ottanut matkapuhelimellasi riippumatta siitä käyttää iOS- tai Android -käyttöjärjestelmää, koska opetusohjelma toimii molemmissa käyttöjärjestelmissä ilman ongelmia.

Nykyään on paljon ihmisiä, jotka ottavat kuvia kaikesta muutamasta selfieitä joka päivä, jopa käyttämällä niitä kertomaan, minne he ovat menossa, mitä he tekevät tai jopa mitä he syövät.

Mutta aivan kuten rakastamme valokuvien ottamista, emme useinkaan halua niiden näyttävän yksinkertaisilta, joten päätämme käyttää sovelluksia, jotka auttavat meitä muokkaamaan valokuviamme ja parantamaan siten niiden laatu ja esitys.

Indeksi

  Mikä on sovellus, jonka avulla voin korjata tai selventää epäselviä valokuvia

  No, kuten olemme aiemmin maininneet, on selvää, että on olemassa sovelluksia, jotka on kehitetty erityisesti meille valokuvien retusoimiseksi, ja jotka ovat saatavilla Google Play Kauppa kuten App Storessaeli Androidilla ja iOS: llä.

  Joka tapauksessa olemme valinneet yhden sovelluksen on käytettävissä helpottaa askel askeleelta molemmissa käyttöjärjestelmissä.

  No, sitten puhutaan Adobe Photoshop Express, foorumi, joka ei ainoastaan ​​ole saanut hyväksyntää dSen ovat kehittäneet Adoben ihmiset, todelliset nerot kuvankäsittelyn alalla, mutta myös siksi voit ladata sen Androidille

  Mutta jos sinulla ei ole Android -käyttöjärjestelmän päätelaitetta, älä huoli siitä, että siitä on myös versio lataa iOS: lle, joten ei ole väliä mikä käyttöjärjestelmä sinulla on, voit saada sen matkapuhelimeesi.

  Kuinka voin korjata tai selventää epäselviä valokuvia matkapuhelimessani askel askeleelta

  Kun olet ladannut sovelluksen älypuhelimellasi, sinun on vain noudatettava seuraavia vaiheita:

  • Avaa sovellus
  • Valitse Valotus / kirkkaus -vaihtoehto ja laske tai nosta säätöpalkkia tarpeidesi mukaan
  • Siirry sitten kohtaan Kontrasti ja toista liike, kunnes parannat tulosta tarpeeksi
  • Sama vaihe sinun on jatka Matiz -osiosta
  • Jos huomaat kuvassa liian monta varjoa, voit poistaa ne Varjot -vaihtoehdosta
  • Ja jotain vastaavaa tapahtuu Noise -vaihtoehdon kanssa
  • Ja jos luulet, että se pitäisi tehdä, Blurissa sinulla on myös tämä mahdollisuus

  Kuten näet, muokkaa valokuvia sovelluksen avulla kuten Adobe Photoshop Express Se on todella yksinkertaista, kun otetaan huomioon, että voit muokata sekä kirkkautta, sävyjä että monia muita seikkoja, jotka ovat osa tämän tyyppisiä kuvia.

  Vaikka emme tietenkään aina pysty täysin korjaamaan kuvien virheitä, voit parantaa niitä. Ja jos et pidä tästä sovelluksesta, sinun pitäisi tietää, että on olemassa muita vastaavia, kuten Snapseed, mikä on myös erittäin hyvä.

  Valokuvat ovat osa jokapäiväistä elämäämme, emmekä voi kiistää sitä. Otetaanpa valokuva veljenpojasta ystäviemme kanssa tekemässämme toiminnassa, jopa ateriassa, jonka aiomme syödä. Muutamalla sanalla valokuvien kanssa välitämme jotain, mitä elämme ilman tarvetta lausua sanaakaan.

  Mutta aina silloin tällöin lähestymistapa ei liity, olemme liikkeellä ja monia muita tilanteita, jotka antavat meille erittäin epäselvän kuvan. Voidaanko se ratkaista Androidilla? Kyllä jotain sellaista.

  Kuinka voin korjata epäselvän kuvan Androidista askel askeleelta

  Ei, ei Androidilta, kerromme sen yksinkertaisesti. Koska se on paljon monimutkaisempaa ja se on huomattavasti helpompi tehdä tietokoneelta, joten lähetä kuva sinne ja mennään PC: lle.

  Ensinnäkin, mennään tähän verkko nimeltä Pixlr. Nyt aiot mennä kaiken alle ja katsoa, ​​mitä se sanoo Pixlr -editori, siellä sinun pitäisi napsauttaa.

  Kun olemme valmiita, menemme sinne, missä lukee Käynnistä Web App. Nyt olisimme kuvankäsittelyohjelmassa, valitsemme sen, jonka ohitimme aiemmin ja haluamme korjata.

