Kuinka korjata, korjata ja välttää virhe 'android.process.media on pysähtynyt' - erittäin helppoa

Se on aika ärsyttävää kun matkapuhelimessasi näkyy virheitä josta sinulla ei ole aavistustakaan siitä, kuinka meillä on hyvä mieli ja haluamme auttaa sinua (Kyllä, kyllä, olet tervetullut) tänään haluan näyttää sinulle, kuinka ratkaista "android.process.media pysähtyi".

Tämä on melko yleinen ongelma, joka voi tapahtua sinulle milloin tahansa ja normaalisti. esiintyy kahdessa sovelluksessa: toinen on lataushallinta ja toinen median tallennustilan hallinta.

Minkä vuoksi Voit ratkaista tämän ongelman Olen tuonut sinulle joitain menetelmiä joista on ollut hyötyä sekä minulle että tuhansille käyttäjille. Tästä syystä suosittelen, että yrität sitä ja ratkaistaan ​​näin android.process.media.

Jos sinun tapauksessa sinulla on ongelmia Samsung Galaxy S7 -laitteesi kanssa, jotain, joka on oikeastaan ​​melko yleistä, on suositeltavaa, että tiedät kuinka ratkaista Samsung Galaxy S7 -virhe, erittäin helppo ja nopea.

Indeksi

  Tällä menetelmällä voit ratkaista virheen: Tyhjennä välimuisti ja tiedot

  accept-system-error

  Tämä on yksi yksinkertaisimmista tavoista joten sinun ei tarvitse olla ongelma, kun teet sen, vaikka se tuntuu melko vaikealta, se on jotain, joka on sinulle hyvin yksinkertainen.

  1-Siirry kohtaan Asetukset> Sovellukset> Sovellusten hallinta ja napsauta sitten "Kaikki".

  2-Kun teet niin, näkyviin tulee pitkä luettelo kaikista matkapuhelimeesi asennetuista sovelluksista, siellä voit mennä alas ja etsiä "Googlen palvelukehys". Kun kirjoitat, poistat välimuistin ja tiedot.

  3-Kun olet tehnyt sen, menet alla ja etsit "Google Play Kauppa"Kuten ennenkin, kirjoitat ja poistat välimuistin ja tiedot.

  4-Sitten palaat vaihtoehtoon "Googlen palvelukehys", kirjoita ja paina Force Stop ja tyhjennä välimuisti.

  5-Nyt aiot avata Google Play Kaupan sovelluspaneelissa, heti kun virhe ilmenee, sinun on painettava hyväksy.

  6-Lopuksi sinun on sammutettava matkapuhelin painamalla -painiketta ja napsauta sammutuspainiketta. Tämän pitäisi ratkaista ongelma puolestasi, jos ei ole niin, että voit kokeilla muita menetelmiä.

  Jotain, mitä sinun pitäisi pitää mielessä, on se sinulla on oltava päivitetty Android -käyttöjärjestelmä, koska nämä virheet ilmenevät käyttöjärjestelmän vanhentumisen vuoksi, jos haluat päivittää Android -version, voit tehdä sen suoraan virallisen sivuston kautta Google -tuki.

  Tarkista Google Syncin tallennus- ja mediatallennusasetukset

  1-Ensin sinun on lopeta google sync jonka teet seuraavasti:

  • Valitse Asetukset> Tilit ja henkilökohtaiset> Google Sync>Poista kaikkien valintaruutujen valinta

  2-Sitten aiot poistaa käytöstä ja poistaa kaikki tiedot Mediatallennus, jonka teet näin:

  • Valitse Asetukset> Sovellukset> Kaikki sovellukset> Mediatallennus> Tyhjennä tiedot> Poista käytöstä / poista käytöstä

  3-Sitten aiot poistaa käytöstä ja poistaa kaikki Download Manager / Managerin tai Download Managerin tiedot suorittamalla sama menetelmä kuin edellisessä kohdassa.

  4-Kun teet kaikki edelliset kohdat, menet sammuta laite ja käynnistä se uudelleen, tällä tavalla voit ratkaista ongelman android.process.media pysähtynyt.

