Kuinka lisätä äänenvoimakkuutta älypuhelimen kuulokkeissa

Onko puhelimesi musiikin äänenvoimakkuus liian alhainen? Katsotaan, kuinka sitä voidaan kasvattaa jopa äänilähdön salliman rajan yli.

Monien kuulokkeiden ja puhelinkuulokkeiden äänenvoimakkuus ei aina ole tyydyttävä: monet käyttäjät valittavat, että äänenvoimakkuus on liian alhainen kuunnellessaan musiikkia suoratoistona tai katsoessaan videota verkossa, vaikka puhelimen äänenvoimakkuus asetetaan maksimitasolle. Tämä ongelma johtuu usein valitun kuulokkeen tai kuulokkeiden sisällä olevien äänikomponenttien huonosta laadusta, mutta joissain tapauksissa sen aiheuttaa myös äänen optimoinnin puute valitsemassamme äänilähdössä (kuuloke- tai Bluetooth-lähtö).

Voit ratkaista kaikki äänenvoimakkuusongelmat, kun käytämme kuulokkeita seuraavassa oppaassa, näytämme sinulle parhaita temppuja ja vinkkejä älypuhelimen äänenvoimakkuuden lisäämiseen Kaikki rajat ylittävät, joten voit kuunnella musiikkia suuremmalla äänenvoimakkuudella tai suosikki-TV-sarjasi jakson ilman, että sinun tarvitsee rasittaa korvaasi kuullaksesi sanoja.

Poista äänenvoimakkuuden rajoittimet käytöstä

Joissakin Android-käyttöjärjestelmällä varustetuissa puhelimissa ja iPhoneissa kuulokkeiden ja kuulokkeiden äänenvoimakkuus on alhainen johtuen absoluuttinen äänenvoimakkuuden säätöominaisuus, joka rajoittaa äänenvoimakkuutta, jota voimme kuunnella Bluetooth-äänilaitteiden kautta kuulovaurioiden välttämiseksi.

Ne, jotka eivät pelkää kuulovaurioita ja haluavat maksimaalisen äänenvoimakkuuden, voivat poistaa tämän toiminnon käytöstä avaamalla lukituksen Kehittäjäasetukset puhelimeesi ja johdat meidät sitten polulle Asetukset -> Järjestelmä -> Kehittäjäasetukset (tai vaihtoehtoisesti avaamalla valikon asetukset ja etsii valikkoa Kehittäjäasetukset).

Kun saavumme ilmoitettuun valikkoon, etsimme tuotetta Sammuta absoluuttinen äänenvoimakkuus ja aktivoimme kytkimen kohteen vieressä; Nyt meidän tarvitsee vain käynnistää puhelin uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Seuraavan uudelleenkäynnistyksen yhteydessä yhdistämme Bluetooth-kuulokkeet ja kuulokkeet puhelimeen ja yritämme nostaa äänenvoimakkuutta maksimiin varmistaaksemme, että äänenvoimakkuus on parantunut. Tämä temppu on erittäin tehokas, mutta se ei ole saatavilla kaikille Android-laitteille: esimerkiksi Xiaomissa ääni ei ole käytettävissä Kehittäjäasetukset.

iPhonessa voimme sammuttaa äänen, joka suojaa kuulon terveyttä rajoittamalla kuulokkeiden ja kuulokkeiden (mukaan lukien AirPods) äänen kantamaa. Jatketaan ottamalla polku Asetukset -> Äänet ja haptiikka -> Kuuloterveys ja sammuta kohteen vieressä oleva kytkin Vähennä kovia ääniä.

Käytä sisäänrakennettua taajuuskorjainta

Toinen erittäin tehokas temppu äänentoiston lisäämiseksi kuulokkeiden ja kuulokkeiden kautta on aktivoidaäänen taajuuskorjainominaisuus, joka on sisäänrakennettu lähes kaikkiin nykyaikaisiin Android-älypuhelimiin ja kaikkiin Applen edelleen tukemiin iPhone-puhelimiin.

