Kuinka korjata Rundll32.exe-virhe RunDLL:n lataamisessa Windowsissa? (Esimerkki)

Windows on loistava käyttöjärjestelmä, mikä johtuu sen upeista ominaisuuksista ja sisäisistä työkaluista. Kuitenkin, koska se on niin hyvä ja laaja se myös epäonnistuu paljon, ja juuri siksi tämän päivän opetusohjelma luotiinjotta voit ratkaista yhden sen yleisimmistä virheistä vastaamalla Kuinka korjata rundll32.exe -virhe RunDLL:n latauksen aikana?

Ja ei ole mitään pahempaa kuin DLL-tiedostojen aiheuttamat viat (kuten virhe ssleay32.ddl-tiedosto puuttuu), koska Vaikka ne on helppo korjata, ne näkyvät aina, tekevät niistä tylsiä ja ärsyttäviä, ominaisuuksia, jotka tekevät tästä oppaasta välttämättömän.

Indeksi

  Kuinka korjata rundll32.exe-virhe RunDLL:n lataamisessa?

  Nyt päästäksesi suoraan asiaan ja että voit korjata rundll32.exe-virheen RunDLL:ää ladattaessa, ensimmäinen asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on miksi tämä tapahtuu sinulle, jotta sinulla on vähän kontekstia asiaan.

  Tosiasia on, että tämän tyyppinen epäonnistuminen tapahtuu, kun tiedot puuttuvat käyttöjärjestelmän ytimen DLL:stä. Tietojen puutteella on useita syitä, aina vioittuneesta tiedostosta yksinkertaisesti siihen, että järjestelmäsi on hyvin vanha etkä ole päivittänyt sitä.

  Olipa ongelmasi syy mikä tahansa, näet tänään tehokkaimmat ratkaisut tähän epäonnistumiseen. Ensimmäinen näistä on yksinkertaisin, mutta samalla toimiva, ja se on yksinkertainen Etsi puuttuva tiedosto ja lisää se tietokoneellesi.

  Tämän saavuttamiseksi sinun on mentävä suosikkiselaimellesi, etsimällä sieltä puuttuvan tiedoston nimi (rundll32), kun saat tulokset, sinun on edettävä linkin syöttämiseen ja tiedoston lataamiseen, On suositeltavaa, että tämä prosessi suoritetaan luotettavalta sivulta Dll-tiedostoina

  Kun sinulla on ladattu tiedosto (todennäköisesti ZIP), pura se työpöydällesi tai haluamaasi kansioon, mene sitten kotiisi ja sieltä "Tietokone".

  Siirry sitten kohtaan "Paikallinen levy C", ja kun olet sen sisällä, napsauta "Windows", kirjoita lopuksi nimetty kansio "System32" ja liitä lataamasi tiedosto. Jos teit kaiken oikein, ongelma poistuu kokonaan.

  Tämän tuomion muunnelmia

  Yllä olevan avulla tiedät jo kuinka korjata rundll32.exe-virhe ladatessasi RunDLL:ää, mutta tällä virheellä voi olla yhtä ärsyttävä versio, joka heittää seuraavan viestin: "Virhe ladattaessa tiedostoa, määritettyä moduulia ei löydy" .

  Jotta et joutuisi pulaan, jos tämä toinen ongelma sattuu sinulle, tänään opit myös ratkaisemaan sen. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on mennä Windowsin käynnistykseen ja kirjoita hakupalkkiin "Suorita".

  Kun samanniminen ohjelma tulee ulos, napsauta syöttääksesi sen, tämä saa näkyviin ikkunan, johon voit kirjoittaa, laita siihen seuraava komento: msconfig ja paina enter.

  Tämä toiminto vie sinut uuteen osioon, jossa on useita vaihtoehtovälilehtiä, valitse "Käynnistä"-niminen ja poista tästä virheen aiheuttavaan ohjelmaan liittyvä valintaruutu, ja voila sillä ongelma pitäisi ratkaista ikuisesti.

  Yllä olevan kanssa tiedät jo kuinka korjata rundll32.exe-virhe ladattaessa RunDLL:ääja myös kuinka korjata sen muunnelma, jos se ilmestyy, joten sinulla ei ole täällä muuta tekemistä, on aika mennä tietokoneellesi ja ottaa ratkaisut käyttöön.

  Mutta ennen kuin lähdet, muista, että tämä ei ole ainoa kohtaamasi virhe, koska monet virheet osoittavat, että DLL-tiedosto puuttuu, joten ei olisi huono asia, jos saisit lisätietoja tästä aiheesta. Voit esimerkiksi etsiä: Kuinka ratkaista virhe opengl32.dll tiedosto puuttuu ?, joka on yksi yleisimmistä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up