Kuinka ladata ja asentaa Facebook Live ilmaiseksi Android -puhelimille, iPhonelle ja PC: lle

Facebook on yksi tärkeimmistä sosiaalisista verkostoista maailmassa, sosiaalinen verkosto, joka on erityisesti kehitetty kaikille käyttäjät, jotka haluavat pitää yhteyttä muiden kanssa, ja itse asiassa myös maailman suosituin, ja sillä on yli 2000 miljoonaa ainutlaatuista kuukausittaista aktiivista käyttäjää.

Yksityiskohtien lisäksi totuus on, että Facebook -kehittäjät huolehtivat jatkuvasti siitä, että he voivat tarjota kaikille käyttäjille, uudistetut toiminnot, jotka muuttavat sinut yhä täydellisemmässä sovelluksessa, johon voimme nimetä Facebook Lite.

Juuri nyt, milloin tahansa Facebook -käyttäjä aikoo tehdä suoran lähetyksen Jotta tavoitat kaikki ystäväsi sosiaalisissa verkostoissa, sinun on työskenneltävä käsi kädessä Facebook Live -työkalun kanssa, joka on erittäin yksinkertainen kertoa totuus, kun opimme tuntemaan sen.

Tässä mielessä sinun on otettava huomioon, että tässä artikkelissa aiomme opettaa sinulle Facebook Liven käytön erittäin nopeasti ja yksinkertaisesti, ja siten voi lähettää mistä haluat, milloin vain haluat.

Jos haluat tietää lisää Facebook Liven yksityiskohdista, meidän on korostettava, että tämä toiminto julkistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015, vaikka alussa vain suuret julkkikset, joilla oli sertifioitu profiili sosiaalisessa verkostossa he pääsisivät siihen.

Onneksi ajan myötä myös Facebook Live on saapunut kaikille muille käyttäjille, joilla on aktiivinen profiili tai sivu. Jos haluat asentaa Facebook Liven Android- tai iPhone -laitteeseesi, tässä artikkelissa on kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä siitä.

Indeksi
  1. Lataa Facebook Live Androidille tai iPhonelle
  2. Kuinka käyttää Facebook Livea?
  3. Kuinka ladata ja käyttää Facebook Livea Androidilla?

Lataa Facebook Live Androidille tai iPhonelle

Ensimmäinen asia, joka meidän on mainittava, on se, että vaikka monet käyttäjien kyselyistä liittyivät tähän, sinun ei itse asiassa tarvitse ladata mitään, vaan vain aloittaa uusien toimintojen käyttö, tässä tapauksessa tietysti Facebook Live.

No, jos sinulla on Android -käyttöjärjestelmällä varustettu mobiililaite, löydät tämän vaihe vaiheelta suoraan Go Live -palvelusta, Jatka. Kuitenkin, jos sinulla on iPhone, sinun pitäisi katsoa tekstikentän alle, Live -videossa ja sitten Jatka.

Kun olet avannut videotoiminnon, toimi seuraavasti aiotaan laittaa sille otsikko, joka voi olla esimerkiksi "MiraHacerloa käsittelevän artikkelin lukeminen".

Sitten sinun on asetettava yksityisyyden taso, jotta kaikki voivat nähdä sen, vain ystäväsi jne. Kaikki riippuu haluamiesi ihmisten määrästä. Kun lähetys alkaa, hälytys lähetetään kaikille Facebook -ystävillesi, joka osoittaa heille, että lähetät juuri sillä hetkellä.

Ja tietenkin, näytöllä näkyy mitä katsojat katsovat, vaikka voimme kiertää laitteen kahden kameran välillä.

Sitten huomaat joitakin tämän toiminnon erityispiirteitä. Näytön alaosaan tulee ilmoituksia kommenteista ja uusista katsojista eli kaikista videoon liittyvät yksityiskohdat.

Lisäksi normaalisti sinulla on myös mahdollisuus lisätä videoon kaikenlaisia ​​suodatintehosteita sen lisäksi, että vaihdat kameroiden välillä kuten aiemmin kommentoimme, kirjoita kaikenlaisia ​​kommentteja tekstikenttiin pohjalta, ja monia muita lisävaihtoehtoja.

Sitten on tiettyjä eroja suoratoiston välillä Android -mobiililaitteesta tai sen tekemisestä iPhonesta, koska toisen tapauksessa näet joitain lisävaihtoehtoja, kuten pystyä piirtämään ruudulle havainnollistamaan tai korostamaan kohdetta katsojille helposti ja yksinkertaisesti.

