Kuinka ladata ShowBox PC: lle

Jos sinulla on paljon stressiä ja haluat rentoutua, minulla on täydellinen ja erittäin taloudellinen ratkaisu sinulle. Siinä on kyse ShowBox, sovellus, joka on tarkoitettu Android mutta nyt voit ladata sen tietokoneellesi. Kun tiedät tämän, tässä kerromme sinulle, kuinka voit lataa ShowBox PC: lle.

Tämä on yksi parhaat sovellukset elokuvien katseluun Androidilla, jotta se antaa sinulle mahdollisuuden nauttia tuntikausista viihdettä katsellen TV -ohjelmia tai elokuvia haluamallasi hetkellä ja paikassa tietokoneen kanssa. Kun tiedät tämän, etkö halua ladata tätä sovellusta tietokoneellesi? Tietenkin, ja sinun ei tarvitse huolehtia, koska tässä kerromme sinulle täsmälleen, mitä tehdä, jotta et menetä yhtään suosikkisarjasi jaksoa ja voit katsella sitä tietokoneeltasi.

Indeksi

  Kuinka ladata ShowBox PC: lle

  Jos haluat ladata tämän sovelluksen tietokoneellesi katsomaan elokuvia tai televisiosarjoja, ei hätää, sinun on vain noudatettava näitä ohjeita:

  1.- Muista, että ennen tämän sovelluksen lataamista Sinun on asennettava tietokoneellesi Android -emulaattori, kuten BlueStacks, jonka voit ladata tästä linkistä. Tämän emulaattorin avulla voit asentaa kaikki Android -sovellukset tietokoneellesi.

  2.- Kun olet ladannut BlueStacksin Windows-tietokoneellesi, Sinun on ladattava ShowBox APK tästä linkistä tietokoneessa.

  3.- Nyt sinun täytyy avaa BlueStacks, näet monia vaihtoehtoja, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Android -puhelimella tai -tabletilla, se on täysin normaalia.

  4.- Sinun on minimoitava tämä sovellus ja Siirry kansioon, josta latasit ShowBox APK: n. Näet, että siinä näkyy BlueStacksin kaltainen symboli.

  5.- Asentaaksesi sen, sinun on napsautettava ShowBox APK -kuvaketta asentaaksesi sen.

  6.- Kun asennus on valmis, sinun täytyy mennä BlueStacksiin ja etsiä asennettu sovellus.

  Kun olet tehnyt kaiken tämän, sinun on noudatettava sovelluksen opetusohjelmaa ja pystyt siihen nauti ShowBoxista ilmaiseksi tietokoneellasi ja katso kaikki suosikki sarjasi ja elokuvasi milloin haluat.

  Tämä on kaikki mitä tarvitset lataa ShowBox PC: lle täysin ilmaiseksi. Jos sinulla on ongelmia sovelluksen lataamisessa tai asennuksessa, voit jättää meille kommentin ja autamme sinua mielellämme.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up