Kuinka lisätä iPhone-emojit Androidiin

Löydämmekö iPhonesta hymiöitä, joita ei ole Androidissa? Katsotaanpa, kuinka integroida aina uusimmat emojit Android-laitteissa.

Uusi iPhone-käyttäjä Android-käyttäjä huomaa sen varmasti lukuisten hymiöiden läsnäolo viestisovelluksissa ja integroidussa näppäimistössäjoista monet eivät ole käytettävissä päätelaitteissa, joissa on vihreä robotti (ellet käytä sovelluksia sekä Androidissa että iPhonessa).

Niille, jotka haluavat aina käyttää tämän oppaan uusimpia hymiöitä, näytämme sinulle kuinka saada iPhone emoji Androidille, tarvitsematta välttämättä odottaa Android-päivityksen vastaanottamista. Kaikki oppaassa kuvatut menetelmät ovat ilmainen ja kaikkien Android-puhelinten käytettävissäkäyttöjärjestelmän versiosta riippumatta.

1) Käytä iPhonen emoji-näppäimistöä

IPhone-emojien hankkiminen Androidissa ensimmäinen menetelmä sisältää sellaisen asentamisen uusi näppäimistö päivitetyillä hymiöilläjoten voit myös valita uusissa iPhoneissa olevia erityisiä hymiöitä ilman, että sinun tarvitsee odottaa päivityksiä.

Paras näppäimistö iPhone-emojin hankkimiseen on Facemoji Emoji-näppäimistöladattavissa ilmaiseksi mihin tahansa Android-puhelimeen ja varustettu yli 5000 Emojilla, mutta myös WhatsApp-tarralla, uusilla hymiöillä, uudella Kaomojilla, GIF-hakukoneella, uusilla fonteilla ja TikTok Emojilla.

Vaihtoehtoisesti voimme ladata muita näppäimistöjä täynnä henkilökohtaisia ​​hymiöitä, kuten Gboard, Kika näppäimistö ja Microsoft SwiftKey-näppäimistö.

Voit lukea oppaamme Androidin näppäimistön vaihtamiseksi ja uusien näppäimistöjen valitsemiseksi kuinka laittaa uusi näppäimistö Xiaomiin ja Samsungiin ja miten ne valitaan parhaat näppäimistöt Androidille.

2) Muuta järjestelmämerkkejä (fontti)

Toinen tapa saada iPhonen emoji Androidille edellyttää asentamista uudet järjestelmämerkit (fontit), jotka sisältävät myös uuden emojinjoten voit käyttää niitä missä tahansa järjestelmän sovelluksessa tarvitsematta välttämättä muistaa mukautettua näppäimistöä.

Tässä tapauksessa meillä on oltava a puhelin, joka tukee fontin vaihtoa: Samsungeissa on esimerkiksi Font Style -valikko, kun taas Xiaomisissa voimme vaihtaa fontteja suoraan omasta mukautusvalikosta.

Jos meillä on a Samsungin puhelin ladataan fonttipaketti Emoji-fontit FlipFontille, vahvistamme tarvittaessa ja sovelluksen avaamisen jälkeen lisäämme uudet merkit puhelimeen; mene nyt vain sovellukseen asetuksetetsiä Hahmon tyyli (tai vastaavia merkintöjä) ja lisää uusi emoji puhelimeesi välittömästi valitsemalla uusi fontti.

Jos meillä sen sijaan on a Xiaomi puhelin voimme saada iPhone-emojin avaamalla sovelluksen asetuksetetsii ääntä Merkkipainamalla kohdetta Merkki ja käytä avautuvassa näytössä ylempää hakupalkkia etsiäksesi oikeat kirjasimet käyttämällä niitä hakunäppäiminä iOS emojit tai mikä tahansa muunnos niistä (iOS Moji, IOS15 Emojit, iOS16 Emojit ja vastaavat).

Lisätietoja voimme lukea oppaastamme osoitteessa sovellus fontin ja merkin vaihtamiseen Whatsappissa, Instagramissa ja Facebookissa (Android).

3) Lataa APK iPhone-emojilla

Viimeinen tapa, jolla voimme yrittää saada iPhone-emojit Androidissa, sisältää a APK-tiedosto, joka sisältää kaikki iPhonen emojit valmis käytettäväksi. Paras APK tähän tarkoitukseen on iOS Emojit Androidillejonka on julkaissut CodeX Studio ja jota päivitetään säännöllisesti uusimpien iPhone-emojien säilyttämiseksi.

Kun olet ladannut APK:n, poista vain suojaus tuntemattomilta lähteiltä puhelimestasi ja käynnistä APK asentaaksesi uuden emojin viestisovelluksiin ilman, että sinun tarvitsee välttämättä vaihtaa näppäimistöä tai käyttää kirjasinta erillisellä emojilla.

Jos emme ole koskaan asentaneet APK:ta, suosittelemme, että luet oppaamme kuinka tarkistaa, onko APK-sovellus virus Älä viitsi kuinka asentaa Android-sovelluksia APK-tiedostoista.

Johtopäätökset

Yllä kuvatuilla menetelmillä mikä tahansa Android-puhelin voi hyötyä uudesta emojista, joka julkaistaan ​​jokaisen iPhonen käyttöjärjestelmäpäivityksen yhteydessäodottamatta kohdennettuja päivityksiä puhelimeesi.

Samsung- ja Xiaomi-puhelimet ovat etujoiden avulla voit integroida uudet emojit myös kirjoitusfonteiksi, mikä on yksinkertainen ja nopea tapa saada iPhonen emojit Androidille ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa näppäimistöä (tapa, joka soveltuu mihin tahansa puhelimeen) tai käyttämällä APK:ta uusien emojien kanssa (kelvollinen mutta vähän Käytännöllinen menetelmä, koska meidän on aina päivitettävä APK joka vuosi).

Android-puhelimemme mukauttamiseksi voimme lukea oppaamme sovellus Androidin parantamiseen, järjestelmän muokkaamiseen ja mukauttamiseen ja miten Muuta Android-matkapuhelimesta iPhone iOS-ilmeellä.

Indeksi
  1. 1) Käytä iPhonen emoji-näppäimistöä
  2. 2) Muuta järjestelmämerkkejä (fontti)
  3. 3) Lataa APK iPhone-emojilla
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up