Kuinka liittyä kahteen videoon

Kun löydämme itsemme kahden kanssa eri videoita yhdistettäväksi yhdessä tiedostossa, jonka voimme valita toimia PC-ohjelmalla (erittäin kätevää) tai puhelimellamme tai tabletillamme käyttämällä jotakin tiettyjä sovelluksia yhdistääksesi kaksi videota yhdeksi. Ohjelmien ja sovellusten lisäksi se on mahdollista käyttää verkkosivustoja videoiden yhdistämiseenparas valinta niille, jotka työskentelevät sosiaalisessa mediassa ja joiden on toimittava nopeasti luodessaan uusia videoita.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat ilmaiset ja nopeat työkalut kahden videon yhdistämiseenasettaen etusijalle helppokäyttöisiä ohjelmia jopa aloittelijoille tai niille, jotka käsittelevät videoita ensimmäistä kertaa.

https://www.teknisiatemppuja.com/2011/02/dividere-e-unificare-file-video-sul.html

Yhdistä kaksi videota PC:ltä

Yksinkertaisin ja välittömin ohjelma, jolla voimme yhdistää kaksi videota tietokoneelta, on MP4Toolsjoka sisältää ilmaisen ja avoimen lähdekoodin työkalun Mp4 Joiner.
Tämän ohjelman avulla voit yhdistää kaksi tai useampia videoita yhdeksi yksinkertaisesti avaamalla käyttöliittymä ja napsauttamalla Lisää videovalitsemalla yhdistettävät videot ja painamalla -painiketta Liittyä seuraan toimenpiteen lopettamiseksi.

Ne, joilla on Windows 11 tai Windows 10 käyttöjärjestelmänä, voivat ladata sovelluksen suoraan Microsoft Storesta Yksinkertainen videon leikkaus ja yhdistäminen yhdistää kaksi videota ilmaiseksi.
Sovelluksella on erittäin helppo yhdistää kaksi videota (tai kaksi videon fragmenttia): kun olet ladannut sen tietokoneellemme, paina alareunassa olevaa + -kuvaketta lisätäksesi ensimmäisen videon, pysäytä esikatselu yläreunassa painamalla näppäintä Taukopaina oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta Rajaa valittu alue "leikkaa" koko video ja tallenna se leikkeiden leikkaamiseen omistettuun palkkiin; nyt painamme +-painiketta uudelleen, lisäämme toisen videon sovellukseen, napsauta kuvaketta Rajaa valittu alue lisätäksesi videon kokonaisena leikkeenä ja tallentaaksesi yhdistetty video painamalla -kuvaketta Vie rajatut leikkeetvalitsemalla Nopeasti vaihtoehtona ja ilmoittamalla kansion, johon uusi video tallennetaan.

Voimme myös ladata sovelluksen Microsoft Storesta Videon yhdistäminen: Easy Video Merger & Video Joinerjoka pystyy yhdistämään kaksi videota samassa kehyksessä (TikTok-tyyli).
Jos haluat yhdistää videot, jotka avaamme sovelluksen, paina alareunassa Yhdistä videoitajatkamme Lisää videoita molemmilta puolilta valitsemme videot, jotka yhdistetään yhteen kuvaan, valitsemme parhaan muodon alareunasta (TikTokille se on 1:1 tai 9:16); painamme taustaa ja ääntä koristaaksemme videota ja painamme lopuksi eteenpäin Esikatsele ja tallenna esikatsellaksesi videota ja tallentaaksesi sen uuteen tiedostoon. Jos haluamme yhdistää kaksi videota samalla tavalla kuin aiemmin nähdyt sovellukset, painamme Yhdistä tyylit ja valitsemme Järjestys.

