Kuinka laittaa Windows 11 -muistilehtiö pimeään tilaan - säästää energiaa

Eri käyttöjärjestelmissä ja sovelluksissa 'Dark Mode' tarjoaa meille a moderni ja tyylikäs kosketus, mutta se edistää myös näköterveyttämme vähentämällä vaaleiden sävyjen vaikutuksia, varsinkin kun työskentelemme monta tuntia tietokoneen edessä. Hieno uutinen on, että tämä tumma tila voidaan asettaa Notepad-sovelluksen kautta, jolla on ollut suuria muutoksia windows 11:ssäjotka mahdollistavat pimeän tilan käytön siinä, ja se on mahdollista vain tässä Windows-versiossa.

Indeksi

  Tumman tilan käytön edut muistiinpanoissa

  Tumman tilan käyttämisessä muistiinpanoissa on useita etuja, niin paljon, että Windows katsoi, että tumma tila tulee oletuksena, mikä tarkoittaa, että Microsoft loi sen tyhjästä. Se on jopa pitänyt sitä suurena panoksenaan järjestelmänsä modernisoinnissa ja sen käyttäjille tarjoamassa uutuudessa.

  Ja ajatuksena tämän muutoksen vedonlyönnistä on se, että Microsoft pyrkii irti menneisyydestä ja tarjoaa erilaisen, houkuttelevan ja ennen kaikkea ihmissilmälle paljon ystävällisemmän järjestelmän. Ja se on, että vaikka tumma tila on suunniteltu niitä hetkiä varten, jolloin näkymä on hyvin väsynyt, se myös sitä on mahdollista käyttää päiväsaikaan ja pidä huolta näköterveydestämme suurena aarteena, jota kaipaamme säilyttää.

  Lopuksi toinen suuri etu on mahdollisuus säästää akkua, koska vähentämällä näytön kirkkautta ja käyttämällä enemmän tummia sävyjä se huolehtii silmistämme ja samalla akun käyttöiästä. Joten hyödynnä ja ota kaikki irti tästä upeasta vaihtoehdosta, jonka Windows 11 -käyttöjärjestelmäsi tarjoaa.

  Akun säästö laitteessasi

  Windows 11 -muistio pimeässä tilassa voidaan todellakin pitää käyttöjärjestelmäsi tarjoamana upeana etuna, ja yksi sen eduista on säästä laitteesi akkua. Varmasti vähemmän kirkkaita ja eloisia värejä käyttämällä akku kestää pidempään.

  Siksi on ihanteellinen säilyttää tumma tila, joka mahdollistaa tummemmat värit ja tämä siis kuluttaa laitteesi akkua hitaammin, joten se on ihanteellinen, jos joudut viettämään useita tunteja tietokoneen ollessa päällä. Saat enemmän irti pitkistä työpäivistä säästämällä akkuvirtaa. Joten älä ajattele sitä enää ja aktivoi tumma tila nyt.

  Paranna sovelluksesi suorituskykyä

  Ehdottomasti käyttöliittymä Windows 11 on käynyt läpi huomattavia muutoksia, mikä mahdollistaa päivitystason, joka yhdistetään sen uuteen visuaaliseen suunnitteluun. No, näemme version, jossa on pyöristetyt kulmat, linssi ja monia muita muutoksia, mikä tekee kannettavasta paljon raikkaamman ja samalla tutumman tuntuisen.

  Näin tämän sovelluksen suorituskyky paranee, koska oletusarvoisesti tämä muistilehtiö mukautuu käyttöjärjestelmän teema-asetuksiin, joita voit muuttaa asetusvaihtoehdon kautta. Itse asiassa tummasta tilasta tuli yksi lisääntyneet käyttäjien vaatimukset ja Microsoft on jo mahdollistanut sen.

  muistilehtiö tumma tila windows 11

  Hanki täysin persoonallinen tyyli

  Pimeän tilan käyttö aina, visuaalisen terveyteen kohdistuvan edun, laitteesi akun merkittävän säästön ja muistilehtiösovelluksen suuremman käytön lisäksi takaa sinulle ainutlaatuinen ja persoonallinen tyyli makusi mukaan.

  Tämä johtuu siitä, että et voi käyttää tummaa tilaa vain yöllä, vaan myös koko päivän, koska sinulla on mahdollisuus, että jos valitsemme tumman teeman Windows 11:stämme, niin se näkyy muistiossa. Valinta, jota voit muuttaa sovellusasetuspaneelista ja säilyttää omasi sataprosenttisesti persoonallinen tyyli makusi, mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan.

  Kuinka voit muuttaa Muistio-sovelluksesi teemaa Windows 11:ssä?

  Windows 11:n Notepad-sovellus antaa sinulle loistavan mahdollisuuden vaihtaa teemaa mukauttamalla sitä henkilökohtaisiin tarpeisiisi sen mukaan, miten sovelluksellesi annat. Muista, että Muistio pysyy aina ja voidaan säätää mieltymystesi mukaanjonka voit määrittää uudesta asetuspaneelista, joka on suunniteltu uudelleen tarjoamaan sinulle lisää mukautusvaihtoehtoja sovelluksellesi.

  muistilehtiön asetukset Windowsissa

  Tässä mielessä on toinenkin uutuus, ja se on facelift-päivitysjota voidaan säätää "Hae ja korvaa" -vaihtoehdosta ja joka voi olla myös "Kumoa" haluamanasi ajankohtana. Se pystyy tekemään muistiinpanoon tiettyjä muutoksia sen mukaan, mitä tarvitset tietyllä hetkellä.

  Mitä muita Windows 11 -sovelluksia voit vaihtaa pimeään tilaan?

  Dark mode -järjestelmä nähtiin vielä jokin aika sitten käyttöjärjestelmän tarjoamana erikoisvaihtoehtona, jonka saimme aktivoida halutessaan tai jos tarvitsimme sitä tiettynä hetkenä. Todellisuus tänään on, että Windows 11, joka on Microsoftin uusin versio, on otettu vakavammin pimeän tilan merkityssekä väsyneiden silmien lepäämiseen että laitteiden akun säästämiseen.

  tumma muistilehtiö ikkunoissa

  Se johtuu siitä, että Windows 11 tulee jo mukana tumma tila oletuksena aktiivinen, mikä lisää sen käyttöä, koska monet käyttäjät eivät yleensä muuta käyttöjärjestelmän oletusarvoisesti tuomia määrityksiä. Tämä aloite johtaa siihen, että tumma tila voidaan aktivoida ja pysyä aktivoituna eri sovelluksissa, joita Windows 11 tarjoaa minulle.

  Aina on mahdollisuus tehdä muutoksia ja palaa täysin valkoiselle näytölle tai kirkkaammilla väreillä. Muista kuitenkin, että kun käytät pimeää tilaa, suojaat silmiäsi ja säästät laitteidesi akun käyttöikää.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up