Kuinka korjata Samsung Galaxy -ongelmat

Kuinka korjata asetukset ja ratkaista tärkeimmät ongelmat, joita kohtaat Samsung Galaxylla (S20, S21, S22 ja muut mallit)

Samsung Galaxy -sarjan älypuhelimet ovat maailman myydyimmät Android-matkapuhelimet, joiden kaupallinen menestys johtuu sekä siitä, että se on erinomainen puhelin, että Samsungin erittäin tehokkaasta mainonnasta ja markkinoinnista.

Samsung Galaxy -puhelimet ovat erittäin monipuolisia, ja niissä on monia tapoja käyttää niitä, jotka eroavat muista Android-älypuhelimista. Samsungin matkapuhelimiin asennettua Android-versiota on itse asiassa muokattu voimakkaasti alkuperäiseen Google-versioon verrattuna, ja siihen on lisätty erilaisia ​​omia työkaluja ja lisätoimintoja, jotka ovat joskus hyödyttömiä.

Alla näemme kuinka korjata Samsung Galaxy -vaihtoehdot ja asetukset sekä tapoja ratkaista yleisimmät ongelmatjossa on opas, joka koskee käytännössä kaikkia Samsung-älypuhelimia (alkaen viimeisimmästä markkinoille julkaistusta, eli

1) Muisti täynnä turhia sovelluksia tai "bloatware"

Samsung Galaxy -matkapuhelimissa on vähemmän todellista muistia käytettävissä Android-järjestelmän ansiosta, jota lihottavat lukuisat esiasennetut ominaisuudet ja sovellukset. Myös milloin ostat Samsungin tarjouksesta Vodafone-, Tim- tai WindTre-puhelinliittymällävoi olla muitakin näiden puhelinyhtiöiden sovelluksia.

Esiasennettujen turhien sovellusten poistaminenon mahdollista viedä itsesi polulle Asetukset -> Sovelluksetselaa kaikkien puhelimeesi asennettujen sovellusten luetteloa ja löydä sovellukset, joita ei ole koskaan käytetty.

Joillekin voit painaa painiketta poistaaksesi ne ja poistaaksesi ne, toisille on painike Poista käytöstä, jonka avulla voit tehdä niistä passiivisia puhelimessa ja aktivoida ne uudelleen milloin haluat. Sovellusten poistaminen käytöstä vapauttaa päivitysten ja väliaikaisten tiedostojen varaamaa muistitilaa ja varmistaa, että ne eivät pysy käynnissä taustalla, mikä hidastaa puhelintasi.

Jos haluamme korvata joitain sovelluksia, suosittelemme, että luet oppaamme 20 parasta sovellusta Samsung Galaxylle.

2) Sammuta Bixby ja yhdistä painike uudelleen

Bixby on Samsungin älykäs avustaja joka tulee esiasennettuna ja aktivoituna kaikkiin Samsung Galaxy -puhelimiin. Koska se ei ole yhtä hyvä kuin Google Assistant ja koska sitä käytetään hyvin vähän, ihanteellinen olisi poistaa se käytöstä.

Jos haluat poistaa Bixbyn käytöstä, sinun on toimittava tällä tavalla: Kun Bixby on käynnissä, avaa Bixby-sovellus ja napauta sitten yläosassa olevaa rataspainiketta siirtyäksesi asetuksiin. Vieritämme alas osioon Ääni ja poistamme ääniavustajan käytöstä.

Kun Bixby on poistettu käytöstä, puhelimesi kyljessä oleva painike ei enää tee mitään, ja saattaa olla hyvä idea kartoittaa se uudelleen ja antaa sille toinen toiminto, joka vie meidät valikkoon asetukset Bixby-sovelluksesta ja paina sitä Bixby-painike.

3) Poista eleet käytöstä

Samsungin uusiin malleihin niin monia hyödyttömiä pikanäppäimiä eleillä näytöllä. Voit poistaa ne käytöstä siirtymällä kohtaan asetukset -> liike ja eleet tai Asetukset > Oma laite > liikkeet ja eleet ja deaktivoimme ne, jotka ovat ärsyttäviä tai joista emme pidä.

Vaikka jotkin niistä voivat olla hyödyllisiä ja maukkaita, eleiden poistaminen käytöstä auttaa myös pidentämään akun käyttöikää. Samasta aiheesta voimme lukea oppaamme Hyödyllisiä eleitä ja toimintoja Samsung Galaxy- ja Android-puhelimissa.

4) Vapauta itsesi ärsyttävistä ilmoituksista

Mitä enemmän sovelluksia sinulla on, sitä enemmän ilmoituksia näkyy yläreunassa täyttää palkin, kunnes se aiheuttaa paljon hämmennystä. Tehokkain tapa välttää tarpeettomat tai ei-toivotut ilmoitukset on poistaa ne käytöstä itse sovelluksessa.

Jatka avaamalla asennettujen sovellusten luettelo ja napauttamalla sovellukset, joista et halua saada ilmoituksia löytääksesi valinnan peruutusvaihtoehdon; Vaihtoehtoisesti voimme toimia suoraan ilmoituksen perusteella pitämällä sormea ​​sen päällä ja valitsemalla vaihtoehdon muuttaa kyseiseen sovellukseen liittyviä ilmoitusasetuksia.

Muistutamme, että Asetukset-valikossa on myös erittäin hyödyllinen valikko Ilmoituksetjotta voit sammuttaa virtakytkimen Yleiset ilmoitukset tai poistaaksesi ärsyttävimmät ilmoitukset käytöstä.