  Kun olet jo valinnut valokuvan, mennään kohtaan, jossa sanotaan suodattimet, kaikkien niiden joukosta sinun on valittava se, joka sanoo "keskittyä”.

  Sinulla on mahdollisuus painaa keskittyä joka kerta mitä sinä haluat Ongelmana on, että mitä enemmän keskityt, sitä huonompi kuva on, sinun on yritettävä löytää oikea tasapaino voidaksesi tehdä siitä mahdollisimman hyvä. Muista, että se ei ole myöskään maaginen ja jos kuva on erittäin epäselvä, sitä ei voi ratkaista.

  Nyt siitä lähtien sinulla on valokuva haluamallasi tavalla Tai mahdollisimman hyvin, sinun tarvitsee vain tallentaa kuva ja ladata se sitten. Valmis on ainoa asia, jolla korjataan epäselvä valokuvaongelma.

  Tämä on oikea tapa korjata epäselvä kuva Windowsissa

  Kuten näette, se ei ole ollenkaan monimutkaista, kyllä, toistan sen, jos se on liian epäselvä edes ammattilainen ei voi pelastaa sitä, eikä myöskään se, että ohjelmat tekevät ihmeitä.

  Kun seuraavan kerran otat valokuvan, yritä keskittyä enemmän ja katsoa sitä ennen kuin jatkat valokuvien ottamista varmistaaksesi, että se tulee hyvin, ja vältä kaikenlaista sotkua, joka monissa tapauksissa voi ei lopulta anna meille tuloksia että etsimme tai täytämme odotuksemme, pidä se aina mielessä.

  On normaalia, että kun otamme valokuvia aivan kaikesta, otamme aina silloin tällöin kiireen ja lopetamme yhdellä hieman sumea kuvaEhkä pidimme siitä liikaa, ehkä emme.

  Ehkä meillä on liian kiire ottaa kuva ja mitä tuli ulos, tuli ilmi. Kuinka voimme korjata sen? Se on kuitenkin mahdollista tehdä muutamalla yksinkertaisella vaiheella sinun pitäisi tietää, ettei se ole ihmeellistä ja jos se on liian epäselvä, sitä on mahdotonta ratkaista.

  Ja on se, että vaikka valokuvissasi on tuhansia temppuja, kuten poistettujen valokuvien palauttaminen Samsungista, nämä temput eivät aina toimi, ja joskus emme voi sille mitäänJoten meillä on luettelo tuhansista tempeistä.

  Kuinka voin korjata epätarkkoja valokuvia Androidissa

  Suosittelemme, että käytät tietokonetta ongelman ratkaisemiseen. Ongelmana on, että matkapuhelimella olemme melko rajalliset mahdollisuuksillemme sanoa jotenkin, joten se on parempi kuin siirretään korjattavat valokuvat tietokoneelle ja sitten sinun on seurattava sitä, mitä kerron sinulle myöhemmin.

  Ensinnäkin meidän on pakko Siirry viralliselle Pixlr -sivulle joka on web -alusta erittäin laadukkaiden valokuvien muokkaamiseen. Jos katsot kaikkea, löydät "Pixlr Editor", "Pixlr Express" ja "Pixlr O-Matic", mitä aiomme tehdä, on ilmeisesti painaa ensimmäistä, koska haluamme muokata valokuvaa korjaa epäselvyysongelma.

  Nyt teemme vain napsautuksen, jossa lukee Käynnistä Web App ja kun olet editorissa, meidän on ilmeisesti etsittävä valokuva, joka meidän on korjattava.

  Kun kaikki on valmis, siirrymme suodatinosaan, jolla voimme hakea niin paljon kuin haluamme. Mutta me todella kiinnostavat meitä, joka sanoo "Keskity", me painamme juuri siellä.

  Kuten näette, tämän sivun käsittelemät suodattimet ovat paljon monipuolisempia, koska on olemassa sovelluksia, joilla on parhaat Android -suodattimet, mutta ne eivät aina ole meidän makuumme tai niitä on hyvin vähän.

  On selvää, että voimme keskittyä niin monta kertaa kuin katsomme tarpeelliseksiOngelmana on, että on selvää, että mitä enemmän keskitymme valokuvaan yleensä, sitä huonompi se on, jos teemme sen liikaa. Olisi siis ihanteellista painaa sitä kerran tai kahdesti sen mukaan, kuinka epäselvä kuva voi olla.

  Kun näet, että kuva on sellainen kuin todella haluat, se ei muuta kuin tallentamaan kuva myöhempää käyttöä varten lataa se tietokoneellemmeTällä tavoin voimme käyttää sitä missä tahansa haluamme, voimme siirtää sen matkapuhelimeen tai jopa ladata sen sieltä minne haluamme, päätös on tietysti meidän.

  Se ei selvästikään tee ihmeitä Web -alusta, mutta se on melko voimakas ja jos se tulee hieman epäselväksi, voimme korjata sen ilman liikaa ongelmia.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up