Kuinka ladata ja asentaa JuasApp PC: lle tai mobiililaitteelle ja saada monia ilmaisia ​​puhelinvitsejä

Olemme jo puhuneet kanssasi aiheesta Jakesphone ilmaisia ​​vitsejä aiemmin. Juasapp on melko samanlainen sovellus. Ja se palvelee juuri vitsien tekemistä ilmaiseksi. Se on erittäin täydellinen sovellus, jonka avulla voimme tehdä paljon kepposia kaikille ystävillemme.

Indeksi

  Yleistä tietoa Juasappista

  Ennen kaikkea tällä sovelluksella voit luottaa monenlaisiin vitseihin. Vaikka niitä olisi rajattomasti, sinun on käytävä laatikko läpi. Mutta älä huoli, koska tässä artikkelissa haluan opettaa sinulle tarkasti kuinka saada rajattomasti vitsejä Juasappissa täysin ilmaiseksi.

  Jos luet yleensä kaikki artikkelimme, tiedät, että niiden tietojen joukossa, joita yritämme aina tarjota käyttäjillemme, suuri osa siitä liittyy suoraan useiden parhaiden sovellusten lataamiseen tai asentamiseen.

  Ensimmäinen asia, joka meidän on mainittava tässä yhteydessä, on se, että tänään aiomme tarkastella yhtä segmentin parhaista sovelluksista. Puhuaksemme nimenomaan JuasAppista, josta meitä on kysytty eniten.

  JuasApp on yksi parhaista aSovellukset puhelinketjujen tekemiseen matkapuhelimista ja tableteista muihin puhelinnumeroihin. Sovellus, jota voimme käyttää kaikkialta maailmasta, ja joka tietysti on saavuttanut valtavan maineen viime aikoina.

  Jos haluat tietää, miten se toimii, sinun on tiedettävä, että voimme tehdä vitsejä soittamalla sovelluksen keskuksista. Joten petetty henkilö ei koskaan saa selvää, kuka on todella soittanut.

  Napin painalluksella kepponen tehdään vain muutamassa sekunnissa. Joten voimme valita tietyn puhelinnumeron, jonka haluamme häiritä, ja sen jälkeen olla todistajia ja kuunnella tallennetta, joka yrittää huijata puhelimen toisessa päässä olevaa henkilöä.

  Jos haluat oppia lataa ja asenna JuasApp älypuhelimeesiTässä artikkelissa aiomme opettaa sinulle kaikki tiedot, jotka sinun on otettava huomioon, jotta saat kaiken hyödyn tämän alustan vaihtoehdoista.

  Juasapp on täydellinen sovellus puhelimen kepponen

  Yksi suosituimmista puhelimen huijaussovelluksista on Juasapp. Se on yksi tämän tyyppisistä parhaiten arvostetuista sovelluksista, ja sen avulla voimme pelata hauskoja vitsejä ilman, että kutsuttu henkilö tietää, että se olemme me. Lisäksi tämän sovelluksen avulla voimme jakaa reaktion kepponen WhatsAppin ja sosiaalisten verkostojen kautta.

  "Juasapp - puhelinketjut”On yksi käytetyimmistä ja parhaiten arvioiduista sovelluksista vitsien tekemiseen matkapuhelimesi kautta Play Kaupassa. Se ei ole vähempää, koska sillä ei ole vain erittäin hyvä ja intuitiivinen käyttöliittymä, vaan myös vitsit ovat erinomaisia. Vaikka kuten sanoin, sinun täytyy käydä läpi laatikko voidaksesi saada ne kaikki rajoittamattomalla tavalla. Tietenkin on mahdollista saada monia, ei rajoittamaton, mutta suuri valikoima niitä.

  Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi matkapuhelimille, joissa on iOS- ja Android -käyttöjärjestelmä. Sovelluksen lataamisen myötä saamme ilmaisen kepponen. Sitten voimme saada enemmän ilmaisia ​​vitsejä tekemällä toimintoja, kuten suosittelemalla sovellusta ystävillemme tai sallimalla pääsyn Facebookin kautta. Toinen vaihtoehto on, että ostamme sovelluksesta vitsejä, joiden hinta voi olla 0,89–19,99 euroa per kohde.

  Kun sovellus on ladattu, sinun on valitse henkilö, jolle haluat leikkiä vitsiä. Puhelua ei soiteta käyttäjän puhelimesta vaan keskitetystä sovelluksesta. Puhelun vastaanottaja ei siis tunnista numeroa. Kun puhelu soitetaan keskuksesta, tämä tarkoittaa, että vitsiä pelaavan ei tarvitse maksaa puhelusta.

  Muutama minuutti vitsin soittamisen jälkeen se on saatavilla matkapuhelimellamme, jotta voimme kuunnella ja jakaa sen.

  Huijata rajattomasti vitsejä Juasappissa

  On olemassa melko tehokas tapa saada a paljon vitsejä Juasappissa Miten? Facebook -tilin synkronointi. Tämä antaa meille vitsin. Voit myös jakaa sovelluksen seinällesi ja saat ilmaisen vitsi.