Saadaksesi lisätietoja, voimme lukea artikkeleitamme kuinka Ota käyttöön Samsungin Älä häiritse -tila ja Android-lukitustila.

5) Pidennä akun käyttöikää

Monissa viimeaikaisissa Samsungeissa on akkuongelmia liian monta aktiivista sovellusta muistissa; akun käyttöiän pidentämiseksi poistamme käytöstä hyödyttömät, kuten oppaan ensimmäisessä luvussa näkyy.

Jos olemme poissa kotoa eikä latauspistettä ole lähellä, se kannattaa aktivoida energiansäästötilan ja deaktivoi kaikki tarpeettomat kytkimet, kuten Bluetooth- tai GPS-paikannus; Voit tehdä tämän vetämällä ilmoituspalkkia alas ja avaamalla pikaohjaimet-painikkeen.

Akun säästämiseksi deaktivoimme automaattinen kirkkaus ja aseta kiinteä arvo alle 50 %, jotta saat vähintään 2 tuntia lisää.

Akkuongelmien ratkaisemiseksi voimme myös lukea oppaitammeAndroid-akun optimointi jokaisessa älypuhelimessa ja mikä Android-sovellus optimoi akun ja säästää energiaa.

6) Oikeat käyttöliittymän hidastukset

Myös tehokas Samsung-älypuhelin voi hidastaa huomattavastijoka näyttää viiveet ja hidastumiset päivittäisessä käytössä, pyyhkäisemällä näyttöjen välillä, selattaessa valikoita ja sovelluksia sekä avattaessa useita sovelluksia kerralla.

Paras tapa korjata viiveet ja hidastukset kaikissa Samsungissa on Yhden käyttöliittymän järjestelmän käynnistysohjelman vaihtokäyttämällä sitä sen sijaan Nova Launcheraina yksi niistä Kevyimmät ja parhaat ilmaiset kantoraketit Android-puhelimille.

7) Korjaa hidas kamera

Samsungeista löydämme aina parhaat kamerat, mutta usein ongelmia aiheuttaa Kamera-sovellus, joka ei vastaa asennettuja antureita. Onneksi voimme käytä muita yhteensopivia kamerasovelluksia Samsungin antureilla, jotta voit ottaa heti kauniimpia ja ammattimaisempia kuvia.

Voit vaihtaa Samsung-puhelimeesi sisäänrakennetun kamerasovelluksen lukemalla oppaamme parhaat kamerasovellukset Androidille valokuvaamiseen matkapuhelimellasi.

8) Poista animaatiot käytöstä

Kaikissa Samsung-puhelimissa on mukavia animaatioita, kun avaamme sovelluksen tai valikon, mutta ajan myötä nämä animaatiot muuttuvat hitaiksi ja tylsiksi, mikä vaikuttaa negatiivisesti puhelimen suorituskykyyn.

Onneksi voimme tehdä animaatioista pehmeämpiä tai sammuttaa ne kokonaan käyttämällä tietyt merkinnät Kehittäjäasetuksissakuten näkyy artikkelissamme kuinka poistaa Android-animaatiot käytöstä nopeammassa matkapuhelimessa.

9) Mukauta (tai poista käytöstä) aina aktiivinen näkymä

Aina päällä oleva toiminto se on tapa lukea tietoja puhelimesi näytöltä milloin tahansa ilman, että sinun tarvitsee koskea siihen. Jokaisessa Galaxy-puhelimessa, joka sisältää "Aina näytössä" -ominaisuuden, voit muuttaa joitakin asetuksia tehdäksesi siitä entistä hyödyllisemmän.

Voit mukauttaa tätä ominaisuutta siirtymällä osoitteeseen Asetukset > Näyttö (tai Lukitusnäyttö) > Aina näytössä. Tästä valikosta voit mukauttaa ohjelman, milloin se pidetään aktiivisena (mihin aikaan päivästä tai yöstä), kirkkaustasoa ja näytettävää sisältöä.

Voimme lukea oppaamme tästä erikoistoiminnosta kuinka mukauttaa aina päällä olevaa näyttöä Samsungissa, Oneplusissa ja kaikissa Androidissa.

Johtopäätökset

Samsungit ovat aina Android-älypuhelimien kärkijoukossa mutta menneisyyteen verrattuna he ovat menettäneet sen uutuusvaikutuksen, joka oli määrännyt sen menestyksen "todellisena iPhone-kilpailijana". Monien kilpailijoiden ilmaantuminen on pakottanut Samsungin korjaamaan suurimman osan vuosien varrella esiin tulleista vioista, mutta nytkin puhelimissa on ongelmia, varsinkin jos annamme muutaman vuoden kulua ilman optimointia ja ilman, että joitain toimintoja deaktivoidaan.

Edelleen Samsung-teemalla voimme lukea oppaamme temppuja ja piilotettuja ominaisuuksia Samsung Galaxyssa ja artikkelin haasteet Samsung Galaxy vs iPhone: kumpi puhelin on parempi?

Indeksi
 1. 1) Muisti täynnä turhia sovelluksia tai "bloatware"
 2. 2) Sammuta Bixby ja yhdistä painike uudelleen
 3. 3) Poista eleet käytöstä
 4. 4) Vapauta itsesi ärsyttävistä ilmoituksista
 5. 5) Pidennä akun käyttöikää
 6. 6) Oikeat käyttöliittymän hidastukset
 7. 7) Korjaa hidas kamera
 8. 8) Poista animaatiot käytöstä
 9. 9) Mukauta (tai poista käytöstä) aina aktiivinen näkymä
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up