Yhdistä kaksi videota älypuhelimesta tai tabletista

Älypuhelimissa ja tableteissa paras sovellus videoiden yhdistämiseen on epäilemättä TikTokladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Android ja alkaen iPhone/iPad.
Yhdistä kaksi omaa videota avaamalla sovellus ja painamalla alareunassa Julkaistaavaamme valikon Tehosteet ja valitse tehoste, jossa on ladattava kaksoisvideo (parhaat niistä löytyvät Vihreä näyttö tai sisään Hauskaa). Vaihtoehtoisesti voimme yhdistää yhden videoistamme TikTokissa jo olevaan videoon etsimällä oikean videon, painamalla Jaa-painiketta ja käyttämällä toimintoa. Duetto yhdistääksesi kuvauksen videon valittuun videoon.

Jos sen sijaan halusimme yhdistää kaksi sisäiseen muistiin tallennettua videota Android On parasta käyttää ilmaista sovellusta, kuten Videon yhdistäminen.
Sovellus tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kaksi videota peräkkäin (kuten myös PC:llä näkyy), mutta se tarjoaa myös vaihtoehtoja luoda jaettuja videoita (TikTok-tyyli) tai vaakasuunnassa suunnattuja videoita (yksi video yllä ja yksi video alla).

iPhonessa ja iPadissa voimme yhdistää muistiin tallennettuja videoita lataamalla ilmaisen sovelluksen Yhdistä Video Maker.
Combine Video Maker on kaiken kaikkiaan "offline TikTok", koska sen avulla voit yhdistää videoita, leikata ne leikkeiksi, lisätä graafisia tehosteita ja lisätä ilmaisia ​​musiikkitaustoja, jotta voit luoda laadukkaita yhdistettyjä videoita ilman, että sinun tarvitsee mennä eteenpäin ja avaa TikTok.

Yhdistä kaksi videota verkossa

Ne, jotka haluavat yhdistää videoita lataamatta sovelluksia tai ohjelmia, voivat kokeilla tarjoamaa verkkopalvelua Clideusyksi parhaista verkkovideoiden parissa työskentelemiseen.
Clideon käyttäminen on todella yksinkertaista: avaa vain sivusto ja paina Lataa tiedostojavalitse yhdistettävät videot laitteesta, tarkista yhdistettyjen videoiden esikatselu ja lopuksi paina Vie-painiketta tallentaaksesi uuden videon tietokoneen tai mobiililaitteen sisäiseen muistiin.

Toinen erittäin hyvä sivusto videoiden yhdistämiseen verkossa on Veed.iomonipuolinen verkkoeditori.
Veed.io:n käyttäminen meidän tarvitsee vain avata sivusto ja painaa Valitse tiedostotlataa yhdistettävät tiedostot, käytä editoria tehosteiden ja äänien lisäämiseen ja lopuksi vie yhdistetty video painamalla painiketta Vienti Yläoikea.

Toinen kelvollinen sivusto, jota voimme kokeilla, on Kapwing ilmainen videofuusioyksi parhaista niille, jotka etsivät sivustoa videoiden nopeaan yhdistämiseen.
Käytä sivustoa oikein painamalla -painiketta Valitse Videotjatkamme Lisää media ja valitse yhdistettävät videot; latauksen lopussa käytämme vasenta sivupalkkia videon muokkaamiseen (erinomainen tehosteiden, siirtymien, kirjoitusten tai kuvien lisäämiseen) ja paina Export Project oikeassa yläkulmassa tallentaaksesi tiedoston.

Johtopäätökset

Yhdistä kaksi videotiedostoa tietokoneellasi se on hyvin yksinkertainen, varsinkin jos käytämme sovellus läsnä sisällä Microsoft Store: jälkimmäisestä on nyt tullut todellinen kiintopiste niille, jotka sitä käyttävät Windows 11 tai Windows 10. Jos halusimme muuntaa videot voidaksemme nähdä ne älypuhelimen näytöllä, voit käyttää mobiilisovellus tai verkkosivustojoka on käytettävissä miltä tahansa alustalta.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka muuntaa elokuvia ja videoita katsoaksesi niitä älypuhelimella ja miten muokata videoita Google Kuvilla.

Indeksi
  1. Yhdistä kaksi videota PC:ltä
  2. Yhdistä kaksi videota älypuhelimesta tai tabletista
  3. Yhdistä kaksi videota verkossa
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up