Kuinka ladata elokuvia ja TV-sarjoja Amazon Prime Videosta

Tarvitseeko meidän ladata jaksoja suosikki-TV-sarjoistamme tai elokuvasta Amazon Videosta? Katsotaanpa, miten se tehdään

Amazon Prime Videosta on nopeasti tullut yksi käytetyimmistä suoratoistopalveluista Italiassa, koska sitä tarjotaan alueellaAmazon Prime -tilaus (paljon laajempi ja muita mielenkiintoisia etuja).

Vaikka sitä tarjotaan "käytännöllisesti katsoen ilmaiseksi" (vaikka meidän pitäisi silti maksaa vuosittainen Prime-tilaus), se ei tarkoita, että palvelu olisi huono: siellä on laadukkaita alkuperäissarjoja, paljon alkuperäistä italialaista sisältöä ja sitä on mahdollista hyödyntää. sivusto tai mobiililaitteiden sovellus toimii täysin samalla tavalla kuin Netflixissäkuten luettelossa olevien elokuvien ja TV-sarjojen lataaminen.

Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka helppoa on ladata elokuvia ja TV-sarjoja Amazon Prime Videosta, jotta voit katsoa niitä milloin tahansa myös ilman Internet-yhteyttä tai tukkeutumatta kotilinjaasi. Juuri niin kuin Netflixistä näkyy Tällä ominaisuudella on rajoituksia: lataukset ovat nähtävissä vain Amazon Prime Videossa, ja tietyn ajan kuluttua ne on ladattava uudelleen, jotta katselua voidaan jatkaa.

Lataa Amazon Video -elokuvia ja TV-sarjoja PC:ltä

Jos katsomme Amazon Prime Video TV-sarjoja ja elokuvia tietokoneella, voimme ladata sisällön offline-katselua varten lataamallaErillinen sovellus Windows 11:lle ja Windows 10:lle suoraan osoitteesta Microsoft Store.

Kun olet ladannut sovelluksen, avaa se, kirjaudu sisään Amazon-tilillä aktiivisella Prime-tilauksella, etsi sisältö, jonka haluamme tallentaa paikallisesti tietokoneelta (auttaa myös hakupalkin kanssa) ja kun sisältö on tunnistettu lataa, paina sitä ja napsauta painiketta ladata tai ylös Lataa jakso. Sovellus lataa sisällön tietokoneen sisäiseen muistiin, joten voit käynnistää sen myös ilman Internet-yhteyttä.

Lataamamme sisältö on nähtävissä sivuvalikosta Lataukset, joka kerää kaiken ladatun sisällön. Tallentaaksesi kokonaisen TV-sarjan (kaikki jaksot) avaamme esikatseluikkunan, paina -painiketta Lisää videoluetteloonjatkamme Henkilökohtainen aluevalitse juuri lisätty sarja ja paina -painiketta ladata sarjan kaikkien jaksojen vieressä; jos valitulla sarjalla on useita kausia, toistamme vaiheet valitsemalla toisen kauden ja painamalla osoitettua painiketta uudelleen.

Jos meillä on Mac tai MacBook, voimme ladata Amazon Prime Video -sovelluksen suoraanApple App Store; vaihtoehtoisesti voimme aina ladata elokuvia ja TV-sarjoja Amazon Prime Videosta käyttämällä virallinen nettisivu.

Lataa Amazon Video -elokuvia ja TV-ohjelmia puhelimeesi tai tablet-laitteeseen

Jokainen, joka pitää elokuvien ja TV-sarjojen katselusta puhelimella tai tabletilla ja haluaa lähteä matkalle, voi lataa suosikkisisältösi mobiililaitteellesi, joten voit käyttää sitä myös ilman verkkoyhteyttä. Ennen kuin jatkat, ladataan Amazon Prime Video -sovellus osoitteesta Google Play Kauppa ja alkaenApple App Storesen mukaan, minkä tyyppistä laitetta aiomme käyttää.

Ladataksemme suosikkisisältöäsi avaamme sovelluksen, kirjaudumme tarvittaessa sisään (joille Amazon-sovellus on jo määritetty tilillä, pääsevät automaattisesti sisään), avaamme elokuvan tai TV-sarjan, josta olemme kiinnostuneita (tai etsimme sitä valikosta Löydöt alla) ja kun saavumme esikatselusivulle, painamme eteenpäin Lataa kausi tai ladata.

PC-versioon verrattuna voimme ladata myös TV-sarjan koko kauden ilman, että kutakin jaksoa tarvitsee klikata: merkittävä etu, jos meillä on tabletti ja haluamme täyttää sen jaksoilla ja elokuvilla, joita voi katsoa matkoilla. hotellissa tai lomalla, jossa ei odoteta olevan vakaata Internet-yhteyttä.

Päästäksemme kaikkiin sovellukseen ladattuihin sisältöihin meidän tarvitsee vain painaa valikkoa Henkilökohtainen aluemuista avata välilehti Lataukset ja avaa jokin sisällöstä omistetulla sivulla.

Kuinka aktivoida automaattinen lataus

Myös mobiililaitteiden Amazon Prime Video -sovelluksesta voimme aktivoida TV-sarjan jaksojen automaattisen latauksen, jotta voimme hyödyntää nopeinta yhteyttä (esim. kodin Wi-Fi tai Wi-Fi-hotspot) jaksojen lataamiseen. heti puuttuu.

Aktivoi tämä hyödyllinen toiminto avaamalla Amazon Prime Video -sovelluksen Androidissa tai iPhonessa/iPadissa, paina valikosta Henkilökohtainen alueavaa valikko painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa hammaspyörän muotoista kuvaketta Suoratoisto ja lataukset ja mennään valikkoon Automaattinen lataus.

Uudessa näytössä aktivoimme Automaattinen lataus -kohdan vieressä olevan kytkimen, valitsemme automaattisesti ladattavien jaksojen lukumäärän ja säästääksemme tilaa laitteen sisäisessä muistissa varmistamme, että aktivoimme myös kohteen vieressä olevan kytkimen. Poista katsotut jaksot.

Johtopäätökset

Amazon Prime Videolla ei ole mitään kadehdittavaa Netflixin kaltaiselle paljon testatummalle palvelulle: kuvanlaatu on erittäin korkea, palvelu on saavutettavissa ilman ongelmia sekä tietokoneilla että älypuhelimilla ja tableteilla ja niille. rakastaa elokuvien ja TV-sarjojen lataamista paikallisestitarjoaa mahdollisuuden ladata suosikkisisältösi ja aloittaa automaattisen latauksen (jälkimmäinen toiminto on käytettävissä vain puhelimissa ja tableteissa).

Jos haluamme hyödyntää samaa toimintoa Netflixissä, pyydämme sinua lukemaan oppaamme kuinka katsoa Netflix TV-sarjoja ja miten lataa elokuvia ja jaksoja Netflixistä katsoaksesi niitä offline-tilassa.

Indeksi
  1. Lataa Amazon Video -elokuvia ja TV-sarjoja PC:ltä
  2. Lataa Amazon Video -elokuvia ja TV-ohjelmia puhelimeesi tai tablet-laitteeseen
    1. Kuinka aktivoida automaattinen lataus
    2. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up