Kuinka kytkeä Nintendo Switch Ethernet-portteihin

Jos pidät pelaamisesta verkossa, saatat jo tietää, kuinka tärkeä Ethernet-yhteys konsoliin on. Valitettavasti Nintendo Switchissä ei ole sisäänrakennettua Ethernet-porttia.

Tämä johtuu todennäköisesti sen kannettavammasta luonteesta; Se on suunniteltu kannettavaksi ympäri kotoa ja poissa sen sijaan, että istuisi paikallaan yhdessä paikassa pitkiä aikoja. Siksi monien pelaajien on luotettava Wi-Fi-yhteyteen muodostaakseen yhteyden Switchiin, joka avaa oven korkeammille viiveille verkossa.

Onneksi kytkimen voi liittää Ethernet-yhteyteen, kun se on telakalla.

Kytkimen liittäminen Ethernet-porttiin

Tätä varten meidän on käytettävä telakan sivussa olevia USB-portteja. Käytät todennäköisesti niitä juuri nyt; Niitä käytetään yleensä ulkoisten lisävarusteiden kaapelien lataamiseen.

Asennus on helppoa - kun sinulla on sovitin, kytke se konsolin sivuun. Ota sitten Ethernet-kaapeli ja liitä toinen pää sovittimeen ja toinen reitittimen korvaavaan Ethernet-porttiin. Kytkin on nyt kytketty Internetiin Ethernet-yhteyden kautta, mutta vain telakointiasemassa.

Kun kytkin on telakassa, kytke se päälle ja siirry alareunassa olevaan Järjestelmäasetuksiin ja valitse sitten "Langallinen yhteys". Tämän avulla voit muodostaa langallisen yhteyden kytkimeen.

Mitä voit käyttää Ethernet-sovittimena, siinä on Virallinen Nintendo Ethernet -sovitin kytkimelle; jos kuitenkin ostat siellä, kohtaat muita yrityksiä, jotka valmistavat kolmansien osapuolten sovittimia, jotka voivat olla halvempia.

Miksi sinun pitäisi välittää Ethernetistä

On totta, että yhteyden nopeus Wi-Fi-yhteyden kautta on nykyään melko hyvä. Miksi sinun pitäisi vaivata Ethernet-sovittimen hankkimista, kun Wi-Fi-yhteydet ovat jo nopeita?

Avain tässä ei ole niinkään latausnopeus, vaan kytkimen ja reitittimen välinen nopeus. Wi-Fi-yhteyttä käytettäessä kytkimen ja pelipalvelinten välillä on jonkin verran viivettä. Tämä puolestaan ​​tekee peleistä hieman normaalia hitaampia.

Jos pelaat peruspelejä verkossa, et ehkä huomaa suurta eroa Wi-Fi: n kanssa; Taistelupelit luottavat kuitenkin ajoitukseen saadakseen sen oikein. Toistaminen Wi-Fi-verkossa voi olla muutama kehys jäljessä Ethernetistä; Se voi tuntua aluksi pieneltä, mutta se voi tehdä tai rikkoa hyökkäyksen, joka kytkeytyy peliin, kuten Smash Bros.Ultimate tai Dragonball FighterZ.

Liittyvät 9 parasta Nintendo Switch -peliä paikalliselle moninpelille

Valitettavasti täydellisen yhteyden saaminen riippuu siitä, käyttävätkö vastustajasi myös Ethernet-yhteyksiä. Jos heitä ei ole häiritty, joissakin peleissä jatkat viiveitä langallisesta yhteydestä huolimatta.

Muuta asioita

Jos kytkin pysyy suurimmaksi osaksi yhdessä paikassa ja reititin on lähellä, voit hyödyntää vakaampia yhteyksiä Ethernet-sovittimen avulla. Vaikka useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä Wi-Fi-verkkoon, voit tehdä oman osasi vähentää viivettä johdotamalla konsolin.

Kieltäydytkö pelaamasta muuta verkkoa kuin Ethernet? Kerro meille alla.

Indeksi
  1. Kytkimen liittäminen Ethernet-porttiin
  2. Miksi sinun pitäisi välittää Ethernetistä
  3. Muuta asioita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up