Kuinka kytkeä Samsung J2 Prime, J5, J7 tai J7 Prime televisioon

Käyttäjien on yhä tärkeämpää tietää kaikki älypuhelimen käyttötarkoitukset, ja puhelimen liittäminen televisioon on ehdottomasti jotain, mitä he haluavat tehdä. Tämä johtuu siitä, että monesti he haluavat nähdä tiedostoja suuremmalla näytöllä kuin matkapuhelin, kuten valokuvia, videoita tai pelejä, jotka voidaan jakaa perheen tai ystävien kanssa, jos haluat. Tästä syystä teemme oppaan useilla tavoilla liitä Samsung J5 tai J7 televisioon, se on jotain erittäin helppoa ja hyödyllistä niille, jotka haluavat saada kaiken irti päätelaitteestaan.

Indeksi

  Kuinka kytkeä Samsung J5 tai J7 televisioon

  On olemassa useita tapoja yhdistää matkapuhelin televisioon, ja tästä syystä luetellaan kaikki olemassa olevat, jotta voit käyttää sinulle parhaiten sopivaa tai helpompaa tapaa.

  1.- Liitäntä HDMI-kaapelilla

  Tämä on yksinkertaisin tapa, koska vain kaapeli on tarpeen ja se on normaalia olla kotona. Useimmissa älypuhelimissa on microHDMI -lähtö, jonka avulla voit liittää kaapelin puhelimen aukkoon ja television tuloon.

  Kun olet liittänyt kaapelin oikein, sinun on siirryttävä TV -asetuksiin ja siirrettävä kohtaan, jossa tulot näkyvät. HDMI. Näin voit nähdä älypuhelimesi näytön televisioruudulla.

  2.- Yhteys MHL: n kautta

  Kuten edellinen vaihtoehto, se on yhteys kaapelin kautta, mutta on tavallisempaa löytää matkapuhelin, jossa on MHL kuin microHDMI.

  Tämän yhteyden suuri etu on se, että voit katsella videoita FULL HD -laadulla, jolloin saat paremman kokemuksen katsellessasi mobiilisisältöä televisiosta.

  Samsung J5- tai J7 -laitteen liittäminen televisioon tällä menetelmällä on melko nopeaa ja helppoa, sinun tarvitsee vain liittää pieni korttipaikka puhelimeen ja iso televisioon, kun olet tehnyt sen oikein, voit nähdä puhelimesi televisiossasi.

  3.- Yhteys Google Chromecastin kautta

  Tämä on ehkä mukavin kaikista vaihtoehdoista, koska se on langaton yhteys, joten et tarvitse mitään muuta kuin matkapuhelinta ja televisiota.

  Kun yhdistät matkapuhelimesi Chromecast sinulla on henkilökohtainen kaukosäädin, mikä tarkoittaa, että voit käyttää ohjelmia, toistaa videoita, musiikkia, surffata Internetissä, säätää äänenvoimakkuutta ja monia muita vaihtoehtoja.

  Kännykälläsi löydät Chromecast, ja jos ei, voit käyttää virallista sovelluskauppaa Android, nimittäin Google play ja etsi sovellus ladataksesi sen, joten voit nähdä Samsungin näytön televisiossasi molempien laitteiden välisen linkin ansiosta.

  Nämä ovat 3 tapaa liitä Samsung J5 tai J7 televisioon, kumpi näistä kolmesta toimii sinulle, sinun on vain nähtävä, mistä pidät eniten.

  Liitä Samsung J2 Prime televisioon

  J -linja on epäilemättä yksi Samsungin suosituimmista nykyään, varsinkin sen Prime -versioiden julkaisun jälkeen. Ei voida kiistää, että mobiililaitteiden ominaisuudet J ottaen huomioon niiden hinnan ovat yksinkertaisesti suuria, tulossa vaihtoehto, joka on otettava huomioon ihmisille, jotka haluavat hyvän laitteen, laadukkaita, mutta jotka eivät voi tai haluavat käyttää paljon rahaa puhelimeen.

