Kuinka ladata teemoja Samsung J5: lle?

Kuten sanon aina mitä rakastan eniten Android on se, että se antaa meille mahdollisuuden mukauttaa mobiililaitteitamme mahdollisimman paljon ilmoituksesta kohteeseen, sen kuvakkeiden, värien ja satojen muiden asioiden kautta kuin muissa Käyttöjärjestelmät korkeintaan sinun on tyydyttävä maiseman muutokseen ja siinä kaikki. Tämän takia mielestäni yksi Androidin "vahvimmista" asioista, joka antaa sille valtavan edun muihin laitteisiin nähden, on juuri tämä. Siksi tässä artikkelissa opetamme sinua lataamaan erilaisia ​​aiheita, jotta saat sen Mukauta laitettasi mahdollisimman paljon.

Indeksi

  Lataa teemoja J5: lle

  Aika ajoin on hyvä vaihtaa matkapuhelimemme teemaa hieman, räätälöidä se mahdollisimman paljon, jotta voit käyttää sitä mukavasti, niin että haluat käyttää sitä suoraan. Kantorakettia kutsutaan Samsungissa KosketaWiz Se on erittäin voimakas, esteettisesti minun on sanottava, että pidän parhaiten virallinen kantoraketti Yritin sitä, koska minun tapauksessani se ei ollut SonySilti Motorola, ei enempää LG Annan muutaman esimerkin: Loppujen lopuksi rakastan sitä yhtä paljon kuin se tapahtuu Samsung.

  Lisäksi voimme helposti käyttää valikkoa, josta löydämme laajan valikoiman teemoja, jotka voidaan nopeasti asentaa laitteellemme. On huomattava, että Tarvitaan jonkin verran tallennustilaa tietysti ladata ne, mutta muuten emme voi tehdä liikaa.

  Vaihda aihetta Samsung J5

  Tätä varten sinun tarvitsee vain mennä aloitusosaan kahdella sormella, jotka sinulla on samanaikaisesti, ja liu'uttaa ne. Näyttö on pieni, mutta näet joitain vaihtoehtoja alla. Nyt sinun tarvitsee vain napauttaa missä se on aiheista.

  Siellä voit nähdä, että aiheet on järjestetty luokittain ja että todellisuudessa sinulla on tarpeeksi visualisoida niitä. Sinun on nähdä, mitkä niistä haluat valita kaikki, jotta voit valita samat.

  Sinulla täytyy olla Samsung-tili Teeman lataamiseen ja käyttämiseen sama tili on ilmainen, eikä sinun pitäisi olla liikaa vaikeuksia luoda sitä sieltä. Joten sinun ei tarvitse huolehtia.

  Kuten näette, Samsungin teeman vaihtaminen ei ole liian monimutkaista. Sinulla on oltava vähän kärsivällisyyttä varsinkin kun etsit haluamaasi, koska aiot nähdä On paljon Ja jokaiselle löytyy jotain.

  Samsung-teemakauppa

  Pääsy teemakauppaan osoitteesta Samsung Menemme vain matkapuhelimesi aloitusnäyttöön ja pidämme näytön painiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee useita vaihtoehtoja, joiden avulla voimme vaihtaa taustaa Widgetit ja mitä "ongelmat" sanovat, minne työnnämme.

  Nyt meidän on löydettävä aiheemme, jotka sopivat parhaiten ideoihimme. Jos et löydä niitä tällä hetkellä, voimme lajitella kaiken luokan mukaan helpottaaksemme haluamamme löytämistä.

  Jos täältä löytämäsi aiheet eivät vakuuttaa sinua, suosittelemme, että kirjoitat ne Lataa peli ja etsi "Launcher"Siellä näet paljon vaihtoehtoja älypuhelimesi mukauttamiseksi mahdollisimman paljon, ja voit jopa saada sen toimimaan sujuvammin ja nopeammin. Onneksi valitsemastasi kantoraketista riippuen niitä on paljon ja voit valita. Ne, jotka haluat Jos et pidä siitä, poista se ja kaikki.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up