Kuinka korjata "Ei rekisteröity verkkoon" -virhe Androidissa

Onko sinulla ongelmia matkapuhelindataverkkoon yhdistämisessä? Katsotaanpa, mitä voimme tehdä Androidin yhteysongelmien ratkaisemiseksi.

Android-puhelimissa saatat saada viestin Ei rekisteröity verkkoon etualalla, matkapuhelinverkon signaalin puuttuessa: tämä viesti on selvä merkki siitä, että puhelimen asetuksissa tai valitun operaattorin verkkoon pääsyä koskevissa asetuksissa on jotain vialla ja on tarpeen puuttua asiaan, jotta toiminta palautetaan puhelimesta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kaikki tehokkaat temput ja vinkit korjaa "Ei rekisteröity verkkoon" -virhe Androidissajotta voimme välittömästi palata viestien lähettämiseen, Internetin selaamiseen, uusien sovellusten lataamiseen, kun olemme poissa kotoa, soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä.

Kytke lentokonetila päälle ja pois päältä

Helppo tapa korjata "Ei rekisteröity verkkoon" -virhe Androidissa tarjoaa lentokonetilan avulla: sen aktivoinnin myötä sammutamme kaikki puhelimen yhteysmoduulit ja deaktivoinnin jälkeen voimme heti tarkistaa, ettei virhe enää näy.

Aktivoidaksesi lentokonetilan Androidissa, laajennamme yläreunassa olevaa pudotusvalikkoa, siirrymme pikavaihtoehtoihin ja paina lentokoneen muotoista kuvaketta; odotamme 1 minuutin ja paina sitten uudelleen samaa kuvaketta aktivoidaksesi yhteydet uudelleen. Vaihtoehtoisesti voimme hallita lentokonetilaa reitiltä Asetukset -> Yhteys ja jakaminen.

Käynnistä Android-puhelimesi uudelleen

Jos virhe ei poistu lentokonetilan käytön jälkeen, se voi olla a hyvä idea käynnistää puhelin uudelleenjotta kaikki järjestelmäprosessit voidaan sammuttaa, tyhjentää verkkoyhteyksiin liittyvien sovellusten ja palveluiden välimuisti ja palauttaa Androidin oikea toiminta.

Androidin uudelleenkäynnistys on kaiken kaikkiaan hyvin yksinkertaista: pidämme sammutuspainiketta painettuna ja painamme kohdetta Uudelleenkäynnistää tai Käynnistä puhelin uudelleen suorittaaksesi toimenpiteen loppuun. Jos laite on tukossa, voimme myös jatkaa pakotettua uudelleenkäynnistystä pitämällä virtapainiketta painettuna vähintään 10 sekuntia.

Poista SIM-kortti ja aseta se uudelleen

Eikö lentokonetilalla ja laitteen uudelleenkäynnistyksellä ollut vaikutusta? Tässä tapauksessa voimme korjata "Ei rekisteröity verkkoon" -virheen Androidissa yrittää poistaa puhelimeen asetettua SIM-korttia ja asettaa sen takaisin oikeaan paikkaan.

Jatka sammuttamalla puhelin poistamalla SIM-korttipaikan kautta erikoismetallitappipoista varsinainen SIM-kortti ja aseta se paikalleen SIM-korttipaikka 1; Jos ongelma jatkuu, toistamme vaiheet ja yritämme asentaa SIM-kortin SIM-paikka 2 (jos läsnä).

Päivitä käyttöjärjestelmä

Jos puhelin on juuri julkaistu markkinoille ja/tai se oli tarkoitettu ulkomaisille markkinoille (esimerkiksi Kiinaan tai Intiaan), se ei välttämättä ole täysin yhteensopiva Italian verkkojen kanssa: tässä tapauksessa voimme ratkaista tämän käynnistämällä käyttöjärjestelmän päivitys Wi-Fi-verkon kautta.

Avaamme sovelluksen päivittääksesi Android-puhelimen asetuksetmennään valikkoon Järjestelmän tiedot tai Puhelintiedotpainamme järjestelmäversiota tai kohdetta Järjestelmäpäivitykset ja paina lopuksi Tarkista päivitykset etsiä ja asentaa käyttöjärjestelmän uusia versioita.

Jokainen, joka haluaa syventyä asiaan, voi lukea oppaamme miksi Android ei päivity ja miten se tehdään.

Valitse operaattori manuaalisesti

"Ei rekisteröity verkkoon" -virhe Androidissa saattaa ilmestyä jos puhelimen automaattinen verkonvalitsin ei ole valinnut oikeaa verkkoa alueella saatavilla olevien joukossa. Jos valitset kielletyn verkon tai verkon, jolla on sama nimi, mutta joilla on erilaiset pääsyparametrit, tämä varoitus tulee näkyviin.

