Kuinka leikata osia videoista YouTubessa ja jakaa ne

YouTuben uudella versiolla ei tarvitse jakaa koko videota, vaan voimme poimia vain kauneimmat tai mielenkiintoisimmat osat

Tietyn hetken jakamiseksi YouTube-videosta ei tarvitse jakaa videoiden koko linkkiä, koska sivuston avulla voit leikata tietyn osan YouTube-videosta ja luoda linkin vain kyseiseen osaan, jotta voit näyttää vain hauska tai mielenkiintoinen osa alustalle ladatusta videosta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka leikata osia videoista YouTubessa ja jakaa ne missä tahansa chatissa tai sosiaalisessa mediassa käyttämällä vain YouTuben tähän tarkoitukseen tarjoamia työkaluja. Täydellisyyden vuoksi näytämme, kuinka voit leikata osia YouTube-videoista sekä tietokoneelta että mobiililaitteelta, jotta voit toimia millä tahansa laitteella.

Käytä aikaleimoja videon jakamiseen

Jos jaettava osa videosta on ollut läsnä tietyn ajan, voimme YouTuben jakamistoiminnon avulla aloittaa videon valitusta minuutista (tai minuutista, jolloin keskeytimme), jolloin jaetaan vain osa videota; joka saa linkin ja avaa sen, näkee videon asettamastamme minuutista lähtien.

Jos haluat käyttää aikaleimoja tietokoneelta, avaa mikä tahansa verkkoselain ja siirry verkkosivustolle YouTubeavaamme videon, jonka aiomme jakaa, lopetamme toiston juuri sillä hetkellä, josta haluamme aloittaa ja painamme alareunassa olevaa kuvaketta Jaa.

Avautuvassa ikkunassa aktivoimme kohteen Aloita alkaentarkistetaan, että ajoaika on oikea ja käytä sitten yläosassa olevia painikkeita (Whatsapp, Facebook, Viserrys, Upottaa tai Sähköposti) tai paina kohdetta Kopio linkin vieressä jakaaksesi osan videosta kenen tahansa kanssa.

YouTube-aikaleimat voidaan lisätä myös manuaalisesti: missä tahansa lyhennetyssä YouTube-linkissä voimme lisätä linkkiin"?t=XhXmXs" (korvaa X:t tunneilla, minuutteilla ja sekunneilla alkaen), kun klassisissa YouTube-linkeissä voimme käyttää merkkijonoa"&t=XhXmXs".

Aikaleimojen luominen ei ole yhtä helppoa älypuhelimella tai tabletillakoska meidän on avattava YouTube-sovellus, siirryttävä haluttuun videoon, keskeytettävä oikealla minuutilla ja painamalla painiketta Jaapaina Kopioi linkki ja lisää aikaleima manuaalisesti yllä kuvatulla tavalla.

Käytä YouTuben leiketoimintoa

Voimme käyttää toimintoa leikataksesi erittäin tarkkoja osia YouTube-videoista Leikejonka YouTube esitteli äskettäin.

Jotta voit hyödyntää tätä ominaisuutta ennen kaikkea Avataan kanava YouTubessa (millä tahansa Google-tilillä) kirjautumalla sisään YouTube-sivulta, painamalla profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa ja painamalla lopuksi Luo kanava.

Kanavan luomisen jälkeen siirrytään leikattavaan videoon ja paina alareunassa olevaa painiketta Leike ja valitsemme, minkä osan videosta jaamme julkisesti kanavalla; voimme valita kunkin videon osan ja leikata valitusta videosta vähintään 5 sekuntia enintään 1 minuuttiin.

Kun olet valinnut jaettavan osan, lisää kommentti ja paina Jaa leikkeitä. Videot jaetaan kanavallamme, ja ne ovat kaikkien kanavallemme rekisteröityneiden käyttäjien saatavilla tai kaikille alustalla oleville käyttäjille. tällä menetelmällä jaetut leikkeet ovat aina julkisia (yksityisyyttä ei voi muuttaa).

Leikkeet-ominaisuus on saatavilla myös YouTube-mobiilisovelluksessa: käytä sitä siirtymällä videoon, jonka haluat leikata, ja painamalla painiketta Leike ja noudata samoja ohjeita kuin edellisessä kappaleessa.

Tällä menetelmällä luodut videoleikkeet (sekä PC:ltä että mobiililaitteelta) voidaan vuorostaan ​​jakaa YouTube-kanavaltamme toiseen sosiaaliseen verkostoon tai chatissa napin avulla. Jaa.

Käytä YouTuben lukuja

Toinen kelvollinen tapa leikata osia videoista YouTubessa ja jakaa niitä on käyttää lukuja. Kaikissa YouTuben videoissa ei ole lukuja, mutta jos törmäämme videoon, jolla on nämä ominaisuudet, voimme hyödyntää jakoa aloita video mielenkiintoisimmasta luvusta.

Edetä avataanpa video lukujakoineenpaina kohdetta alaspäin Näytä lisäänapsauta kohdetta Näytä kaikki (välittömästi lukujen yläpuolella) ja käytä oikealle avautuvassa ikkunassa -painiketta Jaa luvusta, jota haluamme käyttää.

Valitsemalla vain luvun jakamisen saamme linkin luvun aikaleimaan, joka sopii erinomaisesti videon aloittamiseen vain meitä kiinnostavasta kohdasta, leikkaamalla automaattisesti koko videon osan, joka on läsnä ennen luvun alkua.

Jopa mobiililaitteella on mahdollista leikata videoita YouTuben lukujen avulla: jatkaaksesi avaamme videon luvuilla YouTube-sovelluksen sisällä, paina videon nimen vieressä olevaa nuolenpäätä, paina Näytä kaikki ja käytämme Jaa-painiketta aloittaaksemme videon meitä kiinnostavasta luvusta.

Johtopäätökset

Tässä oppaassa näytimme sinulle, kuinka voit leikata osia YouTube-videoista ja jakaa ne käyttämättä mitään ulkoista palvelua tai sovellusta: YouTube-palvelu on nyt niin kehittynyt, että se tarjoaa kaiken tarpeellisen käyttäjälle, jonka ei tarvitse enää hulluna verkkopalveluiden kautta, jotka ovat täynnä ponnahdusikkunoita tai mainoksia leikatakseen osan videosta, joka näytetään vuoden tunnetuimmalla videonjakoalustalla. maailma, maailma.

Edelleen YouTube-teemalla voimme lukea oppaitamme temppuja YouTube-sivustolla ja erilaisia ​​tapoja katsella videoita.

Indeksi
  1. Käytä aikaleimoja videon jakamiseen
  2. Käytä YouTuben leiketoimintoa
  3. Käytä YouTuben lukuja
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up