  Liitä Samsung J2 Prime televisioon

  On puolestaan ​​täysin normaalia, että monet ihmiset yhdistävät puhelimen televisioon voidakseen nauttia erilaisesta sisällöstä, kuten YouTuben katsomisesta, valokuvista jne. Mutta tapauksessa Samsung J2 Prime Tämä ei esimerkiksi sisälly Smart View -laitteeseen, jotta voit yhdistää puhelimen älytelevisioon ilman johtoja.

  Yhtä hyvin Muista, että Samsung J2 Prime sisältää microUSB -portin Ilmeisesti jos käytämme sitä televisioon yhdistämiseen, tapahtuu, että se ottaa sen tallennusyksiköksi eikä toista sitä, mitä teemme laitteella.

  Kuinka yhdistää Samsung J2 Prime televisioon

  Suosittelen, että käytät sovitinta, jota he myyvät missä tahansa elektroniikkaliikkeessä, jossa on microUSB -tulo ja yksi HDMI -lähtö ja MHL: n avulla voit yhdistää puhelimen mihin tahansa televisioon, jossa on täsmälleen HDMI -tulo, riippumatta siitä, onko se älykäs, merkki vai mikä tahansa.

  Se on ainoa tapa yhdistää Samsung J2 Prime televisioon vakaalla tavalla jotta voit toistaa sisältöä ja kaikkea mitä teet matkapuhelimellasi, koska kuten sanoin, jos käytät USB -liitäntää, ainoa asia, jonka saavutat, on se, että televisio ottaa sen tallennuslaitteena eikä mitään muuta.

  J2: n yhdistäminen Smart TV: hen

  Mainitsemani kaapelin voit hankkia sen elektroniikkaliikkeestä tai jos he myyvät jopa matkapuhelinten lisävarusteita voit kokeilla kaupoissa, kuten Amazon, Mercado Libre, jne. Jos olet varmasti hankkimassa sitä, hinta on melko edullinen ja tällä tavalla voit muuntaa television ilman Internet -yhteyttä älytelevisioksi Samsung J2 Prime -laitteesi ansiosta.

  Ilmeisesti sinulla on epäilyksiä, voit jättää sen hieman alemmaksi kommenttikenttään.

  Samsung J5: n liittäminen älytelevisioon

  Kuten hän Samsung J7 kuten Samsung J7 Prime Ne ovat erittäin suosittuja matkapuhelimia ympäri maailmaa, joten on tavallista, että monet ihmiset ihmettelevät, voidaanko se liittää televisioon, ja vastaus on epäilemättä positiivinen, koska on monia tapoja yhdistää tai lähettää sisältöä puhelimestamme televisiosta Smart TV: hen.

  Kuinka yhdistää Samsung J7 televisioon

  Jos sinulla on televisio, joka ei ole älykäs, ainoa tapa muodostaa siihen yhteys matkapuhelimesta on käyttää HDMI- tai MHL -kaapeli, Ongelmana on, että tällä laitteella ei ole näitä yhteyksiä, joten jos televisiosi ei ole älykäs, kerron tästä lähtien, että säästät itsesi lukemalla artikkelin loput, koska se ei auta sinua ollenkaan.

  Nyt jos sinulla on Smart TV, jota voit käyttää Näytön peili tai Smart View on erittäin hyvä, että voit nauttia kaikesta, mitä teet mobiililaitteellasi, erittäin helposti ja nopeasti.

  Yhdistät molemmat laitteet samaan Wi-Fi-verkkoon ja yksinkertaisesti aktivoimalla Screen Mirror -toiminnon ja asettamalla television muodostamaan yhteyden, voit nyt nauttia matkapuhelimestasi ja myös televisiosta.

  Liitä TV Samsung J7 Prime -laitteeseen

  Voit myös ostaa kaapelin microUSB - HDMI tai liitä matkapuhelin suoraan USB: n kautta, ongelma on, että tällä viimeisellä vaihtoehdolla tapahtuu, että emme voi nähdä mobiilinäyttöä televisiossa, mutta voimme nähdä valokuvia, videoita jne. Koska pidät sitä tallennusyksikkönä, yhdistä se, jos haluat nähdä valokuvia tai videoita, elokuvia, sarjoja tai mitä tahansa laitteelle tallennettua myös USB: n kautta se on hyvä vaihtoehto.

