Kuinka ladata ja asentaa Windows 10

Muutama kuukausi sitten Microsoft julkaisi uuden Windows-version nimeltä Windows 10 S. Toisin kuin muut versiot, Windows 10 S on erittäin rajoittava ja voit käyttää vain Windows Storesta ladattuja UWP-sovelluksia. On selvää, että tämä erityinen versio on suunnattu opiskelijoille, eläkeläisille ja muille tavallisille käyttäjille, jotka eivät ole tietokonetietoja ja jotka sekoittavat järjestelmäänsä kaikkien näiden hämärien työkalurivien, ohjelmien jne. Kanssa. Yksinkertaisesti sanottuna Windows 10 S vastaa Google Chromebookia.

Microsoft julkaisi äskettäin käyttöjärjestelmän yleisölle, jotta voit ladata ja kokeilla Windows 10 S: ää ja nähdä, vastaako se tarpeitasi.

Indeksi

  Huomioon otettavat asiat ennen Windows 10 S: n asentamista

  On muutamia asioita, jotka on tiedettävä ennen Windows 10 S: n asentamista.

  1. Et voi enää käyttää muita kuin Windows-sovelluskauppoja.

  2. Windowsin asennuksen aikana tallentamattomat ja yhteensopimattomat sovellukset voidaan poistaa.

  3. Jotkin laitteista eivät ehkä toimi ajuriongelmien takia. Vaikka voit ladata ohjaimet valmistajan verkkosivustolta, et voi käyttää niitä käyttöjärjestelmän asettamien rajoitusten vuoksi.

  4. Windows 10 S voidaan asentaa ja aktivoida vain Windows 10 Pro-, Windows 10 Pro Education-, Windows 10 Education- ja Windows 10 Enterprise -versioihin. Jos yrität asentaa Windows 10 S: n Windows 10 Home- tai N-versioon, et voi aktivoida sitä.

  Windows 10 S voidaan asentaa järjestelmään kahdella tavalla. Näytän sinulle molemmat tavat; seuraa kenen kanssa tunnet olosi mukavaksi.

  Asenna Windows 10 S asennusohjelman avulla

  Ensimmäinen ja helpoin tapa asentaa Windows 10 S on käyttää virallista asennusohjelmaa. Ennen asennusohjelman käyttöä suosittelen, että puhdistat Windows 10 Pro -asennuksesi.Tämä varmistaa, että et kohdistu yhteensopivuusongelmiin tai tietojen menetykseen.

  Aloita siirtymällä viralliselle sivustolle ja lataa Windows 10 S -asennusohjelma . Kun olet ladannut, etsi ja suorita sovellus.

  Napsauta päänäytössä "Seuraava" -painiketta jatkaaksesi.

  Asentaja tarkistaa vähimmäisvaatimukset. Jos kaikki on kunnossa, jatka valitsemalla "Seuraava".

  Edellä mainittu toiminto käynnistää latausprosessin. Lataus voi kestää jonkin aikaa, joten rentoudu ja odota. Latauksen jälkeen asennusohjelma pyytää sinua käynnistämään järjestelmän uudelleen. Napsauta "Käynnistä uudelleen" -painiketta jatkaaksesi.

  Heti kun napsautat Käynnistä uudelleen -painiketta, Windows aloittaa asennusprosessin. Asennuksen jälkeen käy läpi normaali Windows 10 -asennusprosessi, kuten käyttäjätilin määritys, yksityisyysasetukset jne. Ja siinä se.

  Lataa Windows 10 S ISO

  Microsoft ei tällä hetkellä tarjoa Windows 10 S: ää ladattavana ISO-versiona tavallisille käyttäjille. Jos kuitenkin olet Microsoft Developer Network (MSDN) -tilaaja, voit ladata Windows 10 ISO: n. Kirjaudu sisään MSDN-tilillesi, siirry kohtaan "Lataa tilaajat" ja lataa Windows 10 S ISO.

  Lataamisen jälkeen luo käynnistettävä USB-asema ladatulla ISO: lla ja jatka Windows 10 S: n asennusta

  Kommentoi alla jakamalla ajatuksesi ja kokemuksesi yllä olevan menetelmän avulla Windows 10 S: n lataamiseen.

  Kuva:Mauritiuksen kala

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up