Kuinka korjata näytön välkkyminen Windows 10 -tietokoneessani? - Päivitä ajurit

Sinun on varsin hyödyllistä tietää kuinka korjata näytön välkkyminen. Tämä välkkyminen voi johtua näytön ja suorittimen välisestä taajuushäiriöstä, se voi myös johtua yhteensopimaton ohjelma käyttöjärjestelmäsi kanssa tai vika voi johtua ohjaimen toimintahäiriöstä.

Seuraavassa artikkelissa opit vaihe vaiheelta kuinka päivität ohjaimesi tai näytönohjaimesi Windows 10 käyttöjärjestelmäSamalla tavalla opit päivittämään tai poistamaan ohjelmia, jotka eivät ole yhteensopivia järjestelmän kanssa, ja lopuksi tietää, mikä taajuus on suositeltavaa näytöllesi. Tällä tavalla voit välttää näytön välkkymisen aiheuttamat ärsyttävät ongelmat.

Indeksi

  Kuinka päivittää näytönohjaimet, jotta tietokoneeni ei välkky?

  Näytön välkkymisongelma johtuu pääasiassa ohjaimen viasta, tämä voidaan ratkaista asentamalla ohjain uudelleen, tätä varten teet seuraavat:

  1. Siirryt kohtaan "Tämä tietokone" tai "Oma tietokone", napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Ominaisuudet", kun valikko tulee näkyviin.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Laitehallinta.
  3. Kun olet järjestelmänvalvojan sisällä, etsi "Näyttösovittimet" -vaihtoehto, napsauta sovitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Ominaisuudet".
  4. Näyttöön tulee ikkuna, jossa siirryt kohtaan, jossa lukee ohjain, jossa valitset 'Palauta edelliseen ohjaimeen'.
  5. Lopulta Käynnistä tietokoneesi uudelleen.

  Lataa ajurit suoraan tehtaalta

  Varmistaaksesi, että lataat oikean ohjaimen suoraan käyttöjärjestelmän tietokannasta, suosittelemme, että päivität osoitteesta laitteen ylläpitäjä. Jos aiot hankkia ajurit toisesta lähteestä, suosittelemme lataamaan ne näyttösi valmistajan viralliselta verkkosivustolta, jotta vältyt lataamasta vaurioituneita tiedostoja tai tiedostoja, joissa on viruksia.

  Aiheuttaako ohjelmien ja sovellusten yhteensopimattomuus näytöni välkkymisen?

  Saattaa olla, että näytölläsi vilkkuva virhe johtuu ohjelmasta, joka ei ole yhteensopiva. Tarkista, onko tämä virhe, sinun tulee mennä Task Manageriin, jos näyttö ei vilku, se tarkoittaa, että ongelma johtuu ohjelma, jota ei tueta, mutta jos näyttö ei edelleenkään toimi, syynä on viallinen näytönohjain. Parantaaksesi tietokoneesi suorituskykyä voit yrittää poistaa Nvidia-ohjaimet Windows 10:ssä.

  Päivitä yhteensopimattomat ohjelmat

  Siinä tapauksessa, että kyseessä on ohjelma, joka ei ole yhteensopiva, meidän on päivitettävä se, jotta se ei aiheuta ongelmia tietokoneellemme, tässä tapauksessa näytön välkkymistä. Jos ohjelma kuuluu Windows 10 käyttöjärjestelmä, meidän on tarkistettava päivitykset Microsoft Storesta. Mikäli ohjelma on käyttöjärjestelmälle vieras, kannattaa katsoa ohjelman valmistajan verkkosivuilta, onko versio yhteensopiva Windows 10 -käyttöjärjestelmäsi kanssa, jos se ei ole yhteensopiva, poista se.

  Poista tuettujen ohjelmien asennus

  Voit poistaa ohjelman Windows 10 -käyttöjärjestelmästäsi seuraavasti:

  1. Avaa Windowsin käynnistys ja etsi asetusvaihtoehto.
  2. Kun olet valinnut sovellukset sisällä, valitset vaihtoehdon vasemmalta sovelluksia ja ominaisuuksia.
  3. Oikealla puolella näkyvät kaikki tietokoneellesi asennetut ohjelmat, etsi yhteensopimaton ohjelma ja poista se.

  vilkkuva näyttö windows-ajurit

  Mitä näytön virkistystaajuutta suositellaan virheiden välttämiseksi?

  Suositeltu taajuus on 144 Hz, tästä syystä on parasta etsiä tällä taajuudella toimivaa näyttöä, sinun on otettava huomioon, että Käsittelyn nopeus Prosessorin tehokkuus on myös tärkeä tekijä, sillä ruudut sekunnissa, jotka CPU pystyy tuottamaan yhdessä näytön taajuuden kanssa, voivat tarjota sinulle tasaisemman visuaalisen kokemuksen.

  Jos prosessorin tuottamat kuvat sekunnissa ovat alhaisia, näyttösi ei pysty tuottamaan selkeää kuvaa ja siksi näyttö alkaa välkkyä. Sinun tulisi tietää, että sama kuvavirhe tapahtuu, jos sinulla on matalataajuinen näyttö ja nopea prosessointinopeus. Joo näyttösi muuttuu siniseksi sinun on korjattava "whea uncorrectible error" Windows 10:ssä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up