  Liitä Samsung J7 televisioon ilman kaapeleita

  Mutta kuten sanoin, jos sinulla on Smart TV, liitäntämahdollisuudet ovat laajat ja Samsung J7 ja J7 Prime Ne mahdollistavat kaikki nämä, jotta voit tällä tavoin nauttia matkapuhelimesi näytöstä suuressa televisiossasi, joka sinulla on olohuoneessa, epäilemättä erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto.

  Kuten aina, jos sinulla on epäilyksiä, jatka ja jätä kommentti, jossa kysytään samaa alla, ja kun voin, voin vastata sinulle.

  Liitä Samsung J5 televisioon

  Matkapuhelimet ovat olennainen osa elämäämme tänään, ja vietämme tuntikausia niiden näyttöjä. Kyse ei ole enää pelkästään soittamisesta tai viestien lähettämisestä, vaan älypuhelimet ovat viihdekeskus, jossa voimme pelata pelejä, katsella televisiota ja jopa nauttia sovelluksista, kuten Netflixistä. Jos käytät päivän katsomalla sisältöä mobiililaitteellasi, olet ehkä jo miettinyt miten liitä Samsung J5 televisioon.

  HDMI -kaapeli Samsung J5: n liittämiseen televisioon

  Helpoin tapa muodostaa yhteys HDMI -kaapelin kautta. Tämän oheislaitteen voi ostaa Samsung -kaupasta tai mistä tahansa erikoisliikkeestä.

  Tämän järjestelmän hyvä puoli on se sinun ei tarvitse määrittää mitään. Yhdistämme kaapelin J5: een ja televisioon ja näemme nyt kaiken, mitä meillä on matkapuhelimessa, suurelta näytöltä.

  Langaton yhteys

  Jos etsimme pysyvämpää ratkaisua, joka ei tarkoita, että kotona olisi ylimääräisiä kaapeleita, voimme yhdistää Samsung J5: n televisioon langattoman järjestelmän kautta.

  Googlen Chromecast on yksi toteuttamiskelpoisimmista ratkaisuista. Tällä laitteella on melko edullinen hinta ja sen käyttö on erittäin yksinkertaista.

  Chromecast muodostaa yhteyden televisioon, WiFi -yhteyteen ja sitä voidaan ohjata tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta.

  Sinun tarvitsee vain tehdä liitä Chromecast, määritä se ja liitä sitten mobiililaite vastaanottimen paikalliseen WiFi -verkkoon. Ei ole välttämätöntä ladata minkäänlaista ulkoista sovellusta, voimme hallita Chromecastia suoraan matkapuhelimesta voimme näyttää mitä tahansa matkapuhelimemme sisältöä televisiossa että haluamme.

  Samsung Galaxy J5 sisältää Miracast. Se on vakiojärjestelmä, johon useimmat matkapuhelimet, joissa on Android 4.2 tai uudempi käyttöjärjestelmä, sisältävät ja jotka mahdollistavat mobiililaitteen yhdistäminen älytelevisioon ilman kaapeleita.

  Toimii protokollan kautta "Näytön peilaus" mikä tarkoittaa sitä, että jotta voimme nähdä mobiililaitteen sisällön televisiossa, näytön on oltava päällä koko ajan. Tämä voi olla hieman epämiellyttävää, jos haluamme nähdä esimerkiksi elokuvan, mutta on erittäin käytännöllistä, jos haluamme nähdä joitakin valokuvia suurelta näytöltä tai nauttia suosikki YouTube -videoistamme.

  Aktivoimme Miracastin asetukset ja etsimme vaihtoehtoa. Jotain samanlaista "Cast -näyttö" tai "Langaton näyttö". Aktivoimme sen ja Yhdistämme sen samaan WiFi -verkkoon, johon Smart TV on kytketty. Sitten voimme nähdä televisioruudulta kaiken, mitä matkapuhelimessamme on.

  Ei ole enää tarpeen jättää silmämme katsomaan suosikkikuviamme tai -videoitamme pienessä muodossa, nyt voimme nauttia niistä suurella näytöllä kytkemällä matkapuhelimen televisioon.

  Jos haluat nauttia elokuvista ja TV: stä matkapuhelimellasi, älä missaa suosituksiamme sovelluksista elokuvien katseluun Androidilla ja sovelluksia television katselua varten Androidilla.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up