Tällä hetkellä jotkin Facebook Live iOS: n sovellukset tai toiminnot eivät ole käytettävissä Androidissa. Sen lisäksi mistä tahansa näistä terminaaleista voit lähettää livenä ilman ongelmia Facebookin kautta.

Kuten olemme jo maininneet, viimeisimmät uutiset, jotka Facebook on integroinut sosiaaliseen verkostoonsa ne ovat olleet erittäin vaikuttavia, joiden ainoana tavoitteena on kehittyä ja pysyä ykkösasemalla näillä markkinoilla.

Lataamalla Facebook Live for Android -sovelluksen sinulla on mahdollisuus nauttia lupaavasta uudesta palvelusta tämän yrityksen kehittämä suoratoistovideo.

Tämä on iso askel Facebook -yritykselle. integroituu kilpailuun muiden palveluiden kanssa tämä erittäin tärkeä tyyppi, kuten jättiläinen YouTube, jossa niitä voidaan suoratoistaa.

Käyttäjät ovat ottaneet tämän palvelun erittäin hyvin vastaan, joten valtaosa on yllättynyt, jopa monet heistä, jotka ovat lopettaneet tilinsä käytön Internetissä. Facebook He ovat päättäneet ottaa sen uudelleen.

Tämä ei vain uuden Facebook Liven takia, vaan myös muiden uusien ominaisuuksien vuoksi, jotka yritys lisäsi, jotta kaikki tarjoaa paremman kokemuksen Facebookia käytettäessä.

Kuinka käyttää Facebook Livea?

Tämä ei ole kovin vaikeaa, kuten edellä mainitsimme, sinun on vain tehtävä aktivoi toiminto Facebook Live Ja voit aloittaa tallennuksen samasta Facebook -sovelluksesta, samaan aikaan video näkyy seinälläsi, jotta kaikki ystäväsi voivat nähdä sen tallennuksen aikana.

Jos haluat lähettää sen, sinun on vain etsittävä vaihtoehto jakaa sisältöä ja valita suoraa sisältöä (aaltojen kuvake ihmisen ympärillä).

Kun napsautat tätä vaihtoehtoa, voit määritä otsikko, valitse yksityisyyden taso ja paina uudelleenlähetysvaihtoehtoa. Yksinkertaista eikö?

Kuinka ladata ja käyttää Facebook Livea Androidilla?

Facebook Live ei ole ladattava sovellus, itse asiassa se on vain ominaisuus, joka sisältyy uusimpaan Facebook -päivitykseen. Joten vain sinun on päivitettävä sovellus Android -laitteellasi.

Vaiheet Facebook Liven päivittämiseksi Androidissa:

Jos et tiedä miten päivittää Facebook¸, kerron sinulle, kuinka se tehdään nopeasti ja helposti:

  1. Ensinnäkin sinun on avattava sovellus Google Play Kauppa, jonka löydät hakemistosta sovelluksia Android -laitteellasi.
  2. Nyt sinun on kirjoitettava hakupalkkiin "Facebook" ja napsautettava hakua.
  3. Löydät todennäköisesti useita sovelluksia, sinun täytyy valitse virallinen sovellus. Jos haluat tietää, mikä se on, varmista vain, että sen kehittäjä on Facebook.
  4. Nyt sinun on napsautettava Asenna tai päivitä -painiketta sen mukaan, mitä tarvitset, kun teet tämän heti uusi ikkuna, jossa on tarvitsemasi tiedot päästäksesi sovellukseen.
  5. Latauksen on täytynyt alkaa tämän jälkeen, joten sinun on odotettava sen päättymistä ja asennettava automaattisesti.
  6. Kun asennus on valmis, voit avata Facebookin. Sitten sinun on kirjauduttava sisään tämän sosiaalisen verkoston sovellukseen ja niin edelleen nauti uusista ominaisuuksista saatavilla Tykkää -painikkeella.

Niin yksinkertaista se on lataa Facebook Live AndroidilleMitä odotat tekeväsi? Valmistaudu näkemään paras suoratoisto ja vain suosikki sosiaalisen verkostosi kanssa.

Oletko pystynyt asentamaan Facebook Liven älypuhelimeesi ja aloittamaan suoran lähetyksen tämän artikkelin avulla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up