Kuinka lisätä ja muuttaa Google-tilejä Androidissa

Kuinka lisätä toinen Google-tili vaihtaaksesi niiden välillä tai vaihtaaksesi sitä Android-älypuhelimessa

Yleensä Android-puhelimessa käytetään vain yhtä Google-tiliä, eli sitä, jota tarvitaan Gmailin, Google Mapsiin, Chromen ja kaikkien eri Google-sovellusten ja -laitteiden käyttämiseen.

Mikään ei kuitenkaan estä meitä tekemästä niin sinulla on kaksi tai useampi Google-tili samassa puhelimessaehkä käytettäväksi eri tarkoituksiin, lisäämään sosiaalisia profiileja tai pitämään työsähköpostit erillään ystävien sähköpostista.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka lisätä ja muuttaa Google-tilejä Androidissaerittäin hyödyllinen skenaario työpaikalla, jotta henkilökohtaiset ja yrityksen sähköpostit ovat aina käytettävissä tai voit käyttää yrityksen Google Drivea suoraan puhelimella ilman tietokonetta.

1) Lisää ja muuta Google-tilejä Androidissa

Useimmat ihmiset lisäävät ensisijaisen Google-tilinsä Android-puhelimeen tai -tablettiin asennuksen aikana, vaikka voimme itse asiassa lisätä sen myös myöhemmin.

Riippumatta siitä, oletko jo lisännyt Google-tilin vai et, lisää toinen Google-tili Androidiin on hyvin kuvattu alla:

  • avataan valikko asetukset Androidista ja vieritä kohtaan Tilit tai Tilit ja synkronointi;
  • uudessa valikossa vieritämme alas loppuun löytääksemme kohteen Lisää tili tai joissakin puhelimissa painamme plus (+) -näppäintä;
  • valitsemme kohteen avautuvasta luettelosta Googlekirjoita käytettävän tilin osoite tai puhelinnumero (myös Gmail-osoite on hyvä) ja paina Kun olet;
  • Uudessa näytössä annamme salasanan, napauta Kun oletläpäisimme ylimääräiset turvatarkastukset (tekstiviesti tai kertakoodi) ja vahvistamme sen Hyväksyä hyväksyä käyttöehdot.

Lisäyksen jälkeen meillä on uusi Google-tili jokaisessa puhelimen Google-sovelluksessa: esimerkiksi avaamalla Google Play Kaupan se on mahdollista vaihtaa tiliä napauttamalla profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla uuden tilin.

Toinen sovellus, joka näyttää kaksi tai useampia Google-tilejä, on Gmailjonka avulla voit lisätä muita sähköpostitilejä (Google tai muut palveluntarjoajat) ilman, että tarvitset valikon läpi asetuksetkuten näkyy oppaastamme lisää Gmail-tilejä Androidille.

2) Kuinka lisätä kaksi erillistä Google-tiliä

Jos haluat lisätä toisen Google-tilin, joka on täysin erillinen ensimmäisestä (suositeltava valinta, jos jokin tileistä on yritys), voimme joko hyödyntää usean käyttäjän toimintoa (joka on käytössä monissa Android-tableteissa) tai käyttää Toinen avaruustilaerityinen toiminto Xiaomi puhelimet.

Aktivoimalla toisen tilan saamme uuden "virtuaalisen" puhelimen (käytettävissä erillisellä sormenjäljellä), johon voidaan asentaa toinen Google-tili, joka käyttää Google-sovelluksiaan häiritsemättä päänäytön sovelluksia (varattu henkilökohtaiseen käyttöön). ).

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka luo käyttäjätilejä Androidilla tai käytä rajoitettuja profiileja ja miten käytä MIUI:n erikoistoimintoja ja temppuja Xiaomissa.

3) Kuinka poistaa Google-tili Androidista

Jos olemme määrittäneet useita Google-tilejä yhdelle Android-laitteelle, voimme poistaa tilin, jota emme enää halua käyttää, useilla tavoilla.

Jos haluat poistaa yhden Google-tilin, avaamme valikon Asetukset > Tilitnapauta Google-tiliä poistaaksesi ja paina sitten roskakorikuvaketta tai vaihtoehtoa Poista tili poistaaksesi sen kokonaan.

Pitäisikö meidän myydä vai luovuttaa Android-puhelin? Tässä tapauksessa se kannattaa poistaa kaikki Google-tilit yhdellä kertaa jatkamalla tehdasasetusten palauttamista, kuten näkyy myös oppaastamme alusta Android ja nollaa puhelin tyhjentäen kaiken.

Ainoa varotoimenpide ennen puhelimen luovuttamista on suorittaa ensimmäinen käynnistys heti järjestelmän palautuksen jälkeen: nykyaikaisissa Android-älypuhelimissa viimeksi käytetty Google-tili tarjoaa myös eräänlaisen "varkaudenestolukon" ja sinun on annettava Google-tilimme käyttäjätunnus ja salasana käynnistyksen avaamiseksi.

Tässä tapauksessa varkaudenestona käytettyä Google-tiliä ei lisätä puhelimeen ja sen tunnistetiedot poistetaan turvatarkastuksen läpäisyn jälkeen.

Johtopäätökset

Tässä yksinkertaisessa oppaassa olemme nähneet kuinka lisätä ja muuttaa Google-tilejä millä tahansa Android-laitteellajotta voit myös käyttää useita tilejä yhdessä samassa puhelimessa, erottaa yrityksen Google-tili henkilökohtaisesta tilistä (käyttäen käyttäjäprofiileja tai toista välilyöntiä) ja kuinka poistaa yksi tai useampi laitteella jo oleva Google-tili.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka poista käytöstä automaattinen kirjautuminen Chromeen Google-tililläsi ja miten se tehdään Google/Gmail-tilin palautus, jos kirjautumisongelmia ilmenee.

Indeksi
  1. 1) Lisää ja muuta Google-tilejä Androidissa
  2. 2) Kuinka lisätä kaksi erillistä Google-tiliä
  3. 3) Kuinka poistaa Google-tili Androidista
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up