  Muistaa aktivoi Google Sync ja Download Manager niin että matkapuhelin toimii edelleen kuten aina. Jollakin näistä kahdesta menetelmästä sinun on korjattava android.process.media pysäytetty, kokeile vain yhtä.

  Android -käyttöjärjestelmän ympärillä on monia aiheeseen liittyviä ongelmia, joita on useammin kuin voit kuvitella, ratkaisuja näihin ongelmiin ne ovat yleensä samat.

  Mutta on hetkiä missä virheet aiheuttavat eniten vahinkoa ja siksi sen aiheuttavan ongelman löytäminen on liian monimutkainen vihamielinen virhe kuin olet tottunut.

  The android.process.media Hän pysähtyi, Tämä liittyy suoraan matkapuhelinten käyttöjärjestelmän toimintahäiriöön, mutta tässä autamme sinua ratkaisemaan sen nopeasti ja helposti.

  Tällä tavalla voit korjata android.process.media -virheen

  Kun älypuhelimellasi on peräkkäisiä hälytyksiä Android.process.media -palvelusta, sinun on toimittava nopeasti ja yritä löytää vika, jotta voit ratkaista sen, koska se voi aiheuttaa sinulle erittäin vakavia seurauksia, kuten matkapuhelimen käytön mahdottomuuden.

  Tämä virhe on hyvin yleinen älypuhelimessamme, se tapahtuu yleensä silloin, kun se on muuttaa käyttöjärjestelmän versiota matkapuhelimeesi tai kun asennamme käyttöjärjestelmälle haitallisen sovelluksen.

  Se voi johtua järjestelmän yhteensopimattomuudesta tai siitä, että sovellus on huonosti kehitetty, vaihda android ROM tai yksinkertainen päivitys.

  Jos et tiedä miten Voit vilkuttaa matkapuhelimesi ROM -muistiaItse asiassa mitä voimme suositella eniten, on se, että tiedät kuinka voit vilkuttaa ROM -levyn Android -matkapuhelimessa ilman Flashify -tietokonetta.

  Android -virheen ratkaisu

  Kuinka korjata google.process.media on pysäyttänyt ongelman

  Jos Android.process.media -virhe ratkaistaan, voimme tehdä sen yksinkertaisilla vaiheilla matkapuhelimessamme, sen on päästä älypuhelimesi asetuksiin, siirry sovellusvaihtoehtoon, napsauta Näytä järjestelmäsovellukset, siirry sitten lataustenhallinta -vaihtoehtoon ja napsauta pakotettua pysäytystä.

  Siten käynnissä olevat sovellukset ne pysähtyvät, jotta virheen antanut sovellus korjataan.

  Jos käytät asetusvaihtoehtoa siirtyäksesi lataushallintaan ja pysäyttämään käynnissä olevat sovellukset ja huomaat edelleen, että saat edelleen androir.process.media -virheen, on vain vähän invasiivisempi ratkaisu, joka johtaa meidät suorita pyyhintä tai tehdasasetusten palautus.

  Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki tiedostot, asiakirjat, sovellukset, asetukset ja kaikki matkapuhelimeesi tallennetut tiedot poistetaan jos haluat palauttaa tehdasasetukset Sinun on siirryttävä älypuhelimesi asetuksiin siellä, josta löydät varmuuskopiointivaihtoehdon ja napsautat tehdasasetusten palauttamista.

  Joten käyttöjärjestelmäsi on yhtä hyvä kuin uusi ja Android.process.media -virhe on korjattu. Muista, että jos suoritat tehdasasetusten poistamisen, menetät kaikki tiedostot, joten suosittelemme sinua ennen tehdä kopio turvallisuus.

  Tämä virhe tapahtuu yleensä myös matkapuhelimissa tai mobiililaitteita, kuten Samsung tai LG, mutta sinun ei pitäisi huolehtia, koska näin voit myös korjata virheen process.com. android.phone on pysähtynyt Samsungissa ja LG: ssä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up