Androidilla voimme käynnistää taajuuskorjaimen liittämällä kuulokkeet puhelimeen (kaapelin tai Bluetoothin kautta), avaamalla sovelluksen asetukset ja vie meidät valikkoon Audio tai Äänet ja värinä. Tunnistamme nyt valikon Äänitehosteet tai Taajuuskorjain>valitsemme yhden taajuuskorjainten ennalta määritetyistä profiileista (kuten Rock, Pop, Jazz jne.) ja tarkista äänentoiston todellinen lisääntyminen soittamalla suosikkikappaleemme.

iPhonessa voimme säätää taajuuskorjaintaMusiikki-sovellus valikon avaaminen asetuksetpainamalla valikkoa Musiikkivalitsemalla valikon EQ ja valitse jokin Applen tarjoamista profiileista äänenvoimakkuuden lisäämiseksi (Äänen vahvistus, Diskantin vahvistus Ja Lisää bassoa). Samasta näytöstä voimme myös valita klassiset profiilit, jotka ovat läsnä kaikissa taajuuskorjainten (Rock, Pop, Jazz jne.).

Lataa kolmannen osapuolen taajuuskorjaimet

Jos kuulokkeiden äänenvoimakkuuden lisääminen ei riitä käyttöjärjestelmäsi sisäänrakennetuilla taajuuskorjaimilla, voimme kokeilla kolmannen osapuolen sovelluksia saadaksesi korkealaatuisen taajuuskorjaimen tai sovellus äänenvoimakkuuden lisäämiseksi.

Ensimmäinen sovellus, jonka suosittelemme lataamaan Androidille, on Taajuuskorjain ja bassotehostinsaatavilla ilmaiseksi kaikkiin Android-puhelimiin.

Tämän sovelluksen avulla voimme valita ennalta määritettyjen taajuuskorjainprofiilien välillä, muokata taajuuskorjainta manuaalisesti makujemme mukaan ja aktivoida kaksi tilaa Äänenvoimakkuuden lisäys Ja Basson korostusjotka koskevat ohjelmistotasolla äänenvoimakkuuden (vahvistuksen) ja bassotaajuuden kasvua, jotka voivat merkittävästi parantaa äänenvoimakkuutta, kun kuuntelemme musiikkia tai katsomme elokuvaa suoratoistona.

Jos Androidiin kytkettyjen kuulokkeiden tai kuulokkeiden äänenvoimakkuus on todella alhainen, voimme kokeilla sovellusta Äänenvoimakkuuden tehostinjonka voi myös ladata ilmaiseksi kaikkiin Android-älypuhelimiin.

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus luotiin lisäämään kunnon tehostusta minkä tahansa kappaleen musiikin toistoon jopa 200 prosentin äänenvoimakkuuden lisäyksellä. Voimme käyttää sovellusta ammattimaisena taajuuskorjaimena ja hyödyntää omistettua bassotehostusjärjestelmää saadakseen paljon "elävämmän" äänen sekä kuulokkeista että kuulokkeista.

Jokainen, joka käyttää iPhonea voi yrittää asentaa ammattimaisen taajuuskorjaimen, kuten Boom: Bass Booster & Equalizersaatavana ilmaiseksi suoraan App Storesta.

Tämän sovelluksen avulla voimme käyttää ammattimaista taajuuskorjainta, jonka profiilit on suunniteltu lisäämään äänenvoimakkuutta kaikissa iPhoneissa ja toistamaan musiikkia suurella äänenvoimakkuudella tärkeimmistä suoratoistosovelluksista (Spotify, Tidal ja Apple Music). Moden ansiosta Boom FX voimme saada parannetun basson minkä tahansa tyyppisillä kuulokkeilla, mikä tuo iPhonen tai iPadin tarjoaman äänenvoimakkuuden äärimmilleen. Sovelluksen käyttämä tehostin on erityisen tehokas, jos käytämme Apple AirPods.

Johtopäätökset

Jos kuulokkeet tai nappikuulokkeet eivät saavuta haluttua äänenvoimakkuutta, emme saa vaipua epätoivoon: tässä oppaassa näkyvillä temppuilla ja sovelluksilla voimme lisää älypuhelimesi kuulokkeiden äänenvoimakkuutta käyttämällä vain sertifioituja menetelmiä tai vain todella turvallisia ja tehokkaita sovelluksia. Kun olet kokeillut näitä temppuja, et koskaan palaa takaisin ja nautit todella suuresta äänenvoimakkuudesta joka kerta, kun kuuntelemme musiikkia tai katsomme suoratoistoelokuvia.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka parantaa äänen ja musiikin laatua PC:llä ja miten lisätä MP3-musiikin tai -tallenteiden äänenvoimakkuutta (PC).

Indeksi
  1. Poista äänenvoimakkuuden rajoittimet käytöstä
  2. Käytä sisäänrakennettua taajuuskorjainta
  3. Lataa kolmannen osapuolen taajuuskorjaimet
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up