Avaamme sovelluksen valitaksesi manuaalisesti matkapuhelinoperaattorin asetuksetavaamme valikon SIM-kortit ja matkapuhelinverkot (tai Mobiiliverkot), paina aktiivisena olevaa SIM-korttia (esim SIM 1), jatketaan Mobiiliverkotpoistamme valintamerkin tuotteesta Valitse verkko automaattisesti ja lyhyen haun jälkeen painamme SIM-korttiimme liitetyn operaattorin nimeä päästäksesi käsiksi.

Vaihda haluamasi verkkotyyppi

Edelliseen kohtaan yhdistettynä on myös yhteyden muodostamiseen käytettävän verkkotyypin valinta: joissakin puhelimissa "Ei rekisteröity verkkoon" -virheen ilmestyminen johtuu itse asiassa verkon valintaa ei sallita (esimerkiksi 5G) tai verkko, jota operaattori ei enää tue (esim 3G).

Jos haluat vaihtaa ensisijaista verkkotyyppiä, palataan polkuun Asetukset -> SIM-kortit ja matkapuhelinverkot -> SIMjatkamme Ensisijainen verkkotyyppi ja valitsemme operaattorillemme parhaan vaihtoehdon (Suosi 4G-verkkoja tai Suosi 5G-verkkoa). Jos nämä kaksi kohdetta eivät tuota tuloksia, kokeilemme myös vaihtoehtoa vain 2G tai Suosi 3G-verkkoa.

Jos meillä on ongelmia Fastwebin 5G:n kanssa, suosittelemme, että luet oppaamme kuinka aktivoida Fastweb 5G.

Palauta verkkoasetukset

Eivätkö kaikki tähän mennessä nähdyt ehdotukset ole ratkaisseet mitään? Voimme yrittää korjata "Ei rekisteröity verkkoon" -virheen Androidissa nollaa verkkoasetuksetjotta voit korjata mukautetut asetukset tai väärät asetukset jostain aikaisemmasta kokoonpanosta.

Avaamme sovelluksen verkkoasetusten palauttamiseksi Androidissa asetuksetetsitään valikkoa Yhteys ja jakaminenpainamme valikkoa Palauta Wi-Fi, mobiiliverkot ja Bluetooth ja lopuksi paina Datayhteys aloittaaksesi verkkoasetusten palauttamisen.

Vaihda SIM-kortti

Jos "Ei rekisteröity verkkoon" -virhe toistuu, se voi olla a ongelma käytetyssä SIM-kortissa juuri sillä hetkellä tai ongelma puhelimen SIM-korttipaikassa. Vahvistaaksesi virheen alkuperän, asenna toinen SIM-kortti puhelimeen ja/tai käytä ongelmallista SIM-korttia toisessa puhelimessa.

Jos uusi SIM toimii puhelimessa, joka on tähän mennessä aiheuttanut ongelmia, saamme vahvistuksen, että virhe johtuuSIM-kortin kuluminen tai vaurioituminen (jotka voimme vaihtaa jossakin operaattorin myymälästä); jos mikä tahansa ongelmalliseen puhelimeen asetettu SIM-kortti ei kuitenkaan toimi, meidän on arvioitava a logiikkalevyn laitteistovaurio tai SIM-kortin lukukoskettimien hapettuminen.

Johtopäätökset

"Ei rekisteröity verkkoon" -virhe Androidissa on melko ärsyttävä, mutta onneksi toimenpiteistä ei ole pulaa minkä tahansa ongelman ratkaisemiseksi nopeasti. Useimmissa tapauksissa ongelma on vain väliaikainen ja suorittamalla kohdistetut uudelleenkäynnistykset tai muuttamalla joitain vaihtoehtoja puhelimen pitäisi olla taas täysin toimiva.

Haluammeko nollata Androidin ja palauttaa sen alkuperäisiin asetuksiin? Tässä tapauksessa suosittelemme lukemaan oppaamme kuinka alusta Android ja nollaa puhelin tyhjentäen kaiken ja miten korjaa Android, jos puhelimesi tai tablettisi ei käynnisty.

Indeksi
  1. Kytke lentokonetila päälle ja pois päältä
  2. Käynnistä Android-puhelimesi uudelleen
  3. Poista SIM-kortti ja aseta se uudelleen
  4. Päivitä käyttöjärjestelmä
  5. Valitse operaattori manuaalisesti
  6. Vaihda haluamasi verkkotyyppi
  7. Palauta verkkoasetukset
  8. Vaihda SIM-kortti
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up