Kuinka ladata ja asentaa ohjaimet ja / tai USB -ohjaimet Xiaomi -matkapuhelimeeni tai -tablet -laitteeseeni

Onko tällä hetkellä omistamallasi tabletilla tai matkapuhelimella Xiaomi -brändin lisäksi ohjelmisto -ongelmia? Sitten sinun on varmasti milloin tahansa kytkettävä se tietokoneeseesi, vai eikö olekin? Ilmeisesti vastauksesi on kyllä. Mutta ongelma on, että se ei riitä yhdistämään sitä ja se on siinä.

Mutta sinun täytyy Lataa USB -ohjaimet Xiaomille tai muuten tietokoneesi ei koskaan tunnista sitä. Toisin sanoen et voi siirtää tiedostoja ja käyttää toimintoja, kuten mobiilidatan jakamista tietokoneen kanssa. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että sekä tietokoneessa että Xiaomi -laitteessa on oltava vastaavat ohjaimet ja ne on päivitettävä.

Valitettavasti Xiaomi ei tarjoa PC Suite -sovellusta toisin kuin muut merkit, kuten Samsung. Mutta silti se on mahdollista lataa yleiset USB -ohjaimet joka toimii laitteellasi. Ei samalla tehokkaalla, mutta ainakin se antaa sinulle mahdollisuuden ratkaista ongelma väliaikaisesti.

Indeksi
  1. Laitteet, jotka ovat yhteensopivia xiaomi -ohjainten kanssa
  2. Vaiheet, jotka sinun on tiedettävä, jotta voit ladata Xiaomi -ohjaimet
  3. Miksi puhelin- ja tablet -ajurit ovat niin tärkeitä?

Laitteet, jotka ovat yhteensopivia xiaomi -ohjainten kanssa

Tässä oppaassa tarjoamme sinulle sarjan yleisiä USB -ohjaimia, jotka ovat virallisesti yhteensopivia Xiaomin kanssaerityisesti näille laitteille:

  • Xiaomi Redmi 1S
  • Xiaomi Redmi
  • Xiaomi Mi 2
  • Oma 1S, Oma 2S, Oma 2A, Oma 3W, Oma 4i, Oma 4, Oma 5
  • Xiaomi Mi Note Pro ja Xiaomi Mi Note
  • Xiaomi Mi Redmi 2, Mi Redmi 2 Prime, Xiaomi Redmi Note 2, Xiaomi Redmi Note 4G
  • Xiaomi Smart Tab 7, Smart Tab III, Xiaomi V860 Smart II, Xiaomi Smart Tab 10 ja mikä tahansa muu Xiaomi -laitteesi.

 

Vaiheet, jotka sinun on tiedettävä, jotta voit ladata Xiaomi -ohjaimet

Jos haluat Lataa USB -ohjaimet Xiaomille, voit syöttää kyseisen linkin ja etsiä sivun alalaidasta löytyviä ohjaimia. On syytä mainita, että käyttöjärjestelmän ja sen arkkitehtuurin mukaan sinun on ladattava joko 32- tai 64-bittinen versio. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon tietyt kohdat, jotka mainitsemme alla:

1.- Jos et saa USB-ohjainta Xiaomi -merkkinen matkapuhelin tai tabletti Sinun ei tarvitse murehtia. Sinulla on mahdollisuus saada ne mille tahansa verkkosivulle, koska ne ovat yleisiä ohjaimia. Siksi ne toimivat laitemallista riippumatta oikein, koska ne ovat yhteensopivia ohjelman ja asentamasi version kanssa.

2.- Kaikki edellisessä luettelossa mainitut laitteet voivat käyttää näitä ohjaimia, toimitetaan virallisesti Xiaomilta. Joten jos sinulla on ongelmia niiden asentamisessa, ota yhteyttä Xiaomin asiakaspalveluun heidän viralliselta verkkosivustolta. Huomaa, että tämä sivu on englanninkielinen. Joten jos et ole vielä oppinut sitä, pidä online -kääntäjä kätevä.

3.- Jos haluat päästä käsiksi oppaaseen juurruttaaksesi Xiaomisi ilman tietokonetta, voit kirjoittaa sinne ja katsoa käytettävissä olevia tietoja.

 

Miksi puhelin- ja tablet -ajurit ovat niin tärkeitä?

Sinun on tiedettävä yksi asia ja älä koskaan unohda sitä jostain syystä. Ajurit ovat pieniä ohjelmia ja / tai ohjaimia, jotka on asennettu tietokoneisiin ja kannettaviin tietokoneisiin. helpottaa mobiililaitteiden tunnistamista ja siten pystyä muodostamaan yhteyden molempien laitteiden välille.

Siksi on tarpeen rajoittaa, että nämä ohjelmat antavat käyttäjälle mahdollisuuden tehdä varmuuskopioita, palauttaa tietoja, käyttää laitteen biosia tai järjestelmää, asentaa ohjelmia ja monia muita asioita. Ymmärrätkö nyt kuljettajien tärkeyden? Se ei ole yksinkertainen mieliala, vaan jotain, joka auttaa sinua kaikissa mobiililaitteissa, ei vain tämän tuotemerkin, vaan kenen tahansa yleisesti.

Tämä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Lataa USB -ohjaimet Xiaomille. Vielä enemmän, jos kyse on Huomautus 4, Huomautus 4 Prime- ja Redmi 1S -mallit Tämän avulla voit liittää laitteesi tietokoneeseen ja hyödyntää kaikkia tämän merkin vaihtoehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up