  Jos et halua kenenkään näkevän, että olet jakanut sovelluksen, sinun on vain määritettävä julkaisu "Vain minä". Sovellus ottaa sen sinulta samalla tavalla, mutta kukaan ei näe sitä seinälläsi, joten se ei vaikuta sinuun ollenkaan ja sinulla on ilmainen vitsi.

  Mitä aiot tehdä, on jaa viesti monta kertaa. Jos haluat poistaa aiemmin tekemäsi tai yksinkertaisesti, jos sinulla on mahdollisuus käyttää muita Facebook -tilejä, olivatpa ne sitten perheenjäseniä tai ystäviä, käytä heidän jakamistaan. Seuraavassa artikkelissa kerromme, kuinka voit avata kaksi Facebook -tiliä matkapuhelimellasi.

  Juasappilla on paljon vitsejä

  On selvää, että se ei ole mukavin tapa, jota sanomme, ja sinulla on oltava paljon kärsivällisyyttä voidaksesi saada monia ilmaisia ​​vitsejä Juasappissa. Mutta jos olet valmis maksamaan, se on ilmeisesti ainoa tapa pystyä saada ilmaisia ​​kepposia mainitussa sovelluksessa. Jopa toisessa sovelluksessa "Jokesphone", josta puhuimme jokin aika sitten, sinun on tehtävä jotain vastaavaa voidaksesi saada monia ilmaisia ​​vitsejä, toista vaihtoehtoa ei ole.

  Samoin, jos sinulla on kysyttävää tai vaikka tiedät toisen sovelluksen paremmin kuin tämä vitsi, voit jättää kommentin alle.

  Lataa JuasApp ilmaiseksi tietokoneille

  Ensimmäinen asia, joka sinun on pidettävä mielessä, jos haluat asentaa JuasAppin, on, että sinulla on oltava tietokone, jossa on Windows -käyttöjärjestelmä tai Mac OS X. Joka tapauksessa sinun on ladattava ja asennettava Android -emulaattori tietokoneille myöhemmin, BlueStacks on suosikkimme.

  Tässä artikkelissa näytämme sinulle vaihe vaiheelta BlueStacksin asentamisen tietokoneellesi. Kun olet ladannut ja asentanut emulaattorin, sinun on lisättävä Google -tili. Samalla tavalla kuin uudessa kännykässä.

  Kun olet valmis tämän menettelyn ensimmäisen osan kanssa, seuraava koskee lataa JuasaApp emulaattoriin. Ja jos sinulla on jo se auki ja katsot tätä artikkelia sen läpi, sinun tarvitsee vain ladata sovellus tästä virallisesta linkistä.

  Kun sovellus on ladattu, käynnistä se painamalla sitä, ja näet, että kun se käynnistyy, se pyytää sinua lisäämään puhelinnumeron. Sinun on lisättävä sellainen, joka on mobiililaitteellasi, jotta vältetään kaikenlaiset ongelmat.

  Kun olet sovelluksen sisällä, olet asentanut sen ja alkanut käyttää sitä, huomaat mahdollisuuden nauttia jopa päivittäisestä vitsistä. Tällä tavalla voit nauttia monista sen tärkeimmistä eduista.

  Sinun on pidettävä mielessä, että voit ostaa lisää vitsejä, ja on jopa mahdollista tietää vitsipakettien hinnasto, kunhan napsautat Hanki vitsejä -vaihtoehtoa.

  Juasapp Androidille

  Juasapp voi lataa Google Play Kaupasta. Se toimii laitteissa, joissa on Android -käyttöjärjestelmä 4.0.3 tai uudempi, ja sen asentamiseen tarvitaan 7,3 Mt vapaata tilaa. Sisältönsä vuoksi sovellusta suositellaan yli 16 -vuotiaille käyttäjille.

  Juasapp iOS: lle

  Juasappin voi ladata App Storesta. Laitteessa on oltava iOS 8.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä ja sen koko on 39,7 Mt. Tässä tapauksessa ikäsuositus on tarkoitettu yli 12 -vuotiaille. Jos haluat kiusata ystäviäsi, saatat myös olla kiinnostunut tietämään, miten voit soittaa väärennetyllä numerolla Androidissa.

  Oletko pystynyt asentamaan JuasAppin matkapuhelimeesi tällä askel askeleelta?

  puhelin vitsi ne ovat jo klassista viihdettä. Me kaikki lapsena olemme valinneet jonkun puhelinnumeron satunnaisesti pelaamaan paremman tai huonomman vitsin, ja jopa monet radio -ohjelmat sisältävät tällaisen vitsi tavalliseen sisältöönsä.

  Emme tiedä, että heillä on huijauksia puhelimessa pitää meistä niin paljon. Mutta totuus on, että tämä lasten viihde näyttää edelleen houkuttelevalta, vaikka olemme aikuisia. Vaikka tässä tapauksessa vitsiemme kohde ei yleensä ole muukalainen, vaan joku ystävistämme tai perheestämme.

  Jos haluat pelata huijausta puhelimessa, sinun on työskenneltävä sen kanssa hyvin, mietittävä, kenelle soitat ja mitä aiot sanoa. Ne, jotka eivät kuitenkaan halua vaikeuttaa elämää niin paljon, voivat myös pitää hauskaa puhelinketjut sovellusten avulla jotka ovat saatavilla virallisista sovelluskaupoista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up